به گزارش خبرنگار سلامت نیوز، مهندس امیر سامان اسکندری مدیر اجرایی این نمایشگاه هدف از برگزاری این نمایشگاه را ایجاد بازار مشترک اسلامی و همکاری کشورهای اسلامی در زمینه صنایع غذایی با ایجاد یک نشان واحد ( حلال) عنوان کرد و افزود : ایجاد بازارهای مشترک و معرفی توانایی ها و پتناسیل های صنعت غذای کشورمان در تولید غذای حلال و با کیفیت به سایر کشورها به بالا بردن گردش مالی تجارت غذای حلال ایران خواهد افزود.
وی گفت: با توجه به ظرفیت ها و امکانات بالای ایران در تولید و فرآوری غذای حلال می توان با بستر سازی مناسب و برنامه ریزی در این بخش درآمدی همپایه با درآمد نفتی برای کشور به وجود آورد . برند حلال نه تنها مورد توجه کشورهای اسلامی است بلکه به عنوان غذای سالم و با کیفیت ، محبوبیت فراوانی در بین افراد غیر مسلمان نیز دارد.بطوریکه هم اکنون علاوه بر برگزاری نمایشگاه و سمینارها در کشورهایی نظیر مالزی، ترکیه ، دبی ، اندونزی ، کشورهای غیر اسلامی مثل چین ، برونئی ، کانادا ، استرالیا ، برزیل و تایلند نیز همایشها و نمایشگاههای مشابهی در این خصوص برگزار می کنند که این نشان از اهمیت موضوع تولید غذای حلال در سراسر جهان دارد
مدیر اجرایی این نمایشگاه اضافه کرد: گردش مالی صنعت غذای حلال در دنیا به 160 میلیارد دلار رسیده که پیش بینی می شود ظرف 5 سال آینده به 500میلیارد دلار افزایش یابد.سهم ایران با توجه به این که دارای 5 تا 6 درصد جمعیت مسلمان جهان را دارا می باشد 320 میلیون دلار است .
اسکندری خاطر نشان کرد: استنادارد ملی غذای حلال در ایران هنوز به تصویب نهایی نرسیده و طبعا رعایت آن تا زمان اعلام تصمیم نهایی این استاندارد اجباری نیست . به گفته وی استاندارد بین اللملی نشان حلال ملاک عمل جهت واحدهای صنایع غذایی و صدور گواهی نشان حلال بوده و در این زمینه برحسب الزام صادرات با نشان حلال انجام خواهد شد.
شایان ذکر است این نماشگاه در سالن خلیج فارس برگزار می شود و علاوه بر حضور حدود 100 تولید کننده از کشور خودمان تولید کنندگانی از کشور پاکستان ، کراوسی ، هلند و مالزی که جمعا 29 شرکت می باشند نیز در نمایشگاه حضور خواهند داشت . در ضمن دومین همایش غذای حلال نیز همزمان با این نمایشگاه در روز یکشنبه 11 اسفند ماه در سالن خلیج فارس برگزار خواهد شد.
نظر شما