معمولا بیشتر راهکارهای درمانی که دکتر ارتوپد توصیه میکند نیاز به عمل جراحی ندارد، به این معنی که شما میتوانید با مراجعه به دکتر ارتوپد خوب در شیراز بدون عمل جراحی مشکل مفصلی و استخوانی خود را درمان کنید.
شما میتوانید علاوه بر مشکلات مفصلی و استخوانی برای مشکلات ناتوانیهای حرکتی و آسیبهای ورزشی به پزشک ارتوپد مراجعه کنید. پزشک ارتوپد، تمام مشکلات مربوط به مفصل و استخوان را بررسی میکند و بهترین روش درمان را توصیه میکند.
معرفی بهترین ارتوپد خوب در شیراز
ارتوپدی یک تخصص پزشکی است که به درمان استخوانها و عضلات میپردازد. جراحی ارتوپدی، شاخهای از پزشکی است که به بیماریها، آسیبها و شرایط سیستم اسکلتی عضلانی مربوط به عضلات و اسکلت بدن میپردازد. این شامل مفاصل، رباطها، تاندونها میشود.
دکتر محمد سعید مهاجری بهعنوان یکی از بهترین دکتر ارتوپد شیراز، تمام مشکلات استخوان و مفاصل را بررسی و درمان میکند.
دکتر ارتوپد با انجام روشهای مختلف تصویربرداری میتواند به تشخیص بسیاری از بیماریهای مفصلی و استخوانی کمک کنند. به همین علت است که دکتر ارتوپد برای تشخیص علل دردهای مزمن مفصلی و استخوانی و علائمی که ممکن است بر اثر مشکلات اسکلتی و عضلانی برای بیماران ایجاد شوند؛ از راهکارهای تشخیصی زیر استفاده کنند:
- آرتروگرام (پرتونگاری مفاصل)
- اسکن استخوان
- اسکن توموگرافی کامپیوتری (CT)
- دیسکوگرافی
- اسکن تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI)
پزشک ارتوپد چه خدماتی انجام میدهد؟
دکتر ارتوپد که برای درمان بیماریهای مفصلی بیماران از جراحی نیز استفاده میکند، علاوه بر جراحی وظایف دکتر ارتوپد به شرح زیر است:
- تشخیص و درمان بیماری که بر سیستم اسکلتی عضلانی شما تأثیر میگذارد
- کمک به توانبخشی بیمار، پزشک ارتوپد به شما کمک میکند تا حرکت، قدرت، دامنه حرکتی و پذیرشی را پس از جراحت یا جراحی به دست آورید.
- ایجاد مزیت استراتژی برای جلوگیری از آسیب یا جلوگیری از بدتر شدن شرایط مانند آرتریت.
- در حالی که پزشکان ارتوپد در مورد تمام بخشهای سیستم اسکلتی عضلانی میدانند، برخی تخصصها را بیشتر میدهند. برخی از دلایل مراجعه به ارتوپدی به خاطر مسائل زیر است:
- ستون فقرات
- ران و زانو
- دست
- شانه و آرنج
- درمانهای غیر جراحی
برخی از انواع درمانهای غیرجراحی دکتر ارتوپد
تمرینات پزشک ارتوپد شما ممکن است تمرینات یا حرکات کششی خاص برای حفظ یا بهبود قدرت، کمک پذیرش و دامنه حرکتی شما در یک منطقه خاص توصیه کند.
پزشک ارتوپد ممکن است داروهایی را برای کمک به تسکین علائم مانند درد و تورم توصیه کند. برخی از نمونههای دارو شامل داروهای بدون نسخه مانند ایبوپروفن و آسپرین است. همچنین ممکن است داروهایی مانند داروهایی مانند کورستروئیدها و داروهای ضد التهابی را تجویز کند. پزشک ارتوپد تغییراتی در سبک زندگی شما ایجاد میکند، این موارد میتوانند شامل اصلاح فعالیت بدنی، رژیم غذایی و حرکات ورزشی برای جلوگیری از تشدید آسیب یا شرایط باشند.
