امیر سرتیپ دوم پزشک جلیل رجبی در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه تاکنون چهار میلیون بیمار دیابتی در کشور شناسایی شده و به همین میزان نیز در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند، افزود: برای هر بیمار دیابتی در سال پنج هزار دلار هزینه می شود و اگر پای او قطع شود هزینه او به 20 تا 40 هزار دلار می رسد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سالانه 60 هزار نفر در کشور دچار زخم پای دیابت می شوند، میلیاردها تومان صرف درمان آنان می شود.
رییس بیمارستان هاجر اظهار داشت: دیابت یکی از پرهزینه ترین بیماری های شایع در کشور است که 40 درصد منابع مالی بهداشت و درمان را به خود اختصاص داده است.
رجبی با اشاره به اینکه شایع ترین عارضه دیابت، زخم پای دیابتی است، گفت: با بازدید روزانه پا و پوشیدن کفش مناسب می توان تا 80 درصد از هزینه های درمانی و ناتوانی های جسمی پیشگیری کرد.
وی یادآور شد: حدود 10 درصد جامعه به دیابت مبتلا هستند که با مبتلا شدن آنان به عوارض دیابت مانند زخم پا، نیروی کار از بین رفته و خانواده ها را درگیر بیماری خود می کنند.
رییس بیمارستان هاجر گفت: پانسمان های جدیدی برای مبتلایان به زخم پای دیابتی به کار گرفته می شود که بیماران را از قطع پا، نجات می دهد.
رجبی افزود: بیش از 85 درصد افرادی که در معرض قطع عضو هستند با فعالیت های درمانی بیمارستان هاجر از قطع عضو آنان پیشگیری می شود.
نظر شما