به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، دکتر عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت، از برگزاری جلساتی برای بررسی و تغییر فرمول پرداخت اضافهکار پرستاران خبر داد و گفت: «جلسهای با حضور وزیر بهداشت و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، در تاریخ پنجشنبه، ۶ دی ماه برگزار شد تا وضعیت اضافهکار پرستاران مورد بررسی قرار گیرد.» وی افزود که طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، جلسهای دیگر از شورای «حقوق و دستمزد» سازمان اداری و استخدامی بهمنظور رسیدگی به این موضوع، در روز دوشنبه، ۱۰ دی ماه برگزار خواهد شد.
عبادی با اشاره به اینکه پیش از این، قرار بود جلسه شورای حقوق و دستمزد در تاریخ ۲۶ آذرماه برگزار شود، اظهار کرد که به دلیل تعطیلات پایان آذرماه، این جلسه لغو و به تاریخ جدید موکول شده است.
دستور کار جلسات: بررسی تغییرات در پرداخت اضافهکار و منابع آن
معاون پرستاری وزارت بهداشت توضیح داد که در این جلسات، دو موضوع اصلی مورد بررسی قرار میگیرد:
- تغییر فرمول نحوه پرداخت اضافهکار
- تغییر منابع پرداخت اضافهکار پرستاران
وی در ادامه افزود: «در حال حاضر، میزان پرداخت اضافهکار پرستاران برای هر ساعت، حدود ۶۷ هزار تومان است، اما با تغییرات در نظر گرفتهشده، احتمال افزایش آن تا حدود ۸۰ هزار تومان وجود دارد. بهطور کلی، پیشبینی میشود که میزان پرداخت اضافهکار پرستاران بین ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش یابد.»
این تغییرات نشاندهنده تلاش مسئولان برای بهبود وضعیت مالی پرستاران است که از عوامل کلیدی در سیستم بهداشتی کشور بهشمار میآیند.
بررسی وضعیت «فوقالعاده خاص» پرستاران و راهحلهای پیشنهادی
دکتر عبادی در ادامه درباره وضعیت «فوقالعاده خاص پرستاران» نیز صحبت کرد و افزود: «متاسفانه، در بودجه سال آینده، هیچ پیشبینی برای «فوقالعاده خاص» پرستاران در نظر گرفته نشده است.» این در حالی است که معاونت پرستاری وزارت بهداشت برای پیگیری مطالبات پرستاران از مسیر «لایحه حمایت مادی و معنوی کارکنان بالینی»، اقدام خواهد کرد.
عبادی همچنین گفت که این لایحه بهمنظور حمایت از کارکنان بالینی، به ویژه پرستاران، در نظر گرفته شده است و میتواند حقوق و مزایای این قشر را با توجه به سختیهای کار و شرایط ویژه آنها بهبود بخشد.
چشمانداز مثبت برای پرستاران در سال آینده
این تغییرات و پیگیریها بهویژه در شرایط کنونی که بسیاری از پرستاران به دلیل بار سنگین کاری و کمبود نیروی انسانی با چالشهای فراوانی مواجه هستند، میتواند تأثیرات مثبتی بر روحیه و انگیزه آنها داشته باشد. پرستاران، بهعنوان خط مقدم سیستم بهداشتی، همواره در شرایط بحرانی حضور دارند و افزایش پرداختها میتواند عامل مهمی در حفظ نیروی انسانی و بهبود کیفیت خدمات بهداشتی باشد.
در مجموع، تصمیمات اخیر وزارت بهداشت و سازمان اداری و استخدامی کشور در راستای بهبود وضعیت مالی پرستاران و رفع برخی از مشکلات اساسی آنان، گامی مثبت در جهت ارتقای سطح خدمات بهداشتی و درمانی در کشور بهشمار میرود.
نظر شما