سلامت نیوز:عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران گفت: درراستای اجرای مقررات ملی ساختمان و بهینه سازی مصرف انرژی و تامین سلامت مردم، از دوسال قبل با هماهنگی شرکت گاز و دفتر تدوین مقررات ملی ساختمان طرحی را آماده کردیم که بر اساس آن ساختمان های بالای سه طبقه ویا 4 واحد، ملزم به استفاده از سیستم های حرارت مرکزی باشند که متاسفانه به اجرا درنیامد.
فرشاد امیر خانی توضیح داد: متاسفانه بعد از گذشت یکسال بررسی وتهیه پیش نویس، این طرح به مرحله اجرا نرسید اما در صورت درخواست دوباره شرکت گاز، این طرح دوباره به گردش درامده و به مرحله اجرا می رسد.
این عضو سازمان نظام مهنسی ساختمان استان تهران با بیان اینکه سیستم حرارت مرکزی هزینه مصرف سوخت برای واحدهای مسکونی را کاهش می دهد، گفت: متاسفانه سیستم های گرمایشی انفرادی علاوه بر مصرف بالاتر انرژی، به دلیل استفاده از اکسیژن داخل واحدهای مسکونی، بسیار خطر ساز هستند.
وی ادامه داد: با اینکه همه دستگاههای زیربط اذعان دارند که سیستم حرارت مرکزی امن و از نظر مصرف انرژی، بهینه است اما متاسفانه هنوز اقدام موثری برای جلوگیری از شیوع بی رویه استفاده از پیکج مشاهده نمی کنیم.
وی توضیح داد: سیستم های پکیج و یا بخاری علاوه بر اینکه اکسیژن مورد نیاز برای احتراق را از داخل واحد مسکونی می گیرند، در اثر احتراق ، گازهای سمی نیز تولید می کنند که عمدتا بدلیل طراحی و نصب غیراستاندارد دودکش، این گازهای سمی در داخل فضای واحدهای مسکونی منتشر شده و در بلند مدت صدمات زیادی به سلامت ساکنین وارد می کند.
عضو سازمان نظام مهندسی استان تهران تصریح کرد: برای افزایش ایمنی و آسایش ساکنان واحد های مسکونی و همچنین کاهش هزینه ها استفاده از سیستم های حرارت مرکزی به تمامی سازندگان واحدهای مسکونی و مردم توصیه می شود.
امیر خانی اظهار داشت: مقرر شده بود در پروژه های واحدهای مسکن مهر از سیستم حرارت مرکزی استفاده شود ولی به دلایلی این طرح نیز منتفی شد.
عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران خاطر نشان کرد: استفاده از سیستم های جدید حرارت مرکزی در دراز مدت نقش موثری درکاهش هزینه ها دارد واین موضوع نیازمند فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به مردم است.
پیشنهاد سردبیر
-
ترکیب طبیعی یافت شده در میوه ها و سبزیجات می تواند زوال عقل را کند کند
محققان دانشگاه میسوری کشف کردهاند که کامفرول، یک آنتیاکسیدان طبیعی که در برخی میوهها و سبزیجات مانند کلم پیچ، توتها و اندیوها یافت میشود، ممکن است از سلامت سلولهای عصبی حمایت کند و به عنوان یک درمان بالقوه برای ALS نویدبخش باشد.
-
نقش عدم تعادل روده در بروز علائم اوتیسم در کودکان
تحقیقات جدید نشان میدهد که عدم تعادل در دستگاه گوارش کودکان مبتلا به اوتیسم میتواند با مختل کردن تولید انتقالدهندههای عصبی کلیدی مانند سروتونین، بر فعالیت مغز و رفتار تأثیر بگذارد.
-
8 دارویی که می تواند باعث آسیب کلیه شود
برخی داروها میتوانند باعث آسیب به کلیهها شوند. به این دسته از داروها، نفروتوکسیک گفته میشود
-
آیا باید نگران گاز یا خراش گربه باشید؟
بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده (CDC)، تخمین زده میشود که ۲۰ تا ۸۰ درصد از گازگرفتگی گربهها عفونی میشوند.
-
سبزیجات برگدار تیره به سلامت و رشد ناخن کمک میکنند
همانطور که وضعیت پوست میتواند نشانهای از مشکلات داخلی بدن باشد، ناخنها نیز ممکن است از برخی بیماریهای پنهان خبر دهند. تغییر رنگ ناخن، پوستهپوسته شدن کنار ناخنها، رگهها یا لکههای سفید، ناخنهای شکننده و نازک، ناخنهای قاشقی شکل و خطوط زرد افقی از جمله تغییراتیاند که باید به آنها توجه کرد.
-
مغز انسان چگونه خاطرات را ایجاد و بازیابی می کند؟
دانشمندان مدتهاست به این فکر میکردند که چگونه مغز خود را با اطلاعات و خاطرات جدید به روز میکند. برخی از ایده ها حول تغییرات شیمیایی در نورون های خاص می چرخد، در حالی که برخی دیگر بر تغییرات ساختاری در بین سلول های مغز تمرکز می کنند.
-
با این روش ها پسته می تواند به کاهش وزن شما کمک کند
پسته به دلیل داشتن پروتئین، فیبر و چربیهای سالم، به ایجاد حس سیری کمک کرده و میتواند در کنترل وزن مؤثر باشد.
-
رژیم مدیترانهای کمکالری به همراه ورزش، سلامت استخوانی زنان مسن را بهبود میبخشد
مطالعهای جدید نشان میدهد زنانی که در سنین بالاتر، به مدت سه سال رژیم غذایی مدیترانهای با کالری کاهشیافته را دنبال کردهاند و در کنار آن پیادهروی و تمرینات مقاومتی انجام دادهاند، توانستهاند تراکم استخوان خود را بهویژه در ناحیه پایین کمر بهبود بخشند.
نظر شما