پنجشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۸
کد خبر: 383205

اضطراب جدایی در کودکی اگر درمان نشود در بزرگسالی به شکلی دیگر خود را نشان می‌دهد. لذا آگاهی از نشانه‌های آن جهت درمان خالی از لطف نیست.

نشانگان اضطراب جدایی در کودکی

به گزارش سلامت نیوز به نقل از جام جم، اضطراب جدایی یک وضعیت طبیعی است که کودک در زمان جدایی والدین یا عزیزان خود دچار آن می‌شود.

کودکان اغلب از ترک مادرشان دقیقا به‌دلیل یک وابستگی غریزی می‌ترسند؛ اما در برخی مواقع با گذشت زمان و رشد کودک این اضطراب تداوم داشته یا شدت می‌گیرد. کودکان معمولا در سن سه تا ۱۰سالگی با اختلال اضطراب جدایی از والدین روبه‌رو هستند.

در این سن کودک هنگام جدایی از پدر مادر خود به‌شدت احساس ناراحتی می‌کند که این احساس با گریه و جدا نشدن از والدین همراه است.

در بیشتر مواقع با گذر زمان و بزرگ‌شدن کودک این ترس کم و کودک مستقل‌تر می‌شود. اما در اغلب موارد اختلال اضطراب جدایی با جدا شدن از فردی که کودک او را بسیار دوست دارد آغاز و به استرس دائمی منجر می‌شود. ژنتیک نیز یکی از عواملی است که در ایجاد اختلال اضطراب جدایی می‌تواند نقش داشته باشد.

اما این اختلال به‌طور معمول دلایلی دارد که سبب ایجاد حس ناامنی در کودک نیز می‌شود. بااین‌حال کارهایی وجود دارد که شما می‌توانید برای کمک به کودک در طول مرحله اضطراب جدایی انجام دهید.

اگر مجبورید کودک‌تان را مثلا برای برگشتن به سر کار ترک کنید، بهتر است او را نزد کسانی همچون پدر یا مادربزرگش بگذارید که برایش آشنا هستند. یا این‌که اولین دوری از کودک را به یک ساعت یا کمتر محدود کنید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha