سلامت نیوز:این روزها فشارهای کاری تأثیر زیادی روی کمر می گذارد.نشستن به مدت طولانی، خم کردن شانه ها، به حالت نادرست خوابیدن و کم تحرکی، شایع ترین علل کمردرد است.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان، بنابراین با انجام کارهایی از جمله اصلاح حالت نشستن، سالم خوردن و ورزش منظم می توان از درد قسمت تحتانی کمر پیشگیری کرد. علاوه بر این می توان با مصرف ویتامین ها و موادمعدنی نیز این درد را کاهش داد.
ویتامین D
بدن برای تولید سلول های جدید استخوان، نیاز به ویتامین D دارد. این ویتامین برای جذب کلسیم که موردنیاز استخوان است، لازم است. کمبود ویتامین D در بدن می تواند به نرم شدن استخوان منجر شود که در اغلب موارد باعث درد در قسمت تحتانی کمر می شود. ویتامین D در حفظ سلامت کمر موثر است. نتایج بررسی ها نشان می دهد، مصرف منظم ویتامین D اسپاسم و درد قسمت تحتانی کمر را کاهش می دهد. ویتامین D به ندرت با داروهای دیگر واکنش نشان می دهد و در نتیجه مصرف آن مشکلی ایجاد نمی کند.
ویتامین C
ویتامین C که اسید اسکوربیک است، در کاهش درد موثر است و همانند ویتامین D، میزان جذب کلسیم را در بدن افزایش می دهد. کلسیم نقش مهمی در استحکام استخوان ها دارد. ویتامین C به روند بهبود شکستگی استخوان کمک می کند. مصرف منظم ویتامین C، خواص زیادی دارد؛ از جمله تقویت سیستم ایمنی در برابر سرماخوردگی و آنفلوآنزا.
ویتامین های B
ویتامین Bکمپلکس، گروهی از ویتامین هاست که برای سلامت کلی بدن لازم است. در این گروه، ۳نوع ویتامین درد تحتانی کمر را کاهش می دهد؛ویتامین های B6، B1 و B12. این ویتامین ها در بهبود اعصاب ملتهب موثر است. علاوه بر آن، ویتامین های B6، B1 و B12 اعصاب را تغذیه و تقویت می کند و مانع بروز آسیب دیدگی بیشتر می شود.
ویتامین E
زمانی که قسمت تحتانی کمر ملتهب است، رادیکال های آزاد رها می شود. این رادیکال های آزاد، سمی است و می تواند آسیب برساند زیرا التهاب کمر را افزایش می دهد. ویتامین E که نوعی آنتی اکسیدان قوی است با رادیکال های آزاد مقابله می کند و می تواند درد قسمت تحتانی کمر را کاهش دهد. با مصرف منظم ویتامین E، واکنش آنتی اکسیدان در بدن افزایش می یابد که این امر کمردرد را تسکین می دهد.
کلسیم و منیزیم
وجود این ۲ماده معدنی برای پیشگیری از کمبود کلسیم که به پوکی استخوان منجر می شود، لازم است. کلسیم سازنده و تقویت کننده استخوان هاست و علاوه بر این منیزیم عضله ها و عملکرد عصب را حفظ می کند.
مصرف کافی منیزیم در رفع اسپاسم عضله موثر است و به طور چشمگیری کمردرد را کاهش می دهد. مصرف ویتامین و ماده معدنی علاوه بر کاهش کمردرد، برای سلامت کل بدن نیز مفید است. با اتخاذ برنامه غذایی مناسب و ورزش منظم می توان مانع تکرار درد در قسمت تحتانی کمر شد.
این روزها فشارهای کاری تأثیر زیادی روی کمر می گذارد.نشستن به مدت طولانی، خم کردن شانه ها، به حالت نادرست خوابیدن و کم تحرکی، شایع ترین علل کمردرد است.
نظر شما