یک فعال اجتماعی حوزه معلولان گفت: بیش از ۶ سال از تصویب قانون حمایت از معلولان و ابلاغ اجرای آن‌ توسط رئیس جمهور وقت می‌گذرد اما در این مدت علی‌رغم پیگیری کمپین معلولان این قانون جز در موارد معدود، اجرا نشده اما اکنون که نوبت انتخاب رئیس جمهور است هر یک از نامزدها باید به‌صورت شفاف و صریح بگویند که در صورت برگزیده‌شدن، در دولت خود برای حل مشکلات‌ افراد دارای معلولیت چه برنامه‌هایی دارند.

۶ سال بلاتکلیفی در اجرای قانون حمایت از معلولان/ «نامزدهای ریاست جمهوری شفاف بگویند برای معلولان چه می‌کنند»

به گزارش سلامت نیوز به نقل از خبرآنلاین، مدیر کمپین معلولان از رئیس رسانه ملی خواست تا زمینه پاسخگویی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به نحوه رفع مشکلات موجود بر سر راه اجرای «قانون حمایت از حقوق معلولان» و «کنوانسین بین‌المللی حقوق معلولان» را فراهم کند.

بهروز مروتی گفت: با توجه به اینکه رسانه‌ ملی به همه آحاد کشور تعلق دارد و افراد دارای معلولیت نیز بزرگترین اقلیت کشور و از مهمترین گروه‌های اجتماعی هستند از رئیس سازمان صداوسیما می‌خواهم با قرارگیری در فصل مناظره‌های انتخاباتی، زمینه پرسش برنامه‌های کاندیداها در مورد شهروندان‌ معلول و چگونگی اجرای قانون حمایت از معلولان و کنوانسین بین‌المللی حقوق معلولان در دولت هریک از آنها را فراهم کند.

وی ادامه داد: افراد دارای معلولیت به همراه اعضای‌ خانواده‌هایشان جمعیت چند میلیون نفری را تشکیل می‌دهند و رأی آنها می‌توانند در انتخابات پیش‌رو تأثیرگذار باشد اما برای جلب آرا و مشارکت این جمعیت در انتخابات لازم است خواسته‌ها و دغدغه‌های آنها مورد توجه و پرسش قرار گیرد.

مروتی تصریح کرد: بیش از ۶ سال از تصویب قانون حمایت از معلولان و ابلاغ اجرای آن‌ توسط رئیس جمهور وقت می‌گذرد اما در این مدت علی‌رغم پیگیری کمپین معلولان این قانون جز در موارد معدود، اجرا نشده اما اکنون که نوبت انتخاب رئیس جمهور است هر یک از نامزدها باید به‌صورت شفاف و صریح بگویند که در صورت برگزیده‌شدن، در دولت خود برای حل مشکلات‌ افراد دارای معلولیت چه برنامه‌هایی دارند.

به گفته وی در این مقطع زمانی که انتخابات ریاست جمهوری در پیش است و نظام نیز انتظار دارد که همه‌مردم همینطور معلولان و خانواده‌هایشان در انتخابات حضور فعال و حداکثری داشته باشند، خواسته معلولان، خانواده‌های آنها و تشکل‌های فعال حوزه معلولان شنیدن و تحلیل برنامه‌ها، توجه و میزان جدیت رئیس‌جمهور بعدی در زمینه بهبود شرایط معلولان است‌.

این فعال حوزه معلولان ایران تأکید کرد: بدیهی است وظیفه صداوسیما که با ایجاد بستر لازم برای پرسش سوالات حوزه معلولان از کاندیداها معلولان ایرانی را برای مشارکت در انتخابات و تشخیص رئیس‌جمهور اصلح اقناع کرده و به وظیفه خود در زمینه شفاف‌سازی و جلب حضور حداکثری در انتخابات عمل کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha