توجه به سلامت افراد به ویژه کسانی که با یک نوع بیماری زندگی میکنند اهمیت ویژهای در پیشگیری از تشدید بیماری و در نتیجه جلوگیری از هزینههایی دارد که متوجه فرد و جامعه میشود. از جمله این بیماریها میتوان به دیابت اشاره کرد که در صورت عدم کنترل قند خون، عوارضی همچون کوری، بیماریهای قلبی عروقی، نارسایی کلیه، دیالیز، قطع عضو و سکته مغزی را میتواند بدنبال داشته باشد.
- هرگز از یك نوار اندازهگیرى بیش از یك بار استفاده نكنید.
- پیش از اندازهگیرى، دستان خود را با آب گرم و صابون بشویید.
- مراقب باشید که در صورتی که انگشت بیمار مرطوب و یا آغشته به الکل باشد، دستگاه قادر به نشان دادن دقیق میزان قند خون نمیباشد.
- ترجیحا از دستگاههایى براى سنجش قند خون استفاده كنید كه مورد تایید بیمههاى مسئولیت كشور باشند، این موضوع مىتواند نشان از كیفیت دستگاه و دارا بودن تاییدات لازم جهت نشان دادن دقیق میزان قند خون باشد.
- از دستکاری و تعمیر خانگی دستگاهها خود داری و در صورت بروز هرگونه مشکل، از خدمات گارانتی و بیمه مسئولیت دستگاه استفاده كنید.
- بهنگام تهیه دستگاه به هولوگرام وزارت بهداشت، کد بیمه مسئولیت و شماره تلفن خدمات پس از فروش آن دقت نمایید. هولوگرام نشان دهنده آن است كه این محصول تحت نظارت وزارت بهداشت به كشور وارد شده است .
- نوارهای آزمایش قندخون را در دمای اتاق قرار دهید و از مجاورت آنها با گرما، سرما و رطوبت خودداری كنید.
- نوارهاى اندازهگیرى را از درون قوطىهایى كه شكستگى دارند، استفاده نكنید.
- برخی دستگاهها قابلیت تشخیص نوارهای تاریخ مصرف گذشته را دارند ولی بهرحال توجه به تاریخ مصرف نوارها ضروری است.
- در صورتی که نوار به طرز صحیحی در دستگاه قرار داده نشود و یا تاریخ مصرف نوار گذشته باشد، همچنین در مواقعی که لنز دستگاه کثیف باشد و یا در مجاورت میدان مغناطیسی مانند تلفن همراه قرار داشته باشد، دستگاه در نشان دادن میزان قند خون دچار اختلال میشود.
نظر شما