به گزارش سلامت نیوز به نقل از شفقنا، اخیرا شماری از کانالها و سایتهای پزشکی به نقل از نشریه اینترنتی مدیکالاکسپرس به یک سری تحقیقات جدید اشاره کردهاند که نشان میدهد که بیهوشی در قیاس با شیوههای دیگری چون بیحسی نخاعی و مقطعی خطرات مضاعفی ندارد و در فاکتورهایی مانند درصد و شانس زنده ماندن، بهبود عملکرد بدن و مغز- و سرعت بازگشت به حالت عادی و البته هذیان پس از عمل، بیهوشی و شیوههای دیگر بیحسی نتایج یکسانی برای بیماران حاصل میآورند.
در واقع این تحقیق ادعا میکند که تفاوت زیاد و حتی قابل توجهی بین کسانی که تحت بیهوشی عمومی تن به عمل جراحی دادهاند، با کسانی که تحت بیحسی نخاعی زیر عمل جراحی شکستگی لگن رفتهاند، وجود ندارد. پژوهشی دورانساز، که نشان میدهد بزرگترین یافتهها و مطالعات شبهعلمی و تصادفی انجام شده در زمینه مقایسه دو تکنیک مختلف بیهوشی پایه علمی و حتی منطقی نداشته- و این تفکر رایج را درباره این موضوع که بیمارانی که بیحسی نخاعی دریافت میکنند در آینده وضعیت بهتری خواهند داشت، به چالش میکشد.
مدیکالاکسپرس در ادامه با ذکر این واقعیت که «این مطالعه به رهبری محققان دانشکده پزشکی پرلمن در دانشگاه پنسیلوانیا، در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر و در نشست سالانه انجمن آمریکایی بیهوشی ارائه شده است» به جراحی سالانه نزدیک به ۲۵۰ هزار نفر از بیماران مسن در آمریکا به دلیل شکستگی لگن اشاره میکند. جراحی دشواری که بنا بر روش معمول این نوع جراحیها در آمریکا باید با استفاده از نوعی بیهوشی عمومی صورت گیرد. این در حالی است که از سال ۲۰۰۷ به این سو استفاده از بیحسی نخاعی برای جراحی شکستگی لگن بیش از پنجاه درصد افزایش یافته است. در نتایج و عوارض این جراحیها اما در این فاصله زمانی تغییرات معناداری مشاهده نمیشود- که حکایت از همان پیشفرضی میکند که بر این باور است که بیهوشی عمومی بدن آسیبها و عوارض بیشتری در قیاس با دیگر روشهای بیحسی ندارد.
نظر شما