-
این راش پوستی نشانه مشکلات تیروئید است
کهیر واکنش های پوستی است که باعث برآمدگی و خارش می شود. اغلب موارد در عرض چند روز تا چند هفته از بین می روند. با این حال، زمانی که این نوع بثورات مزمن باشد و بیش از شش هفته طول بکشد یا در طول ماه ها یا سال ها عود کند، ممکن است نتیجه یک بیماری خودایمنی مانند تیروئیدیت هاشیموتو باشد. کهیر را می توان با کرم های ضد خارش موضعی یا آنتی هیستامین های خوراکی درمان کرد.
-
آیا نفخ در اوایل بارداری شایع است؟
بدن شما در طول بارداری دچار تغییرات زیادی می شود، از جمله تغییرات فیزیکی و هورمونی که منجر به تولید گاز معده اضافی می شود. همچنین ممکن است درد گازی را تجربه کنید که از ناراحتی خفیف تا درد غیر قابل تحمل متغیر است و در سراسر پشت، شکم و سینه احساس می شود. نفخ و گرفتگی در معده و روده نیز ممکن است وجود داشته باشد.
-
صدهزار کلاس درس ناایمن در کشور وجود دارد
چرا آموزش پرورش دربرابر بازسازی مدارس مقاومت می کند؟
با وجود اینکه مدارس خشت و گلی تقریبا حذف شده و مدارس کانکسی هم قرار است بهتدریج جمع شوند و از طرفی عمر مدارس معمولی هم رو به اتمام است، اما هرساله بخشی از این مدارس بهدلیل عمر بالایشان به مدارس فرسوده و مدارس در معرض خطر اضافه میشوند. گویا سالیان سال است که پایتخت هم جزو رکوردداران مدارس فرسوده کشور شده است. البته بماند که طبق گفته حمیدرضا خانمحمدی، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، صدهزار کلاس درس ناایمن در کشور وجود دارد و گویا با توجه به ردیفی که در برنامه هفتم پیشبینی شده، قرار است این موضوع ظرف پنج سال حل شود. مسألهای که نگرانی والدین را در این خصوص دوچندان میکند.
-
بی انگیزگی پزشکان برای ادامه تحصیل در رشتههای تخصصی
با وجود رقابت سنگین برای ورود به رشته پزشکی، بسیاری از رشتههای تخصصی و فوقتخصصی پزشکی مانند بیهوشی، اطفال، و قلب با کاهش استقبال مواجه شدهاند. سختی کار، درآمد پایین و شرایط دشوار آموزشی از دلایل این بیرغبتی است که در آینده نزدیک میتواند بحرانهای جدی در حوزه سلامت به وجود آورد.
-
جاهای دیدنی شیراز در پاییز؛ بهترین مکان ها برای لذت بردن از طبیعت و تاریخ
با فرارسیدن فصل پاییز، شیراز تبدیل به یک بوم رنگین از زیباییهای طبیعی میشود. باغهای قدیمی مثل نارنجستان قوام با برگهای زرد و نارنجی، حال و هوای خاصی به محیط پیرامون خود می دهند. روستاهای اطراف مانند دشتک و قلات نیز به مقصدهایی فوقالعاده برای گشت و گذار در طبیعت پاییزی تبدیل می شوند. رنگهای گرم پاییزی، عطر دلانگیز باران فصلی و هوای مطبوع، این شهر را به مقصدی رویایی برای گردشگران تبدیل میکند. اگر به دنبال سفری خاطرهانگیز و آرامشبخش هستید، شیراز در پاییز بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. در ادامه همراه ما باشید تا در هوای خنک پاییزی، به کوچه پس کوچه های شهر سرک بکشیم.
-
ادامه تغییرات اقلیمی ایران را غیرقابل زیست خواهد کرد
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست از افزایش دمای ایران به دو درجه و اثرات مخرب تغییر اقلیم بر منابع آبی و زیستمحیطی کشور خبر داد. صدیقه ترابی تأکید کرد که اگر اقدامات جدی برای مقابله با تغییرات اقلیمی انجام نشود، بخشهایی از کشور دیگر قابلیت زیست نخواهند داشت.
-
مصرف کنجد برای چه کسانی توصیه نمی شود؟
سازمان غذا و داروی ایالات متحده، کنجد را نهمین ماده اصلی آلرژیزا اعلام و تأکید کرده که اگر آلرژی دارید در مصرف این خوراکی، شبیه سایر محصولات آلرژیزا احتیاط کنید.
-
نگران تاریخ انقضای این ۸ ماده غذایی نباشید!
محصولات غذایی همیشه دارای توصیه تاریخ انقضاء هستند که بعد از این تاریخ مصرف آنها موجب بیماری و خسارتهای جسمی دیگری میشود که به خاطر همین این تاریخ همواره از سوی مصرف کنندگان به عنوان یک اولویت اصلی مصرف مورد توجه قرار می گیرند.
-
قاتل سریالی ۱۵ زن و یک پسربچه را به قتل رساند
روز گذشته سالگرد دستگیری قاتل سریالی آبادان بود. ۱۶ سال پیش در روز ۲۶ شهریور ماه این قاتل سریالی دستگیر شد و اعتراف کرد که ۱۵ زن و یک پسربچه را به قتل رسانده است.
-
انتخاب دبیرکل هلال احمر زیر ذرهبین انتقادات
در پی انتصاب دبیرکل جدید هلال احمر از سوی رئیس این سازمان، انتقادات بسیاری نسبت به این انتخاب از سوی فعالان حوزه امداد و نجات مطرح شده است. دکتر هادی عبداللهی در یادداشتی این تصمیم را مغایر با روح بشردوستانه و تخصصی هلال احمر دانسته و از رئیسجمهور محترم خواسته است تا به مسئولیت خود در قبال این انتصاب پاسخگو باشد.
-
افرادی که دختر دارند بیشتر عمر می کنند یا پسر؟
طبق یک مطالعه، پدرانی که دختر دارند در مقایسه با آنهایی که دختر ندارند، بیشتر عمر میکنند.
-
دروغهای رایج تولیدکنندگان مواد غذایی برای جذب مشتری
شاید بارها برای شما پیش آمده که هنگام خرید محصولات خوراکی به برچسبها و نوشتههای روی محصول توجه کنید؛ برچسبهایی که حاوی اطلاعاتی از قند، نمک، کالری، اسیدهای چرب و... هستند، اما در برخی موارد مصرفکنندگان عنوان میکنند که اطلاعات مندرج روی این برچسبها با آنچه در محصول وجود دارد یکسان نیست!
-
اضطراب جدایی را در کودکان جدی بگیرید
در آستانه بازگشایی مدارس، روانپزشک کودک و نوجوان توصیههایی را به والدین ارائه کرده است تا به کاهش ترس و اضطراب کودکان از مدرسه کمک کنند. امین ماهورام تأکید دارد که آرامش والدین و توجه به نشانههای اضطراب جدایی میتواند نقش مهمی در تطبیق فرزندان با محیط مدرسه داشته باشد.
-
هزینههای درمان بیماران تالاسمی به ۲۴۷ میلیون تومان رسیده!
مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی ایران با اعلام کمبود جدی داروهای تالاسمی و افزایش چشمگیر هزینههای درمان این بیماران، از مرگ ۵ درصد بیماران تالاسمی پس از بازگشت تحریمها خبر داد. یونس عرب هشدار داد که هزینههای درمانی بیماران تالاسمی به ۲۴۷ میلیون تومان در سال رسیده و بسیاری از خانوادهها مجبور شدهاند از سایر نیازهای اساسی خود بگذرند تا هزینههای درمان فرزندانشان را تأمین کنند.
-
زندگی قبل از گسترش اینترنت چگونه بود؟
اگرچه «وب» جهانی مزایای زیادی برای ما به ارمغان آورده اما سالها قبل بدون آن زنده بودیم و کارهای روزمره را انجام میدادیم. اما زندگی قبل از دنیای اینترنت چگونه بوده است؟
-
چالش بزرگ نظام سلامت توزیع نامتوازن پزشکان است
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی ایران تأکید کرد که مشکل فعلی کشور کمبود پزشک نیست، بلکه توزیع نامتوازن آنها است. رضا لاریپور با اشاره به وجود بیش از ۱۵۰ هزار پزشک در کشور، هشدار داد که چالشهای جدی در آینده نزدیک به دلیل توزیع ناعادلانه تخصصهای پزشکی بروز خواهد کرد و نیاز به اصلاحات اساسی در نظام سلامت و تعرفهگذاری وجود دارد.
-
در شهر تهران روزانه 2100 تصادف اتفاق میافتد
رشد ۴.۹درصدی آمار فوتیها بر اثر حوادث رانندگی نسبت به سال گذشته
آمار مرگ و میر ناشی از تصادفات در کشور طی چند دهه گذشته به یک بحران تبدیل شده است و هر سال نیز این آمار نسبت به سال گذشته خود افزایش پیدا میکند. طبق آمار و بررسی میزان عوامل تاثیرگذار در تصادفهای ایران «خطای انسانی، مشکلات جادهای و نقص فنی خودروها» است.
-
تعطیلی شرکت آمبولانس متخلف در ورزشگاه شهر قدس به دلیل سهلانگاری مرگبار
در پی گزارشها از خودداری آمبولانس بخش خصوصی در ورزشگاه شهدای شهر قدس از ارائه خدمات به مصدوم، رئیس سازمان اورژانس کشور از تعطیلی موقت این آمبولانس و احتمال ابطال پروانه آن خبر داد.
