در حالی که سیاست‌های تنظیم خانواده به عنوان یکی از ابزارهای مهم در کنترل جمعیت مطرح است، اما به گفته رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت، اجرای افراطی این سیاست‌ها می‌تواند به سقط جنین عمدی و تبعات منفی آن منجر شود.

سیاست‌های تنظیم خانواده و تاثیر آن بر سقط جنین عمدی: حقیقتی که باید بدانیم

به گزارش سلامت نیوز،صابر جباری فاروجی، در برنامه تلویزیونی اخیر خود، ضمن تأکید بر ارزش حیاتی جنین و انسان، از سقط جنین عمدی به عنوان یک عمل غیرقابل توجیه یاد کرد و اظهار داشت که نباید جنین را صرفاً یک شیء یا لخته خون در نظر بگیریم. او معتقد است که جنین از همان لحظه لانه گزینی در رحم مادر، حیات خود را آغاز می‌کند و در مراحل بعدی نیز با تپش قلب مشخص می‌شود که به‌طور کامل رشد کرده است.

او با اشاره به درد و رنج جنینی که تحت سقط عمدی قرار می‌گیرد، به لزوم آگاهی‌بخشی به مادران باردار در خصوص حرمت حیات جنین اشاره کرد و گفت: «سقط جنین عمدی نه تنها گناه است، بلکه به لحاظ قانونی نیز قتل محسوب می‌شود و عواقب شرعی به همراه دارد.»

جباری همچنین از تمرکز وزارت بهداشت بر آگاهی‌بخشی و مشاوره به مادران باردار مردد خبر داد و گفت که تلاش‌هایی در راستای کاهش سقط جنین عمدی با ارائه مشاوره‌های روانشناختی به مادران صورت می‌گیرد.

رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت، با اشاره به پژوهش‌های انجام شده در کشور، خاطرنشان کرد که مشکلات اقتصادی نقش مهمی در تصمیم‌گیری‌های مربوط به سقط جنین دارند، اما عامل اصلی این پدیده، نگرش‌های غلط و ذهنی افراد است که باید تغییر کند.

او در پایان به فعالیت‌های مراکز مردمی نفس اشاره کرد که موفق به نجات زندگی هزاران کودک در معرض سقط شده‌اند و تأکید کرد که ارائه مشاوره‌های مؤثر می‌تواند مادران را از این تصمیم منصرف کند و زندگی جدیدی به کودکان بدهد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha