به گزارش سلامت نیوزبه نقل از خانه ملت،عبدلی با انتقاد از افزایش بیرویه ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی، گفت: «در حالی که شاید به افزایش ظرفیت نیاز باشد، اما زیرساختهای لازم برای آن فراهم نیست و این وضعیت میتواند به بدنه پزشکی آسیب وارد کند.» او بر لزوم بررسی کارشناسی قبل از اتخاذ چنین تصمیماتی تأکید کرد و خاطرنشان کرد که «این افزایش ظرفیت بدون در نظر گرفتن زیرساختها به مشکلات بیشتری منجر خواهد شد.»
وی افزود: «مهاجرت پزشکان و پرستاران، پدیدهای ناخواسته است و ناشی از فشارها و نارضایتیهای موجود در نظام سلامت است. این افراد به دلیل ناچاری و عدم رضایت از شرایط کاری خود، به فکر مهاجرت میافتند.»
عبدلی بر این باور است که اصلاح ساختارها و بررسی دلایل مهاجرت باید در اولویت قرار گیرد. او به پایین نگهداشتن تعرفهها اشاره کرد و گفت: «سالهاست که به جامعه پزشکی فشار وارد شده و تعرفهها به گونهای تنظیم شده که رضایتمندی در بخش درمان ایجاد نمیکند. در حال حاضر، بهترین زمان برای اصلاح تعرفهها توسط وزارت بهداشت است.»
عبدلی همچنین بر لزوم تقویت بیمهها و واقعیسازی تعرفهها تأکید کرد. او بیان داشت: «اگر قرار است قشر محروم جامعه حمایت شوند، باید بیمهها تقویت شوند و نباید هزینههای درمانی از جیب مردم و کادر درمان پرداخت شود.»
به گفته عبدلی، برای حل مشکل مهاجرت پزشکان و پرستاران، نیاز به رویکردی جامع و ساختاری است که علاوه بر افزایش ظرفیت، به اصلاحات واقعی و تقویت نظام بیمهای نیز بپردازد. این تغییرات نه تنها به حفظ کادر درمانی کمک میکند بلکه به بهبود کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی نیز منجر خواهد شد.
نظر شما