-
وزیر بهداشت دستور توقف احکام تعلیق دانشجویان را صادر کرد
در یک اقدام بیسابقه، وزیر بهداشت دستور توقف تمامی احکام تعلیق دانشجویانی که در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تعلیق شدهاند را صادر کرد.
-
آیا جای زخم سزارین از بین می رود؟
اگر زایمان سزارین داشته اید، ممکن است این سوال در ذهن شما شکل بگیرد که زخم شما چگونه بهبود می یابد؟
-
ایرانیها بیشتر به کدام کشورها مهاجرت می کنند؟
همه جای دنیا از بلاروس و مقدونیه گرفته تا بورکینافاسو و ماداگاسکار، یا حتی در دورافتادهترین جزایر هم اگر فارسی صحبت کنید، باز یک هموطن پیدا میشود که به فارسی جوابتان را بدهد.
-
چند تکنیک ژاپنی برای افزایش آرامش ذهن
اگر میخواهید تا آخر امسال تحول بزرگی در زندگی خود ایجاد کنید و موفق باشید، در عین حال میخواهید تمرکز و شجاعت خود را افزایش دهید بهترین راه تغییر ذهنیت و ارتباطتان با خود و دیگران است.
-
قتل هولناک مرد میانسال در باغ
سرهنگ حجتالله احمدیان فرمانده انتظامی شهرستان خفر در استان فارس گفت: در پی اعلام ناپدید شدن فردی ۶۳ ساله در یکی از محلههای شهرستان خفر به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.
-
استفاده از کرم دور چشم برای کل صورت؛ صحیح یا غلط؟
افرادی که پوست حساسی دارند، می توانند از کرم های ضد پیری و مرطوبکننده های دور چشم برای دیگر نواحی صورت هم استفاده کنند، زیرا با پوستشان لطیف برخورد می کند و خاصیت رطوبت بخشی بیشتری هم دارد.
-
در صورت انصراف یا فوت رزیدنتها، ضامنهای آنها باید خسارتهای چندمیلیاردتومانی بدهند
کارزار درخواست لغو شروط ضمانت برای رزیدنت ها از 6 هزار نفر گذشت
در پی افزایش اعتراضات به سختگیریهای وزارت بهداشت در زمینه تأمین ضامن برای ثبتنام در دورههای تخصصی پزشکی، پزشکان جوان با مشکلات عدیدهای مواجه شدهاند. مشکلاتی که باعث شده برخی از آنها مانند سیامک و هاشم، به دلیل عدم امکان تأمین ضامن و وثیقه، از ادامه تحصیل باز بمانند. در حالی که بخشنامه اخیر وزارت بهداشت به صورت مشروط به ثبتنام پرداخته، پزشکان همچنان با چالشهای جدی در این زمینه روبهرو هستند و بازار سیاه ضامنفروشی نیز در این میان رونق گرفته است.
-
کمبود این چهار ماده مغذی در بیش از ۶۰ درصد رژیمهای غذایی
پژوهشگران با استفاده از ترکیبی از دادههای جمعآوریشده از پایگاه دادههای جهانی رژیم غذایی و مدلهای آماری ویژه، سطوح ریزمغذیها در رژیم غذایی را برای ۹۹٫۳ درصد جمعیت جهان در ۱۸۵ کشور تخمین زدند و نتایج نگرانکننده بود.
-
"دو انتصاب جدید در وزارت بهداشت برای تقویت ساختارهای بهداشتی و امنیتی"
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر محمدرضا ظفرقندی، طی احکامی دو انتصاب جدید را در این وزارتخانه انجام داد. علیرضا رئیسی به عنوان معاون بهداشت و سید ابراهیم اسکندری به عنوان رئیس مرکز حراست وزارت بهداشت منصوب شدند.
-
علت زانو درد صبحگاهی
آیا تا به حال برایتان اتفاق افتاده که درد شدید زانو شما را نیمه شب از خواب بیدار کند، که البته این اتفاق ممکن است هنگام صبح هم تجربه شود؛ اما سوال اینجاست که چرا چنین مسئله ای رخ می دهد و دلیل بیدار شدن از خواب با زانو درد چیست.
-
"تداوم تلاشها برای کاهش ارزبری در حوزه تجهیزات پزشکی با بازمهندسی و اصلاح سیستمها"
مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو اعلام کرد که بازمهندسی و بازبینی در حوزه قیمتگذاری و سامانههای مرتبط با تجهیزات و ملزومات پزشکی برای کاهش ارزبری همچنان ادامه دارد.
-
تأثیرات گسترده مهاجران افغان بر بافت اجتماعی و اقتصادی تهران
در یکی از مدارس دولتی محله نیاوران، به گفته یکی از معلمان، ۲۵ نفر از ۳۰ دانشآموز کلاس اتباع هستند، که این موضوع منجر به اعتراض والدین و درگیری میان معلمان و مدیران مدرسه شده است.