در سال 1389 بر‌اساس مصوبه مجلس به منظور ساماندهی و کاهش نیروی انسانی و کوچک‌سازی دولت هرگونه انتقال به کلانشهرها جز در مورد مقامات و در موارد خاص ممنوع شد.

رفع ممنوعیت ورود نیروهای آموزش‌وپرورش به کلانشهرها

سلامت نیوز:در سال 1389 بر‌اساس مصوبه مجلس به منظور ساماندهی و کاهش نیروی انسانی و کوچک‌سازی دولت هرگونه انتقال به کلانشهرها جز در مورد مقامات و در موارد خاص ممنوع شد. نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بررسی ادامه جزئیات لایحه برنامه پنجم توسعه مصوب کردند به منظور ساماندهی و کاهش نیروی انسانی و کوچک‌سازی دولت هرگونه انتقال به کلانشهرها، جز در مورد مقامات و در موارد خاص ممنوع است. این حکم و سایر مقررات مربوط به انتقال و مأموریت کارکنان رسمی و ثابت بین دستگاه‌ها در مورد کارکنان پیمانی و قراردادی (در طول قرارداد) قابل اجراست.

به گزارش سلامت نیوز، وقایع اتفاقیه نوشت: موارد خاص با تشخیص کارگروهی با عضویت نمایندگان معاونت راهبردی رئیس‌جمهوری، معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهوری و دستگاه متبوع تعیین می‌شود. بر‌اساس بند دیگری از این مصوبه هرگونه به‌کارگیری افرادی که در اجرای قوانین و مقررات، بازخرید یا بازنشسته شده یا می‌شوند (به استثنای مقامات و اعضای هیأت‌علمی، ایثارگران، فرزندان شهدا و جانبازان 70 درصد و بالاتر) در دستگاه‌های اجرایی یا دارای ردیف یا هر دستگاهی که به نحوی از انحا از بودجه کل کشور استفاده می‌کند، ممنوع و همچنین هرگونه پرداخت از هر محل و تحت هر عنوان به افراد بازنشسته و بازخرید توسط دستگاه‌های مذکور ممنوع است.

همه قوانین و مقررات عام مغایر این حکم به استثنای ماده «41» قانون الحاق مفادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، ماده «95» قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده «91» قانون استخدام کشوری لغو می‌شود. بر‌اساس این مصوبه تعداد کل کارکنان هر دستگاه در تصدی‌های قابل واگذاری (اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی، کار معین و مشخص، ساعتی و عناوین مشابه) به استثنای اعضای هیأت‌علمی سالانه حداقل دو درصد کاهش می‌یابد. موارد استثنا همه‌ساله در قانون بودجه همان سال تعیین می‌شود. همچنین بر‌اساس این مصوبه هرگونه انتقال و مأموریت بیش از 6 ماه در یک نوبت یا چند نوبت از مؤسسات و نهادهای عمومی غیر‌دولتی به وزارتخانه‌ها، مؤسسات و شرکت‌های دولتی موضوع ماده «5» قانون مدیریت خدمات کشوری به استثنای مقامات ممنوع است. حالا بعد از هفت سال گفته می‌شود که خبری از این ممنوعیت در برنامه ششم توسعه نیست.

این خبر را مدیرکل امور اداری، تشکیلات و تحول اداری آموزش‌وپرورش اعلام کرد و از ابلاغ دستورالعمل تفویض اختیار نقل‌وانتقالات به استان‌ها خبر داد. سید‌حسن حسینی گفت: «در راستای تحقق سیاست تمرکززدایی و تفویض اختیار به استان‌ها، دستورالعمل نقل‌وانتقالات، هفته دوم اردیبهشت به استان‌ها ارسال می‌شود. مناطق و شهرستان‌ها درباره انتقال نیروها می‌توانند با یکدیگر مکاتبه و تصمیم‌گیری کنند که البته مصوبات آنها باید در کمیته برنامه‌ریزی استان به تأیید نهایی برسد، دیگر نیازی به تأیید وزارتخانه نیست.» او ادامه داد: «در دستورالعملی که به استان‌ها ارسال می‌شود، سیاست‌های کلی نقل و انتقال مشخص شده اما جزئیات آن به خود استان‌ها واگذار شده است. در موضوع نقل و انتقالات، مناطق مبدأ و مقصد باید تراز نیروی انسانی را رعایت کنند و خروج نیروها از یک منطقه، ایجاد حق‌التدریس را در پی نداشته باشد. ممنوعیت ورود نیرو به کلانشهرها که در برنامه پنجم توسعه وجود داشت، در برنامه ششم وجود ندارد و متقاضیان می‌توانند از اواخر اردیبهشت به این امر اقدام کنند.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha