سلامت نیوز:استان سیستان و بلوچستان یکی از استانهای مرزی است که مشکل قاچاق بنزین بر شانههای آن سنگینی میکند و به همین دلیل دولت همواره تمهیدات مختلفی را برای مقابله با این مشکل در نظر میگیرد. دامنه این تمهیدات به مسافران نوروزی که قصد سفر به این استان را دارند هم رسیده و دولت یک تقاضای مهم از این افراد دارد.
به گزارش ایسنا، ورود کارتهای سوخت مهاجر، ورود محمولههای سوخت قاچاق از دیگر استانها، گستردگی مرزها با کشورهای همسایه، افزایش نرخ ارز و … از جمله دلایل افزایش قاچاق سوخت در استان سیستان و بلوچستان است. آخرین برآوردها حاکی از آن است که نیاز سیستان و بلوچستان به نفت روزانه سه میلیون و ۶۰۰ لیتر است که بر اساس برآوردهای انجام شده روزانه حدود هفت و نیم تا هشت میلیون لیتر سوخت از مرزهای استان قاچاق میشود.
به گفته مجید محبی، دبیر کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان افزون بر ۱۶۵ هزار کارت سوخت مهاجر در راستای مبارزه با قاچاق سوخت در ۱۱ ماه امسال در این استان شناسایی و باطل شده است.
۸۵ درصد سوختی که از مرزهای سیستان و بلوچستان قاچاق میشود و از دیگر استانهای کشور با استفاده از بارنامه جعلی به این استان وارد میشوند. ۱۳ میلیون و ۹۷۰ هزار و ۲۷۸ لیتر سوخت قاچاق در ۱۱ ماه امسال در سیستان و بلوچستان توسط نیروهای انتظامی و مرزبانی کشف شده که نسبت به مدت مشابه پارسال با هشت میلیون و ۴۶۳ هزار و ۳۲۱ لیتر حدود ۶۲ درصد افزایش داشته است.
تقاضای دولت از مسافران سیستان و بلوچستان
به دلیل مشکلاتی که در زمینه قاچاق سوخت در این استان وجود دارد، سیدمحمدرضا موسویخواه، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در نشستی خبری از افرادی که قصد مسافرت به استان سیستان و بلوچستان را دارند تقاضا کرد که برای سوخت گیری در این استان حتماً کارت سوخت خود را به همراه داشته باشند. زیرا عرضه فرآورده در این استان با کارت سوخت آزاد صورت نخواهد گرفت. البته در استان سیستان و بلوچستان تعدادی جایگاه برای عرضه به مسافران تعبیه شده است اما مسافران بدانند سهمیه بنزین در کارت سوخت آنها شارژ شده و بدون محدودیت میتوانند از آن بهرهمند شوند.
بر اساس این گزارش، شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی اواسط زمستان سال ۱۳۹۷ از بازگشت کارت سوخت به چرخه سوختگیری خبر داد و از مالکان خودرو و موتور سیکلتی که فاقد کارت سوخت بودند تقاضا کرد برای دریافت این کارت ثبتنام کنند.
پیشنهاد سردبیر
-
مواد غذایی خطرناک برای افراد مبتلا به افسردگی
اگر به وضعیت سلامت روان خود اهمیت می دهید و می خواهید افسردگی و اضطراب را کنترل کنید، مواد غذایی زیر را در رژیم غذایی خود محدود کنید.
-
اثربخشی و نحوه عملکرد ژل ضد بارداری
ژل کنترل بارداری یک روش جدیدتر پیشگیری از بارداری است که توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده تایید شده است.
-
فواید متعدد و شگفت انگیز تفاله قهوه
قهوه، از جمله نوشیدنیهای پرطرفدار در سرتاسر جهان است که روزانه میلیونها نفر با نوشیدن آن روز خود را آغاز میکنند یا در طول روز به انرژی و آرامش میرسند. از میان انواع مختلف قهوهها، قهوه عربیکا و قهوه اسپرسو جایگاه ویژهای دارند. بسیاری از افراد پس از خرید قهوه و تهیه آن، تفاله باقیمانده را دور میریزند.
-
دلایل بی انگیزگی دانشآموزان برای درس خواندن
عدم انگیزه برای درس خواندن تأثیر شگرفی بر نمرات دانش آموزان دارد. با این حال، نمرات پایین تنها آسیبی نیست که عدم انگیزه برای درس خواندن در دانش آموزان ایجاد میکند.
-
دردسترس ترین منبع غنی ویتامین D
اضافه کردن تخم مرغ به رژیم غذایی روزانه میتواند به مبارزه با عفونتهای مختلف، مقابله با ویروسها و بیماریها کمک کند. یک تخم مرغ بزرگ حاوی حدود یک چهارم از مصرف روزانه سلنیوم است که یک ماده مغذی است که به سیستم ایمنی بدن کمک میکند و هورمون تیروئید را تنظیم میکند.
-
سحرخیزی را با این ۳ عادت ساده به دست آورید!
آیا همیشه با بیدار شدن در صبح مشکل دارید؟ با رعایت چند عادت ساده و مؤثر میتوانید به راحتی سحرخیز شوید و روز خود را پرانرژی آغاز کنید.
-
خطرات روانی ناشی از کم توجهی به کودکان: پژوهش جدید چه میگوید؟
یک مطالعه جدید نشان میدهد که کمتوجهی به کودکان، بهویژه در کنار عوامل ژنتیکی، میتواند خطر ابتلا به مشکلات روانی جدی مانند روانپریشی و اسکیزوفرنی را افزایش دهد. محققان از دانشگاه کالیفرنیا تأکید میکنند که درک این ارتباط میتواند به پیشگیری از اختلالات روانی در آینده کمک کند.
-
لاغری یا چاقی مفرط در کودکان؛ تهدیدی جدی برای عملکرد ریهها
یک مطالعه جدید سوئدی نشان میدهد که کودکانی که دچار لاغری یا چاقی بیش از حد هستند، در معرض اختلال عملکرد ریه قرار دارند. این وضعیت میتواند خطر ابتلا به بیماریهای جدی را در بزرگسالی افزایش دهد، اما با تنظیم وزن در دوران کودکی میتوان به بهبود این عملکرد کمک کرد.
نظر شما