سلامت نیوز:مطالعات اخیر محققان، ارتباط بین فعالیت ذهنی و کاهش احتمال ابتلا به زوال عقل را بیش از پیش تایید می کند و نشان می دهد استفاده از رایانه در افراد میانسال و سالمندان، تاثیر مثبتی در کاهش احتمال ابتلا به زوال شناختی دارد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا، با گذشت سن به مرور زمان حجم مغز کاهش می یابد و علاوه بر آن، تغییرات مهمی در سطح سلولی و عروقی مغز روی می دهند که سبب می شود فرد در معرض زوال عقل و کاهش توانایی شناختی قرار گیرد.
تحقیقات پژوهشگران موسسه ویسکانسین در آمریکا نشان می دهد کار کردن با رایانه و تجهیزات هوشمند دیگر در میانسالی و سالمندی یک روش موثر برای مبارزه با تغییرات نامطلوبی است که به مرور زمان برای مغز و اعصاب اتفاق می افتد.
این مطالعه که در سال 2014 میلادی صورت گرفت، نشان می دهد افرادی مانند پزشکان، موسیقیدانان، خلبانان و مهندسان معمار که فعالیت ذهنی زیادی دارند، بیشتر قابلیت های شناختی را تا پایان عمر حفظ می کنند و مغز آنان در مقایسه با افراد دیگر در همان سن و سال، حجم هیپوکامپ بالاتری دارد.
ادامه مطالعات در کلینیک مایو نشان می دهد کار با رایانه و فعالیت هایی مانند پرداخت قبوض، مطالعه الکترونیکی، دانلود انواع فایل های سرگرمی و شبکه های اجتماعی به افراد میانسال و سالمند کمک می کند ذهن خلاق تری داشته باشند و کمتر با مشکلات حافظه مواجه شوند.
علاوه بر فعالیت های ذهنی، فعالیت بدنی منظم، رژیم غذایی سالم و استفاده از مکمل های معدنی و ویتامین، نقش مهمی در حفظ توانایی و عملکرد مغز دارند.
نظر شما