با آغاز فصل بهار و افزایش شیوع بیماری‌های تنفسی، سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت به تفاوت‌های مهم بین علائم حساسیت فصلی و آنفلوآنزا اشاره کرد.

تفاوت علائم حساسیت فصلی و آنفلوآنزا؛ چگونه تشخیص دهیم؟

به گزارش سلامت نیوز به نقل از تسنیم،با شروع فصل بهار و افزایش تجمعات مردم در تعطیلات نوروزی، شاهد شیوع بیشتر بیماری‌های تنفسی از جمله آنفلوآنزا هستیم. در این مدت، علائم حساسیت فصلی نیز در بسیاری از افراد تشدید می‌شود، که ممکن است سبب اشتباه در تشخیص این بیماری‌ها شود.

قباد مرادی، سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، در گفتگو با خبرنگار تسنیم در این باره توضیح داد که حساسیت فصلی معمولاً با علائمی همچون آبریزش بینی، عطسه‌های مکرر، خارش پوست و کهیر، و آبریزش از چشم همراه است. این علائم بیشتر در تماس با گل‌ها و گیاهان یا آلرژن‌ها ظاهر می‌شود. به گفته مرادی، این علائم به‌طور معمول به دلیل تماس مستقیم با مواد حساسیت‌زا بروز می‌کنند.

در مقابل، علائم آنفلوآنزا شامل تب ناگهانی، کوفتگی بدن و سرفه است. علاوه بر این، احساس خستگی شدید که ممکن است چند روز طول بکشد، از ویژگی‌های بارز آنفلوآنزا به شمار می‌رود. مرادی تأکید کرد که آنفلوآنزا ممکن است بدون تماس با آلرژن‌ها نیز بروز یابد و یکی از ویژگی‌های مشخص آن، تب است که معمولاً به‌طور ناگهانی شروع می‌شود.

این تفاوت‌ها می‌تواند کمک‌کننده باشد تا افراد بهتر بتوانند بین حساسیت فصلی و آنفلوآنزا تمایز قائل شوند و در صورت نیاز به درمان، اقدام کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha