به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، به گفته متخصصان، کشفیات چشماندازی بدست میدهد از تعداد زیادی از انواع گونهها که از طبیعت حذف میشوند و صرفا به دلیل کمبود نیروها و امکانات یگان حفاظت، آماری از آنها هیججا ارائه نمیشود. در مقایسهای کلانتر، همین آمارهای رسمی و حداقلی نشان میدهند که در یک دهه اخیر بیش از ۲ میلیون فرد از گونههای مختلف حیات وحش در کشور از طبیعت با شکار، قاچاق، زندهگیر و ... از بین رفتهاست.
افزایش تخلفات با افزایش کشفیات
منوچهر فلاحی، قائممقام یگان حفاظت محیط زیست: آمارهای مربوط به تخلفات زیست محیطی به دلیل افزایش کشفیات، افزایش یافته است. تب پرورش حلزون و عقرب و سهره، تخلفات قاچاق، نگهداری و صید این گونهها را از طبیعت بیشتر کرده است و آمارهای مربوط به این دست از گونهها در آمارها نمیآید.
پهبادها در مناطق چهارگانه بیشتر میشود
جمشید محبت خانی، فرمانده یکان حفاظت محیط زیست: ما در سال گذشته موفق به دستگیری بیش از ۱۵ هزار نفر مجرم شدند که از این میزان برای بیش از ۱۲ هزار و ۷۰۰ نفر پرونده قضایی تشکیل شد. سال آینده معیشت محیطبانان تا حدودی بهبود خواهد یافت. به طور مثال سرانه اضافهکاری تقریباً دو برابر خواهد شد، مبلغ جیره غذایی سه برابر خواهد شد.
در حوزه تجهیزات محیطبان، چالش اصلی محیطبانان بحث خودرو است. ما سهمیه ۱۰۰ خودرو از دولت داشتیم که تعداد ۲۳ خودرو از آن تأمین شد و مابقی آن را دنبال میکنیم تا در نیمه اول سال جدید آن را دریافت کنیم. موضوع دیگر پایش مناطق با تجهیزات جدید است که تقریبا در ۳۰ درصد مناطق با روشهای هوشمند (پهباد و کوادکوپتر) انجام میشود. برای امسال علاوه بر برگزاری دوره استفاده از پهباد و کوادکوپتر، پایش ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.
نظر شما