به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا،وحید حیدری، دبیر علمی دومین کنگره بینالمللی جراحی صرع، در افتتاحیه این کنگره که در هتل اسپیناس برگزار شد، گفت: در حالی که شیوع بیماری صرع در سطح جهانی حدود یک درصد است، در ایران این آمار به ۱.۲ درصد رسیده و این یعنی یک میلیون نفر از مردم کشور به این بیماری مبتلا هستند.
وی افزود: از مجموع یک میلیون مبتلا به صرع در ایران، حدود ۳۰ درصد از آنها یعنی نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر از این بیماران به روشهای جراحی قابل درمان هستند. جراحی معمولاً زمانی پیشنهاد میشود که درمان دارویی نتواند تشنجها را کنترل کند. در این صورت، پیش از جراحی، بررسیهای لازم برای شناسایی کانون تشنج انجام میشود.
دکتر حیدری به امکانات موجود در دانشگاه علوم پزشکی ایران و بیمارستان فیروزگر اشاره کرد و گفت که این مراکز مجهز به تجهیزات مورد نیاز برای درمان بیماری صرع بوده و آماده خدمترسانی به بیماران هستند.
وی در ادامه گفت: دومین کنگره بینالمللی جراحی صرع با حضور اساتید داخلی از سراسر ایران و اساتید برجسته از کشورهای مختلف از جمله آمریکا، فرانسه، اتریش، چین و استرالیا برگزار میشود. این کنگره به مدت دو روز ادامه خواهد داشت و فرصتی برای بهروزرسانی دانش علمی و همکاریهای بینالمللی در زمینه درمان صرع است.
حیدری همچنین اشاره کرد که افراد علاقهمند به اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت تخصصی Epilepsy.ir مراجعه کنند.
نظر شما