مطالعه‌ای جدید از محققان کانادایی نشان می‌دهد که آموزش مغز می‌تواند به‌طور مؤثری علائم بیماری آلزایمر را به تأخیر انداخته و کیفیت زندگی مبتلایان را بهبود بخشد. این تمرینات غیردارویی، تا پنج سال پس از اجرا، تأثیرات مثبتی بر حافظه و توانایی‌های شناختی سالمندان نشان داده است.

تمرینات مغزی، راهکاری جدید برای کاهش علائم آلزایمر

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مدیسن نت،مطالعه‌ای تازه به سرپرستی دکتر «سیلوی بلویل» از دانشگاه مونترال کانادا، نشان داده است که تمرینات آموزش مغز می‌تواند به‌طور مؤثری علائم آلزایمر را به‌ تأخیر اندازد.

در این پژوهش که بین سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵ انجام شد، ۱۴۵ سالمند با اختلال شناختی خفیف از کلینیک‌های حافظه در مونترال و شهر کبک مورد بررسی قرار گرفتند. آن‌ها به سه گروه تقسیم شدند: یک گروه آموزش راهبردهای حافظه را دریافت کرد، گروهی دیگر بر بهبود سلامت روانی و مدیریت خشم متمرکز شد و گروه سوم هیچ آموزشی ندید.

نتایج نشان داد سالمندانی که تمرینات حافظه داشتند، نسبت به دیگران کاهش کمتری در توانایی‌های شناختی و حافظه تجربه کردند. این تمرینات شامل به یاد آوردن اسامی، فهرست‌ها و تمرکز برای بهبود عملکرد حافظه بود.

بلویل تأکید کرد که این نوع مداخله غیر دارویی و مقرون به صرفه است و می‌تواند به‌عنوان یک روش پیشگیرانه برای کاهش زوال شناختی و تأخیر در شروع آلزایمر مؤثر باشد. محققان نیز با اشاره به پایداری نتایج، این رویکرد را راهکاری مهم برای ارتقای کیفیت زندگی سالمندان در معرض خطر زوال عقل دانسته‌اند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha