تاکنون آمار 40 هزار و 573 نفر مبتلا به ایدز ثبت شده که 18 درصد سهم زنان و 82 درصد سهم مردان استامسال هم « صفحه سلامت » مانند گذشته اول دسامبر روز جهانی مبارزه ایدز با شعار «آگاهی و پیشگیری، آزمایش و درمان اچ آی وی، همه در یک کشتی نشسته ایم»درباره آخرین وضعیت بروز و درمان این بیماری سعی در اطلاع رسانی برای همه مردم دنیا را دارد .

نکات تغذیه‌ای برای زنان مبتلا به ایدز

سلامت نیوز:تاکنون آمار 40 هزار و 573 نفر مبتلا به ایدز ثبت شده  که 18 درصد سهم زنان و 82 درصد سهم مردان استامسال هم « صفحه سلامت » مانند گذشته  اول دسامبر روز جهانی مبارزه  ایدز با شعار «آگاهی و پیشگیری، آزمایش و درمان اچ آی وی، همه در یک کشتی نشسته ایم»درباره آخرین وضعیت بروز و درمان این بیماری سعی در اطلاع رسانی برای همه مردم دنیا را دارد .

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان ،همان طور که همه کم و بیش می دانیم بیماری ایدز یک بیماری ویروسی است که سیستم ایمنی بدن را ضعیف می‌کند بنابراین بدن شما نیاز به غذاهایی دارد که بتواند قدرت خود را حفظ کند داشتن یک بدن قوی می تواند به شما برای مبارزه با این بیماری کمک کند. در ادامه باید و نبایدهای غذایی را که برای بانوان مبتلا به ایدز مفید است پیشنهاد می‌کنیم .


 به مقدار کافی میوه و سبزیجات بخورید

به طور کلی خوردن میوه و سبزیجات به علت داشتن آنتی اکسیدان برای همه خانم‌هایی که به زیبایی پوست و موی خود اهمیت می‌دهند توصیه می‌شود و البته همین آنتی اکسیدان موجود در میوه نیز باعث می‌شود سیستم ایمنی بدن قوی‌تر شود و برای خانم‌های مبتلا به ایدز هم  مفیدتر است بنابراین به شما توصیه می‌کنیم در هر وعده غذایی خود میوه و سبزیجات مصرف کنید.

 پروتئین‌ها

بدن شما از پروتئین‌ها برای ساخت عضلات استفاده می‌کند معمولا بدن خانم‌ها میزان قابل توجهی کمبود عضله دارد  همچنین پروتئین ها به قوی شدن سیستم ایمنی بدن هم  کمک خواهد کرد.اگر شما خانم هستید و کمبود عضله دارید برای جذب پروتئین بیشتر خوردن ماهی تخم مرغ و گوشت گوساله را پیشنهاد می کنیم همچنین اگر مبتلا به بیماری ایدز هستید و کمبود وزن دارید بدن شما نیاز به پروتئین بیشتری دارد که برای جذب بیشتر آن باید با پزشک خود مشورت کنید.

 میزان شکر و نمک را محدود کنید

داشتن اچ آی وی در بانوان خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد بنابراین میزان زیاد شکر و نمک در برنامه غذایی روزانه شما می‌تواند به قلب شما نیز آسیب برساند. بهتر است روزانه بیشتر از 3/۲میلی گرم نمک مصرف نکنید و میزان شکر را در برنامه غذایی خود به شدت کاهش دهید.

 چربی ها را متعادل مصرف کنید

مصرف چربی‌ها موجب انرژی در بدن می شود اما متاسفانه کالری زیادی دارد اگر قصد اضافه وزن ندارید و میزان توده بدنی شما طبیعی است میزان چربی‌ها را محدود کنید و چربی‌های سالم مثل مغز روغن‌های گیاهی و آووکادو مصرف کنید. در این دو مورد با پزشک خود مشورت کنید. 

وزن کم کردن

 شاید هر خانمی با دیدن کاهش وزن خوشحال شود اما در خانم‌های مبتلا به بیماری اچ آی وی بهتر است با کاهش قابل‌ توجهی از وزن با پزشک خود مشورت کنند. کاهش وزن  به طور ناخودآگاه بدن را ضعیف و کارکرد سیستم ایمنی را هم  مختل می کند پس بسیار مهم است که در این باره با پزشک خود مشورت کنید و کالری مورد نیاز بدن تان  را تامین کنید. مشکلات دهانی اگر در بلع غذا مشکل داشتید بهتر است رژیم غذایی خود را تغییر دهید و از سبزیجات نرم استفاده کنید و غذاهای ترد و تند نخورید و قطعاً زمانی را برای معاینه با پزشک خود هماهنگ کنید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha