به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی، معاونت بهداشتی این دانشگاه ضمن توصیه جدی به عدم استفاده از این كالاها هشدار داد: در صورت برخورد با مراكز توزیع نسبت به جمعآوری آنها اقدام خواهد شد.
بنابراین گزارش، اسامی اقلام تقلبی و قاچاق كه از نظر دانشگاه علوم پزشكی ایران غیرقابل مصرف اعلام شده از این قرار است:
- شربت ویتامینه Sandrous ساخت شركت فرشته جویان فاقد پروانه ساخت و مجوزهای لازم از اداره كل مواد غذایی و آشامیدنی میباشد.
- صابون لوكس تقلبی با مشخصات تصویر روی جلد بی حجاب فاقد شماره پروانه ورود (از اداره كل نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی)
- شامپوی سان سیلك قاچاق با تصویر روی جلد بی حجاب، فاقد شماره پروانه ورود (از اداره كل نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی)
- خمیر دندان سیگنال تقلبی و قاچاق فاقد شماره پروانه ورود از اداره كل مواد آرایشی و بهداشتی و مشخصات خمیر دندان (در پشت بسته بندی) به زبان عربی و غیر فارسی میباشد.
- خمیر دندان كلوس آپ تقلبی و قاچاق فاقد شماره پروانه ورود از اداره كل نطارت بر مواد آرایش و بهداشتی و مشخصات خمیردندان در پشت بسته بندی به زبان عربی و غیر فارسی میباشد.
- كرم دست و صورت fair & lovery تقلبی فاقد شماره پروانه ورود از اداره كل نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی و طرح جلد به زبان عربی و فاقد برچسب مشخصات به زبان فارسی میباشد.
- كرم داو تقلبی و قاچاق فاقد شماره پروانه ورود از اداره كل نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی و مشخصات كرم در زیر بستهبندی به زبان فارسی نمیباشد.
- صابون داو تقلبی و قاچاق فاقد شماره پروانه ورود از اداره كل نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی و مشخصات صابون در پشت بستهبندی به زبان فارسی نمیباشد.
- شامپوی داو قاچاق فاقد شماره پروانه ورود از اداره كل نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی و دارای برچسب حاوی مشخصات به زبان فارسی نمیباشد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی ایران، 9 كالای آرایشی و بهداشتی را غیرقابل مصرف اعلام كرد و خواستار عدم استفاده آنها شد.
نظر شما