با توجه به بالا رفتن ابتلای خانوادگی به کرونا، ضروری است نکاتی را رعایت کنیم که در صورت وجود فرد مبتلا به کرونا سایر اعضای خانواده در معرض بیماری قرار نگیرند.

چگونه اتاق فرد کرونایی را ضدعفونی کنیم؟

سلامت نیوز: با توجه به بالا رفتن ابتلای خانوادگی به کرونا، ضروری است نکاتی را رعایت کنیم که در صورت وجود فرد مبتلا به کرونا سایر اعضای خانواده در معرض بیماری قرار نگیرند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان ، درباره تمیز کردن و ضدعفونی سطوح تماس یافته با فرد مبتلا به ویروس کرونا موارد زیر پیشنهاد می‌شود:

1-حداقل سه ساعت قبل از تمیز کردن اتاق، فرد بیمار اتاق را ترک کند و در این سه ساعت کسی وارد اتاق نشود. اتاق‌ها تا قبل از تمیز و ضدعفونی شدن در اختیار فرد دیگری قرار نگیرد.

۲-قبل از شروع به تمیز کردن، ماسک جراحی و یک جفت دستکش پوشیده شود.

۳-ماده ضدعفونی کننده مطابق با دستورالعمل سازنده آماده یا از محلول سفیدکننده (رقیق شده) استفاده شود.

برای سطوحی که کاربرد سفیدکننده مناسب نیست می‌توان از الکل استفاده کرد.

4-پارچه‌ها با محلول ضدعفونی یا سفیدکننده خیس و برای تمیز کردن سطوحی که امکان تماس مکرر با آن ها وجود داشته است استفاده شود.

5-استفاده از دستکش یک بار مصرف و ماسک مناسب هنگام تمیزکاری و ضد عفونی کردن ضروری است.

6- توالت‌ها با مجموعه جداگانه‌ای از وسایل تمیز کننده و با استفاده از ماده ضدعفونی یا محلول سفیدکننده تمیز شوند.

از ضدعفونی کننده‌های مناسب استفاده و به این نکته توجه شود که مواد ضدعفونی کننده مختلف برای تأثیرگذاری به زمان‌های مختلف تماس با سطح نیاز دارند.

7-همه سطوح قابل دسترس (سینک، شیرها، جا صابونی، محل قرار گیری دستمال توالت، دیوارها، دستگیره‌ها، دستگیره سیفون و ...) باید تمیز شوند.

8-همه پارچه‌های مورد استفاده و همچنین ضایعات حاصل از تمیزکاری در کیسه‌های زباله یا پلاستیک‌های دو لایه دور انداخته شوند.

9-پس از تکمیل تمیزکاری و ضدعفونی، دستکش‌ها در آورده و دست‌ها با آب و صابون شسته شوند.

10- دستکش‌ها و ماسک در کیسه‌های زباله یا پلاستیک‌های دو لایه دور انداخته شوند.

11- فرد مسئول تمیزکاری باید بلافاصله پس از اتمام کار دوش بگیرد و لباس‌هایش را عوض کند.

12- برای اتاق تهویه یا هوای تمیز در نظرگرفته شود.

13- در صورت امکان و اگر فرد بیمار توانایی دارد به او یک کیسه زباله مناسب داده شود تا در طول حضورش در اتاق، خودش زباله‌ها را در کیسه قرار دهد.

14-در صورتی که از سرویس بهداشتی مشترک استفاده می‌شود پس از هربار حضور فرد بیمار در آن، باید به طور کامل ضد عفونی انجام شود.

15-ظروف مورد استفاده بیمار در صورتی که یک بار مصرف نیستند برای شست‌وشو با دستکش برداشته و سپس با آب داغ و مایع شوینده شسته شوند. بعد از هر بار شست وشو یا دفع زباله، دست‌ها با آب و صابون شسته شوند. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha