به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر،محمدرضا سهرابی بر اهمیت توجه به سلامت زنان تأکید کرد و گفت: ارتقای سلامت زنان نقش مؤثری در بهبود سلامت کل جامعه دارد.
وی با اشاره به تأثیر مواردی چون بارداری، شیردهی و یائسگی بر سلامت زنان، افزود: این مسائل میتوانند تأثیرات زیادی بر کیفیت زندگی و سلامتی آنها داشته باشند. زنان بهعنوان محور سلامت خانواده، میتوانند با انتخاب سبک زندگی سالم، الگوی مثبتی برای نسلهای آینده باشند.
سهرابی سکته قلبی، دیابت، چاقی، سرطان و پوکی استخوان را از مهمترین بیماریهای مزمن مرتبط با سبک زندگی نام برد و اظهار داشت: تغذیه ناسالم و کمتحرکی از عوامل اصلی خطر ابتلاء به این بیماریها هستند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بانوان و مادران توصیه کرد: در تنظیم رژیم غذایی خانواده، به الگوی تغذیه سالم توجه کرده و برنامهریزیهای لازم برای کاهش مصرف فست فودها، نمک، قند و نوشیدنیهای شیرین را انجام دهند.
وی همچنین بر لزوم فعالیت فیزیکی در زندگی روزمره تأکید کرد و گفت: توصیه میشود که تمامی افراد، بهویژه بانوان، حداقل ۱۵۰ دقیقه فعالیت فیزیکی در هفته داشته باشند تا سلامتی خود را حفظ کنند.
سهرابی در پایان خاطرنشان کرد که مشارکت و آگاهی جمعی در ارتقای سلامت جامعه بسیار مهم است و باید بهطور مستمر بهبود یابد.
نظر شما