کفپوش‌های بیمارستانی که روزانه محل عبور افراد بسیار زیادی هستند، با تعداد بی‌شماری از میکروارگانیسم‌ها در تماس می‌باشند. اگرچه برخی از این میکروب‌ها مضر نیستند، اما بسیار از آنها می‌توانند عامل انتقال بیماری محسوب شوند. خرید کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی، یکی از راه‌هایی است که می‌توان سلامت و ایمنی پرسنل، بیماران و اعضای خانواده آنها را تضمین کند.

نکات مهم در خرید کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی

ما در این‌جا شما را با این کفپوش‌های جدید آشنا می‌کنیم و نکات مهم در خرید کفپوش بیمارستانی آنتی ‌باکتریال را بر می‌شماریم. برای اطلاع از نکات مهم در خرید کفپوش بیمارستانی تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی چیست ؟

کفپوش بیمارستانی آنتی باکتریال نوعی کفپوش تخصصی است که برای مراکز درمانی مانند بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها و آزمایشگاه‌ها طراحی شده است. این نوع کفپوش طوری مهندسی شده است که با کاهش انتشار ‌میکروب‌ها و باکتری‌ها، محیطی بهداشتی را فراهم کند.

یکی از رایج‌ترین فناوری‌های مورد استفاده در کفپوش‌های ضدباکتری، فناوری یون نقره است. یون‌های نقره به دلیل خواص ضدباکتریایی قوی خود شناخته شده‌اند. هنگامی که یون‌های نقره در ساخت کفپوش استفاده می‌شوند، می‌توانند ساختار سلولی باکتری‌ها و سایر میکروارگانیسم‌ها را مختل کرده و از تکثیر و گسترش آنها جلوگیری کنند.

یکی دیگر از فناوری‌های مورد استفاده در کفپوش‌های آنتی باکتریال، فناوری فوتوکاتالیستی است. این فناوری شامل استفاده از یک فوتوکاتالیست مانند دی‌اکسید تیتانیوم است که با نور واکنش می‌دهد و رادیکال‌های آزاد تولید می‌کند. این رادیکال‌های آزاد می‌توانند ترکیبات آلی از جمله باکتری‌ها و سایر میکروارگانیسم‌ها را تجزیه کنند.

نکات مهم در خرید کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی

فواید خرید کفپوش آنتی ‌باکتریال بیمارستانی

کفپوش آنتی ‌باکتریال یک پوشش عالی برای زمین بیمارستان است. برخی از مزایای استفاده از این نوع کفپوش به‌شرح زیر است:

  • جلوگیری از گسترش باکتری‌ها: کفپوش آنتی ‌باکتریال برای جلوگیری از رشد باکتری‌ها طراحی شده است. این ویژگی، مهمترین فایده نصب این کفپوش‌ها در بیمارستان محسوب می‌شود. با توجه به آلودگی زیاد در مراکز درمانی، کفپوش آنتی ‌باکتریال راه حلی است که به کاهش میکروب‌ها کمک می‌کند.
  • کاهش مصرف مواد ضدعفونی‌کننده: مواد ضدعفونی‌کننده، علاوه بر سلامت کارکنان برای طبیعت نیز مضر هستند. استفاده از راه‌های طبیعی برای ازبین‌بردن میکروب‌ها می‌تواند باصرفه‌جویی در مصرف مواد ضدعفونی‌کننده، هزینه‌ها را کاهش داده و سلامت محیط زیست و کارکنان را ارتقا دهد.
  • جلوگیری از گسترش بیماری‌های واگیردار: کفپوش‌های آنتی ‌باکتریال بیمارستانی، با کنترل میکروب‌ها، مانع از گسترش و انتقال آنها به افراد سالم می‌شوند. آنها می‌توانند یک مانع در مسیر همه‌گیری محسوب شده و بهداشت را ارتقا دهند.
  • تمیزکردن آسان: کفپوش‌های آنتی باکتریال به‌راحتی تمیز می‌شود. این نوع کفپوش‌ها در برابر لکه مقاوم هستند و به راحتی با مواد ضدعفونی‌کننده پاک می‌شوند.
  • دوام زیاد: کفپوش آنتی ‌باکتریال به‌گونه‌ای طراحی شده است که در برابر ترافیک سنگین بیمارستان مقاومت کرده و به راحتی دچار خط و خش نمی‌شود. این ویژگی برای کاهش هزینه‌های بیمارستان بسیار مهم است.
  • مقرون‌به‌صرفه‌بودن: اگرچه کفپوش آنتی ‌باکتریال ممکن است هزینه اولیه بالاتری نسبت به انواع دیگر کفپوش داشته باشد، اما می‌تواند راه‌حل مقرون‌به‌صرفه‌ای در درازمدت باشد. با کاهش خطر عفونت و آلودگی متقابل، بیمارستان‌ها می‌توانند در هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی صرفه‌جویی کنند. علاوه بر این با کاهش مصرف مواد ضدعفونی‌کننده در هزینه خرید این مواد صرفه‌جویی می‌شود.

مشاوره و انتخاب کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی

انواع مختلف کفپوش آنتی ‌باکتریال بیمارستانی

انواع مختلف کفپوش آنتی ‌باکتریال بیمارستانی شامل موارد زیر هستند:

  • کفپوش وینیل یا PVC: کفپوش وینیل یک کفپوش بادوام و با قابلیت نگهداری آسان است که در رنگ‌ها و طرح‌های مختلف موجود است. این کفپوش در برابر لکه، خط‌وخش و رطوبت مقاوم است و برای مناطق پرتردد گزینه ایده‌آلی است. کفپوش وینیل از چندین لایه مواد مصنوعی از جمله PVC (پلی وینیل کلراید) و یک نرم‌کننده ساخته شده است. کفپوش PVC در حقیقت نوعی کفپوش وینیل است.
  • کفپوش لاستیکی: کفپوش لاستیکی یک انتخاب محبوب برای سالن‌های ورزشی و اماکن ورزشی است. اما می‌توان از انواع آنتی ‌باکتریال آن برای بیمارستان نیز استفاده کرد.
  • کفپوش LVT: LVT مخفف عبارت Luxury Vinyl Tile است که نوعی کفپوش وینیل محسوب می‌شود. این کفپوش، از چندین لایه وینیل PVC و یک لایه تزئینی ساخته شده است که ظاهر زیبایی به آن می‌بخشد. کفپوش LVT به دلیل دوام، مقاومت در برابر آب و سهولت نگهداری، شناخته شده است.
  • کفپوش پرسلین: کفپوش پرسلین یا چینی نوعی کاشی و سرامیک است که از مخلوط خاک رس، فلدسپات و سایر مواد طبیعی ساخته می‌شود. کاشی‌های چینی به دلیل استحکام، مقاومت در برابر آب و تطبیق‌پذیری در طراحی معروف هستند. آنها با انواع روکش، از جمله مات، صیقلی، و بافت‌دار ارائه می‌شوند و می‌توان آن‌ها را شبیه سنگ طبیعی یا مواد دیگر ساخت. کفپوش چینی آنتی باکتریال یک انتخاب محبوب برای بیمارستان است.

نکات مهم در خرید کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی

کدام کفپوش برای کدام قسمت از بیمارستان؟ نکات مهم در خرید کفپوش

هر کدام از انواع کفپوش‌های آنتی باکتریال فوق برای بخش خاصی از بیمارستان بهتر عمل می‌کنند. به عبارت دیگر، نکات مهم در خرید کفپوش بسته به محل استفاده متفاوت است.

نکات مهم در خرید کفپوش اتاق‌های بیمار: کفپوش اتاق بیماران باید راحت باشد و به‌راحتی نیز تمیز شود. کفپوش وینیل یک گزینه محبوب برای اتاق بیماران محسوب می‌شود، زیرا زیر پا نرم و بی‌صدا است. با این حال، می‌توانید از کاشی‌ها پرسلین نیز برای اتاق‌ها استفاده کنید.

نکات مهم در خرید کفپوش اتاق‌های عمل: کفپوش اتاق عمل باید بهداشتی باشد و به راحتی تمیز شود. کفپوش اپوکسی یک گزینه محبوب برای اتاق‌های عمل است، زیرا بدون درز و بسیار مقاوم در برابر مواد شیمیایی، لکه‌ها و باکتری‌ها است. علاوه بر اپوکسی، LVT و مشمع کف اتاق نیز برای این منظور مناسب هستند.

نکات مهم در خرید کفپوش ایستگاه‌های پرستاری:LVT و کاشی‌های زیستی (BBT) انتخاب‌های خوبی برای این مناطق هستند. این مواد دارای پوشش‌های محافظی هستند که نیاز به تمیزکردن را به حداقل می‌رساند. پوشش LVT دارای چسب است که به‌راحتی در محل نصب شده و مدت زمان نصب را به حداقل می‌رساند.

موارد ذکرشده، نکات مهم در خرید کفپوش بر اساس متریال و نواحی مختلف بیمارستان است. همواره قبل از خرید باید علاوه بر زیبایی به کاربردی‌بودن متریال کفپوش آنتی‌باکتریال نیز دقت کنید.

اگر قصد خرید کفپوش‌های آنتی باکتریال بیمارستانی را دارید، می‌توانید از سایت پلی فلور ایران دیدن فرمایید .

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha