سلامت نیوز:ممکن است برخی مبتلایان به ویروس کرونا مادران باردار و شیرده باشند که لازم است مراقبتهای تغذیهای خاصی برای آنها در دوران ابتلا به بیماری در نظر گرفته شود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا،فاطمه امانپور متخصص تغذیه افزود: در مادران باردار و شیرده در دوران ابتلا به بیماری کووید- ۱۹ باید آب بدن به مقدار کافی تامین شود و مصرف مایعاتی چون سوپ ها مثل سوپ مرغ و آب میوه ها را افزایش دهند.
وی با بیان اینکه وعده های غذایی کم حجم با دفعات زیاد مصرف شوند، اظهار داشت: در صورت بروز اسهال، از وعده های غذایی سبک و کم حجم استفاده و از غذاهای خیلی داغ و خیلی سرد پرهیز شود. از مصرف غذا های پرچرب پرهیز و در صورت عدم تحمل شیر از مصرف آن نیز خودداری شود.
امانپور ادامه داد: میوه هایی مانند سیب و موز مفید است ولی میوه هایی مثل هلو و انجیر مصرف نشود، وعده های غذایی کوچک و حاوی بالای مواد مغذی شامل پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی مصرف و از مواد غذایی غنی از ویتامین و املاح بخصوص انواع میوه ها و سبزی های تازه و فصل بیشتر استفاده شود.
وی تصریح کرد: ارائه وعده های غذایی کوچک در طول روز حاوی مواد مغذی از جمله پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی، افزایش دفعات وعده های غذایی، تامین آب بدن با استفاده از آب آشامیدنی سالم و مصرف مایعاتی چون سوپ ها و آب میوه های طبیعیو استفاده از انواع میوه های در دسترس (موز، آلو، زرد آلو، طالبی، کیوی، پرتقال) و سبزی ها (اسفناج، جعفری، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی) در برنامه غذایی روزانه برای مادران باردار و شیرده در دوران ابتلا به کرونا ضروری است.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه شیردهی در دوران ابتلا به کرونا باید با رعایت اصول بهداشتی انجام شود، گفت: استفاده از ماسک، شستشوی دستها با آب یا صابون یا ژلهای الکلی قبل و بعد از تماس با کودک، نظافت و ضدعفونی مداوم سطوحی که لمس کردهاید قبل از شیردهی ضروری است.
امان پور تصریح کرد: شیر مادر بهترین منبع تغذیه برای نوزادان است و با تقویت سیستم ایمنی نوزاد، از وی در برابر بسیاری از بیمارها محافظت میکند، مادران مبتلا به کرونا با رعایت کامل اصولی بهداشتی نباید فرزند خود را از این ماده غذایی کامل محروم کنند.
نظر شما