درمانهای جراحی
گاهیاوقات ممکن است یک وضعیت یا آسیب با تمرینات و حرکات کششی بهتر نمیشود. در این موارد، پزشک ممکن است جراحی را توصیه کند.
جراح ارتوپد پزشکی است که در تشخیص، درمان، پیشگیری و توانبخشی آسیبها، اختلالات و بیماریهای اسکلتی عضلانی تخصص دارد. سیستم اسکلتی عضلانی شامل استخوانها، ماهیچهها، تاندونها، رباطها و سایر بافتهای همبند است که حرکت را ممکن میسازد و بدن را پشتیبانی میکند.
جراح ارتوپد ممکن است بر روی ناحیه خاصی از سیستم اسکلتی عضلانی مانند ستون فقرات، پا و مچ پا، دست، شانه و آرنج، یا لگن و زانو تمرکز کنند، یا ممکن است طیف وسیعی از شرایط را درمان کنند. آنها از هر دو روش جراحی و غیر جراحی برای بازیابی عملکرد، کاهش درد و بهبود کیفیت زندگی بیماران خود استفاده میکنند.
شرایطی که جراح ارتوپد درمان میکند را توضیح دهید؟
برخی از شرایطی که دکتر محمد سعید مهاجری درمان میکنند عبارتند از:
- شکستگیها: دکتر محمد سعید مهاجری استخوانهای شکسته ناشی از ضربه، مانند تصادفات رانندگی، سقوط و آسیبهای ورزشی را درمان میکند.
- آرتریت: جراح ارتوپد اشکال مختلف آرتریت از جمله استئوآرتریت، آرتریت روماتوئید و آرتریت پسوریاتیک را درمان میکنند.
- آسیبهای مفصلی: جراحان ارتوپد آسیبهای مفاصل مانند رگ به رگ شدن، کشیدگی و دررفتگی را درمان میکنند.
- تاندونیت: جراحان ارتوپد التهاب تاندونها را درمان میکنند که میتواند در اثر استفاده بیش از حد یا آسیب ایجاد شود.
- سندرم تونل کارپال: جراحان ارتوپد این عارضه را درمان میکنند که زمانی رخ میدهد که عصب در مچ دست فشرده شود.
- اختلالات ستون فقرات: جراحان ارتوپد شرایط ستون فقرات از جمله فتق دیسک، تنگی ستون فقرات و اسکولیوز را درمان میکنند.
- آسیبهای ورزشی: دکتر ارتوپد، آسیبهایی را که در حین ورزش رخ میدهد، مانند پارگی ACL، پارگی روتاتور کاف و آرنج تنیسبازان درمان میکند.
- اختلالات مادرزادی: دکتر محمد سعید مهاجری شرایطی را که در بدو تولد وجود دارد، مانند پاچنبری و دیسپلازی هیپ را درمان میکند.
- پوکی استخوان: این عارضه که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن استخوانها میشود، قابل درمان است.
- سرطان: همچنین جراحان ارتوپد تومورهای استخوان و بافت نرم و همچنین متاستازهای استخوانی ناشی از سرطان را درمان میکنند.
چه زمانی باید به پزشک ارتوپد مراجعه کرد
اگر شرایط زیر را دارید ممکن است نیاز به مراجعه به پزشک ارتوپد داشته باشید:
- درد یا تورم در استخوان، مفصل یا عضله که مداوم که درمان و مراقبتهای خانگی پاسخ نمیدهد
- کاهش قابلتوجه در تحرک یا دامنه حرکتی یک مفصل، مانند زانو، آرنج یا شانه
- مشکل در انجام فعالیتهای روزانه
- علائم مرتبط با اعصاب، مانند بیحسی و سوزن سوزن شدن یا احساس سوزن سوزن شدن در بازوها یا پاها
- آسیب به استخوان یا مفصل که نیاز به توجه و مراقبت دارد
نظر شما