بک تحقیق تازه نشان داده است که استفاده زیاد از رسانه‌های اجتماعی می‌تواند خطر ابتلا به اختلالات خوردن را در کودکان و نوجوانان افزایش دهد.

ارتباط استفاده از رسانه‌های اجتماعی با افزایش اختلالات خوردن در کودکان و نوجوانان

به گزارش سلامت نیوز طبق گزارش مدیسن نت، محققان به این نتیجه رسیده‌اند که هر ساعت اضافی از زمان صرف‌شده در رسانه‌های اجتماعی یا استفاده از صفحه‌نمایش، احتمال بروز علائم اختلالات خوردن در دو سال آینده را بالا می‌برد. این علائم شامل نگرانی درباره افزایش وزن، ارتباط اعتماد به نفس با وزن، پرخوری، ورزش بیش از حد، محدود کردن کالری، استفراغ، و استفاده از قرص‌های آب، مُلین یا قرص‌های لاغری است.

دکتر جیسون ناگاتا، نویسنده ارشد این مطالعه و استادیار اطفال در دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «رسانه‌های اجتماعی مقایسه مداوم با همسالان و قرار گرفتن در معرض استانداردهای بدن دست‌نیافتنی را ترویج می‌دهند.» وی افزود: «این وضعیت می‌تواند به نارضایتی از بدن، کاهش عزت نفس، و تلاش‌های ناسالم برای کنترل وزن منجر شود که به نوبه خود خطر ابتلا به اختلالات خوردن و مشکلات سلامت روان را افزایش می‌دهد.»

در این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲ هزار کودک ۹ تا ۱۴ ساله را که بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ جمع‌آوری شده بود، تحلیل کردند. نتایج نشان داد که زمان متوسط استفاده از رسانه‌های اجتماعی و صفحه‌نمایش با افزایش خطر اختلالات خوردن مرتبط است.

ناگاتا در پایان توصیه کرد که نوجوانان باید استفاده از رسانه‌های اجتماعی را که ممکن است اختلالات خوردن و مقایسه‌های ظاهری را تشویق کند، محدود کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha