به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، اسید فولیک شکل مصنوعی فولات یا ویتامین B۹ است که در مکملها استفاده میشود.
کارشناسان تاکید کردند که یافتههای جدید ثابت نمیکند که اسید فولیک به خودی خود خطر خودکشی را کاهش میدهد.
«رابرت گیبونز»، محقق ارشد از دانشگاه شیکاگو، میگوید: «برای اثبات اینکه اسید فولیک تأثیر مستقیمی بر رفتار خودکشی دارد، باید یک کارآزمایی بالینی انجام شود که در آن افراد بهطور تصادفی از این ویتامین استفاده کنند.»
تحقیقات گذشته سطوح پایین فولات در خون را با افسردگی مرتبط دانسته است. و هنگام ارزیابی بیماران از نظر افسردگی، برخی از متخصصان سلامت روان آزمایش خون را برای اندازه گیری فولات و همچنین ویتامین D و B۱۲ تجویز میکنند زیرا کمبود این مواد مغذی با علائم افسردگی نیز مرتبط است.
برای تجزیه و تحلیل جدید، محققان به پایگاه داده بیش از ۸۶۶۰۰۰ آمریکایی مراجعه کردند که بین سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۷ نسخه اسید فولیک را دریافت کرده بودند.
به طور کلی، این مطالعه نشان داد که میزان آسیب رساندن به خود / اقدام به خودکشی زمانی که افراد از اسید فولیک استفاده میکردند تقریباً به نصف کاهش یافت.
استفاده از اسید فولیک همچنان با کاهش ۴۴ درصدی خطر اقدام به خودکشی / خودآزاری مرتبط بود.
گیبونز گفت: «هنوز احتمال دیگری هم وجود دارد: شاید افرادی که از مکملهای نسخهای استفاده میکنند علاقه خاصی به تقویت سلامت خود داشته باشند و این ارتباط را توضیح میدهد.»
اکنون محققان قصد دارند اسید فولیک را در یک کارآزمایی بالینی آزمایش کنند و بررسی کنند که آیا این مکمل میتواند افکار و رفتارهای خودکشی را کاهش دهد یا خیر.
نظر شما