به گزارش سلامت نیوز به نقل از مدیسن نت، مطالعهای که اخیراً منتشر شده، نشان میدهد افرادی که مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی (یک اختلال ریتم قلبی شایع) هستند و روزانه بیش از پنج فنجان قهوه مصرف میکنند، در تستهای شناختی عملکرد بهتری از خود نشان میدهند. این افراد مغزی تقریباً هفت سال جوانتر از کسانی دارند که بهطور منظم قهوه نمینوشند.
این تحقیق که بر روی بیش از ۲۴۰۰ بیمار در سوئیس انجام شده است، نشان میدهد که نوشیدن قهوه میتواند نه تنها عملکرد شناختی این افراد را بهبود ببخشد، بلکه التهاب را در بدن آنها کاهش دهد. کاهش التهاب، بهویژه در بیماران مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی، میتواند در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مغزی مانند زوال عقل نیز موثر باشد.
محققان این مطالعه، از جمله دکتر «یورگ بیر» و دکتر «ماسیمو بارباگالو»، تأکید کردند که اگرچه دلایل دقیق تاثیر قهوه بر سلامت مغز مشخص نیست، اما میتواند به دلیل ترکیبات مختلف فعال در قهوه باشد که از جمله آنها میتوان به کافئین، منیزیم و نیاسین اشاره کرد.
این تحقیق نشان میدهد که قهوه میتواند نقشی مثبت در حفظ عملکرد مغز و محافظت از آن در برابر بیماریهای شناختی در افراد مبتلا به بیماریهای قلبی ایفا کند.
نظر شما