سلامت نیوز:متخصص ارتوپدی با اشاره به اینکه ورزش های تخصصی هرگز نباید بدون نظارت مربی و یا آنلاین انجام شود، نسبت به آسیب های جدی این حرکات ورزشی به عضلات هشدار داد.

بروز آسیب های خطرناک در ورزش های تخصصی

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، حسن براتی، با اشاره به اینکه رگ به رگ شدن، پیچ خوردگی، کشیده شدن بیش از حد یا پارگی رباط‌ها از شایع‌ترین آسیب‌های است که ممکن است حین ورزش کردن ایجاد شود اظهار کرد: اگر چنانچه حرکات ورزشی زیر نظر مربی و فرد متخصص انجام نشود، احتمال ایجاد آسیب‌های ورزشی به مراتب بالاتر خواهد رفت.

وی افزود: انجام حرکات ورزشی غیر اصولی می‌تواند باعث کشیدگی، التهاب و پارگی تاندون‌ها و یا در برخی موارد ایجاد شکستگی شود.

براتی با تاکید بر اینکه گرم نکردن بدن قبل از انجام حرکات ورزشی به بافت‌ها صدمه جدی وارد می‌کند اضافه کرد: استفاده از وزنه‌های سنگین و یا وزنه‌هایی که با آمادگی بدن تناسبی ندارد هم بسیار خطر آفرین است.

وی با با بیان اینکه این روزها به دلیل شیوع کرونا بسیاری از افراد تمایل دارند از خدمات ورزشی آنلاین استفاده کنند تاکید کرد: کلاس‌های ورزشی آنلاین اگر چنانچه صرفاً در حد گرم کردن بدن و یا حرکات سبک باشد هیچ منعی ندارد ضمن این که برای بدن بسیار مفید هم هست، اما انجام ورزش‌های حرفه‌ای که به تقویت و افزایش حجم عضلات منجر می‌شود چنانچه زیر نظر مربی نباشد می‌تواند بسیار خطرناک تلقی شود.

ترابی افزود: معایب انجام حرکات ورزشی غیر اصولی از مزایای آن به مراتب بیشتر است.

وی با تاکید بر اینکه ورزش کردن بدون نظر مربی صرفاً در حد نرمش‌های سبک و با هدف حفظ آمادگی جسمانی باید انجام شود خاطرنشان کرد: حرکات تخصصی باید زیر نظر مربی آشنا به حرکات فیزیولوژی انجام شود.

براتی با بیان اینکه ورزش‌های تخصصی هرگز نباید به صورت فردی و یا آنلاین انجام شود، نسبت به آسیب‌های جدی این حرکات ورزشی به عضلات هشدار داد و گفت: این نوع ورزش‌های سنگین می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد به حدی که فرد حتی با مداخلات درمانی به شرایط قبلی بازنگردد و یا حتی نیاز به عمل جراحی داشته باشد.

این متخصص ارتوپدی با تاکید بر این موضوع که آسیب‌های درجه پایین به دلیل التهابات ورزش‌های غیر اصولی ایجاد می‌شود توصیه کرد: اگر بیش از یک هفته تا ده روز بدن درد و التهاب بدن ادامه داشته باشد، قاعدتاً می‌تواند نشانه مشکل جدی باشد و باید به مراکز درمانی مراجعه شود.

وی اضافه کرد: بهترین راه برای جلوگیری از آسیب‌های ناشی از ورزش آن است که به طور مناسب و به اندازه کافی، بدن‌تان را گرم کنید و حرکات کششی انجام دهید، ماهیچه‌های سرد، در معرض کشیدگی بیش از حد و پارگی قرار دارند؛ اما ماهیچه‌های گرم، انعطاف پذیرتر هستند.

براتی عنوان کرد: هرچه زودتر آسیب‌هایی که حین ورزش کردن ایجاد می‌شود تشخیص داده شده و درمان شود، زودتر سلامتی‌تان را به دست خواهید آورد بنابراین بعد از انجام حرکات ورزشی در صورت داشتن علائم و نشانه‌ها به آن بی توجهی نکنید.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره مزایای ورزش کردن نیز گفت: بدون شک فردی که ورزش اصولی و زیر نظر مربی انجام می‌دهد، بدن آماده‌تری دارد و کمتر دچار آسیب‌های مفصلی می‌شود.

کاهش دردهای کمری یکی دیگر از مزیت‌های ورزش کردن است که براتی به آن اشاره کرد و افزود: این دردها ناشی از ضعف ستون فقرات است که فرد می‌تواند با کمک ورزش کردن با روش‌های علمی و اصولی این دردها را کاهش دهد.

این متخصص ارتوپدی، خطر ورزش کردن کودکان بدون مربی را مورد توجه قرار داد و گفت: کودکان در اغلب اوقات، از محدودیت‌های فیزیکی اطلاعی ندارند، این امر بدان معنا است که بچه‌ها نسبت به افراد بالغ و جوانان، بسیار راحت‌تر خود را در معرض آسیب قرار می‌دهند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha