یکشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۶
کد خبر: 188963

دبیر انجمن واردکنندگان فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی ضمن توضیح نحوه تشخیص اصیل یا غیر اصیل بودن فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی، گفت: مردم می توانند از طریق سامانه اصالت و رهگیری فرآورده‌های سلامت محور از این موضوع مطلع شوند.

نحوه تشخیص اصل یا تقلبی بودن محصولات آرایشی و بهداشتی

سلامت نیوز:دبیر انجمن واردکنندگان فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی ضمن توضیح نحوه تشخیص اصیل یا غیر اصیل بودن فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی، گفت: مردم می توانند از طریق سامانه اصالت و رهگیری فرآورده‌های سلامت محور از این موضوع مطلع شوند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،حمید مقیمی ، در رابطه با جزئیات سامانه اصالت و رهگیری برای فرآورده‌های سلامت محور، اظهار کرد: خریداران با ارسال کد رهگیری حک شده روی جعبه داروها، مکمل‌ها و فرآورده های آرایشی و بهداشتی وارداتی به سامانه پیامکی که روی جعبه درج شده می توانند پس از چند دقیقه از اصلی یا جعلی بودن آن مطلع شوند. این در حالی است که پس از غیر اصیل بودن فرآورده، داروخانه‌ها یا واحدهای فروش موظف هستند که فرآورده را از مشتری پس بگیرند.

وی ادامه داد: از طریق سامانه اصالت و رهگیری برای فرآورده های سلامت محور، تولید کننده کالا، تاریخ تولید و انقضا، شرکت واردکننده و نیز نوع کالا مشخص می شود که علاوه بر این اصیل یا غیر اصیل بودن کالا را می توان تشخیص داد.

دبیر انجمن وارد کنندگان فرآورده های آرایشی و بهداشتی در ادامه با بیان اینکه در صورت غیر اصیل بودن کالا و بروز هرگونه مشکل، خریدار می تواند این مسئله را به بازرسی سازمان غذا و دارو اطلاع دهد، گفت: قطعا واحد بازرسی سازمان غذا و دارو با این مسئله برخورد خواهد کرد و نسبت به جمع آوری کالاهای غیر اصیل اقدام می کند.

مقیمی با اشاره به اینکه به محض ورود فرآورده های قانونی مراحل مختلف طی و از طرف سازمان غذا و دارو سلامت کالا تایید می شود، عنوان کرد: این سامانه به منظور جلوگیری از قاچاق کالا و نیز تشخیص دادن کالاهای غیر اصیل است تا در این مسیر ضمن برخورد با قاچاقچیان از حقوق مصرف کننده دفاع شود.

نرم افزار سامانه اصالت و رهگیری برای فرآورده های سلامت محور به منظور کنترل مححصولات راه اندازی شده تا مردم بتواند با استفاده از آن از اصالت فرآورده های وارداتی چون دارو، مکمل ها و مواد آرایشی و بهداشتی مطلع شوند. این سامانه که متمایز از طرحی مانند شبنم است در مورد تمام داروها، مکمل ها و فرآورده های آرایشی و بهداشتی وارداتی اعمال  شده و تا پایان امسال نیز در مورد تجهیزات پزشکی فرآورده های غذایی و داروهای تولید داخل اعمال می شود تا این سامانه برای همه اقلام در سال ۱۳۹۵ کامل شود.

در سه ماهه نخست امسال ۷۶ میلیارد تومان لوازم آرایشی از مبادی رسمی به ایران وارد شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha