سلامت نیوز: دبیر اجرایی نخستین دوره بازآموزی پرتونگاران به مشکلات صنفی این گروه اشاره کرد و گفت: متاسفانه امکان فعالیت دانشجویان ما پس از فارغالتحصیلی محدود می شود، زیرا دستگاههای تصویربرداری گران قیمتاند و واردات آنها مقرون به صرفه نیست و مراکز کمتر به سمت سرمایهگذاری برای واردات این دستگاهها میروند.
مهندس بهرام ریماز در گفتوگو با ایسنا، ضمن اعلام خبر برگزاری نخستین دوره بازآموزی پرتونگاران به مدت پنج هفته متوالی که از صبح امروز آغاز به کار کرد، هدف از برگزاری این دوره بازآموزی را به روز کردن اطلاعات پرتونگاران کشور دانست.
وی با بیان اینکه برای شرکتکنندگان گواهینامه آموزشی صادر خواهد شد، اظهار کرد: پرتونگاران شاغل در مراکز تصویربرداری، سی تی اسکن، ام آر آی و آنژیوگرافی میتوانند در این دوره بازآموزی حضور یابند.
مدیر تصویربرداری بیمارستان فوق تخصصی دی به مشکلات صنفی پرتونگاران نیز اشاره کرد و گفت: متاسفانه دانشجویان ما پس از فارغالتحصیلی، امکان فعالیت به طور گسترده ندارند، زیرا دستگاههای تصویربرداری گران قیمتاند و واردات آنها مقرون به صرفه نیست و مراکز کمتر به سمت سرمایهگذاری برای واردات این دستگاهها میروند.
وی افزود: در حال حاضر دستگاههایی را داریم که 50 سال است کار میکنند و باید از رده خارج شوند. در کنار فرسودگی دستگاهها با مشکل عدم آشنایی پرتونگاران با دستگاههای جدید نیز روبرو هستیم.
ریماز درباره ایمنی پرسنل و بیماران به هنگام کار با دستگاههای تصویربرداری، گفت: بیمارستان دی بعد از حدود دو سال موفق به دریافت مجوز تصویربرداری شده است و تمام پروتکلهای مربوط به ایمنی بیمار و پرسنل را به طور کامل به اجرا درمیآورد. به همین خاطر انجمن علمی پرتونگاران این مرکز را به عنوان مرجع برگزاری دورههای آموزشی خود انتخاب کرده است.
نخستین دوره بازآموزی پرتونگاران که از صبح امروز در بیمکارستان دی آغاز بکار کرده است به مدت پنج هفته متوالی (جمعه ها) ادامه دارد و 23 اسفند ماه به کار خود پایان می دهد.
دبیر اجرایی نخستین دوره بازآموزی پرتونگاران به مشکلات صنفی این گروه اشاره کرد و گفت: متاسفانه امکان فعالیت دانشجویان ما پس از فارغالتحصیلی محدود می شود، زیرا دستگاههای تصویربرداری گران قیمتاند و واردات آنها مقرون به صرفه نیست و مراکز کمتر به سمت سرمایهگذاری برای واردات این دستگاهها میروند.
نظر شما