به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا،مهدی رضایی درباره پوشش بیمه و ارائه خدمات به اتباع خارجی افزود: سازمان بیمه سلامت ایران، تمهیدات سختافزاری و نرمافزاری لازم را برای بهرهمندی پناهندگان معرفی شده از سوی اداره کل امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور در دو گروه آسیب پذیر (پرداخت تمام حق بیمه توسط کمیساریای عالی پناهندگان) و غیر آسیبپذیر (پرداخت تمام حق بیمه توسط متقاضی) فراهم کرد.
به گزارش سازمان بیمه سلامت، وی خاطرنشان کرد: از ۱۵ اردیبهشت ۹۴ طبق تفاهمنامهای مقرر شد، اتباع و مهاجران خارجی (پناهندگان) تبعه افغانستان و عراق ساکن ایران، بتوانند تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته و از مزایای بسته جامع پایه بیمه سلامت کشور برخوردار شوند.
رضایی ادامه داد: همه پناهندگان مبتلا به بیماری خاص از قبیل هموفیلی، تالاسمی، بیماران دیالیزی (همودیالیز- صفاقی)، پیوند کلیه و ام اس نیز مانند بیماران خاص ایرانی از همه پروتکلهای درمانی و دارویی برخوردار بوده و از پرداخت فرانشیز نیز معاف هستند.
وی تصریح کرد: علاوه بر این گروه، با ابلاغ آییننامه جز ۵ ماده ۷۰ قانون برنامه ششم توسعه و تخصیص اعتبارات مشمولان آییننامه مزبور در بودجه سنواتی سازمان در سال ۱۴۰۰، سازمان بیمه سلامت ۴۷ هزار نفر از افراد مقیم و پناهنده که از سوی وزارت کشور معرفی شدند را تحت پوشش بیمه پایه سلامت قرار داد.
به گفته معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، این سازمان با ارائه تسهیلات لازم در ۱۳۰۰ دفتر پیشخوان خدمات دولت طرف قرارداد (کارگزاری) در سراسر کشور، امکان بهرهمندی پناهندگان را در دریافت پوشش بیمه پایه سلامت تسریع و تسهیل کرده است.
نظر شما