در ادامه ششمین دوره اعتباربخشی بیمارستان‌ها، تاکنون حدود ۴۰۰ بیمارستان توسط تیم‌های ارزیاب وزارت بهداشت مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند. این روند همچنان ادامه دارد و تا پایان سال جاری تکمیل خواهد شد.

ارزیابی ۴۰۰ بیمارستان در ششمین دوره اعتباربخشی / گواهینامه‌ها در حال صدور، اما اعتراضات ادامه دارد

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،دکتر جلال غفارزاده، معاون گروه ارزشیابی و اعتباربخشی موسسات درمانی، پاراکلینیکی و بیمارستانی، به آخرین وضعیت این دوره اشاره کرد و گفت: «تیم‌های ارزیاب وزارت بهداشت از زمان آغاز ششمین دوره، حدود ۴۰۰ بیمارستان را ارزیابی کرده‌اند. با توجه به تعداد کل بیمارستان‌های کشور، هنوز حدود ۶۰۰ بیمارستان باقی‌مانده‌اند که باید مورد ارزیابی قرار گیرند.»

وی افزود: «برنامه‌ریزی‌ها به‌گونه‌ای است که ارزیابی‌ها تا پایان سال جاری به پایان خواهد رسید و نتایج نهایی در همان زمان اعلام می‌شود.»

در حال حاضر، از ۴۰۰ بیمارستانی که ارزیابی‌های اولیه را پشت‌سر گذاشته‌اند، گواهینامه‌های اعتباربخشی برای حدود ۲۰۰ بیمارستان صادر شده است. اما برخی بیمارستان‌ها نسبت به نتایج این ارزیابی‌ها اعتراض کرده‌اند و این اعتراضات در حال بررسی است. به همین دلیل، گواهینامه تمامی بیمارستان‌ها هنوز به‌طور کامل صادر نشده است.

دکتر غفارزاده همچنین به مراکز درمانی اشاره کرد که اعتبار پروانه اعتباربخشی آنها تا پایان سال جاری معتبر است و اعلام کرد که این مراکز سال آینده تحت ارزیابی مجدد قرار خواهند گرفت. در نهایت، پرونده ششمین دوره اعتباربخشی بیمارستان‌ها با ارزیابی و صدور گواهینامه برای تمامی مراکز درمانی، در سال آینده بسته خواهد شد.

در این دوره از اعتباربخشی، ۵۰۵ سنجه مختلف برای ارزیابی بیمارستان‌ها طراحی شده است. این سنجه‌ها شامل مواردی همچون «مدیریت در بحران‌ها»، «ایمنی بیمار»، «تکریم حقوق بیمار» و «مراقبت‌های بالینی» می‌شوند. بیمارستان‌ها پس از ارزیابی بر اساس این معیارها، نمره دریافت کرده و در یکی از چهار درجه «یک»، «دو»، «سه» یا «چهار» دسته‌بندی می‌شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha