سلامت نیوز: محققان معتقدند که مصرف مکملهای اسیدهای چرب امگا 3 و اسیدفولیک تنها دو مکمل مرتبط با زندگی طولانیتر و بهبود سلامت قلب هستند. طبق تجزیه و تحلیل 2019 منتشر شده در Annals of Internal Medicine، که 277 آزمایش بالینی را با 24 مداخله مختلف بررسی کرده است، بیشتر مکملها هیچ تأثیری در بهبود سلامت در اکثر افراد ندارند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از شفقنا از ام اس ان، این تجزیه و تحلیل “یک پیام ساده دارد که اگرچه برخی شواهد نشان میدهد که چند مداخله در مورد مرگ و سلامت قلب و عروق تأثیر دارد، اکثریت قریب به اتفاق مولتی ویتامینها، مواد معدنی و انواع مختلف رژیمها هیچ تأثیری قابل اندازه گیری بر بقا یا کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی ندارد. ”
محققان می گویند اسید فولیک میتواند با موفقیت ۲۰ درصد خطر سکته مغزی را کاهش دهد.
محققان دادههای ۲۵ مطالعه را بر روی ۲۵۵۸۰ انسان سالم تجزیه و تحلیل کردند و متوجه شدند که مکملهای اسید فولیک به ۲۰ درصد کاهش سکته مغزی مرتبط هستند.
فولیک اسید – یک ترکیب مصنوعی از فولات، معروف به ویتامین B9 – در تولید گلبولهای قرمز خون جدید که به انتقال اکسیژن به بدن، کمک میکند. طبق فرم هاروارد T.H، فولات در شکل طبیعی خود در غلات سبوس دار، سبزیجات برگ تیره، بادام زمینی و لوبیا نیز یافت میشود.
مکملهای امگا ۳ میتوانند خطر حمله قلبی را تقریباً ۱۰ درصد کاهش دهند.
طبق تجزیه و تحلیلها، تأثیر احتمالی مکملهای امگا ۳، نوعی اسید چرب اشباع نشده، در ۴۱ مطالعه مورد بررسی قرار گرفت که در مجموع ۱۳۴،۰۳۲ شرکت کننده بود. یافتهها حاکی از آن است که مکمل اسید چرب با کاهش هشت درصدی خطر حمله قلبی مرتبط بوده است. همچنین هفت درصد کاهش در بیماری کرونر قلب مشاهده شد.
مشخص شده است که اسیدهای چرب امگا ۳ باعث کاهش التهاب در بدن میشود و خطر بیماریهای قلبی و سکته را کاهش میدهد. کلینیک مایو توضیح میدهد که اسید چرب امگا ۳ همچنین توانایی کاهش فشار خون، کاهشتری گلیسیرید، کاهش لخته شدن خون و منظمتر شدن ضربان های قلب را دارد.
تجزیه و تحلیلها حاکی از آنست که مولتی ویتامینها، سلنیوم، ویتامین A، ویتامین B6، ویتامین C، ویتامین E، ویتامین D به تنهایی، کلسیم به تنهایی و آهن هیچ ارتباطی با افزایش یا کاهش خطر مرگ یا سلامت قلب نشان ندادند.
در حقیقت، آنالیز نشان داد که مصرف همزمان کلسیم و ویتامین D خطر سکته مغزی را در افراد 17 درصد افزایش میدهد.
این تحقیق ثابت میکند که بهتر است مواد مغذی اصلی را به جای مکملها از غذاها دریافت کنید.
در نهایت، محققان به مردم یادآوری میکنند که به توصیههای پزشک خود گوش فرا دهند و سعی کنند مواد مغذی را از منابع طبیعی دریافت کنند. دارو یا گلوله جادویی که مردم در مکملهای غذایی به دنبال آن میگردند وجود ندارد. مردم باید بر دریافت مواد مغذی خود از رژیم غذایی سالم برای قلب تمرکز کنند، زیرا دادهها به طور فزاینده نشان میدهد که اکثر بزرگسالان سالم نیازی به مصرف مکمل ندارند.
محققان معتقدند که مصرف مکملهای اسیدهای چرب امگا 3 و اسیدفولیک تنها دو مکمل مرتبط با زندگی طولانیتر و بهبود سلامت قلب هستند. طبق تجزیه و تحلیل 2019 منتشر شده در Annals of Internal Medicine، که 277 آزمایش بالینی را با 24 مداخله مختلف بررسی کرده است، بیشتر مکملها هیچ تأثیری در بهبود سلامت در اکثر افراد ندارند.
نظر شما