-
دمنوش گیاهی که سلامتی را به شما هدیه میدهد
چای ترش، نوشیدنی سرشار از آنتیاکسیدان، با کاهش فشار خون، تقویت سیستم ایمنی و کمک به لاغری، به یکی از محبوبترین دمنوشهای گیاهی تبدیل شده است.
-
چگونه از تکنیک تقویت مثبت برای بهبود رفتار کودک استفاده کنیم؟
وقتی فرزندتان بدرفتاری می کند، ممکن است پاداش آخرین چیزی باشد که به ذهن شما می رسد. با این حال، تقویت مثبت می تواند یکی از موثرترین تکنیک های اصلاح رفتار والدین باشد.
-
عواملِ تشدیدکننده خشکی پوست
خشکی پوست از مشکلاتی است که به طور معمول در فصول پاییز و زمستان تشدید میشود.
-
7 راه ساده برای کنترل نوسانات خلقی
از قاعدگی گرفته تا شرایط آب و هوایی و استرسهای روزانه، عوامل مختلفی میتوانند بر خلق و خوی شما تأثیر بگذارند.
-
مبلمان اداری ارگونومیک؛ تأثیر آن بر راحتی و سلامتی کارکنان
در دنیای مدرن امروزی، بسیاری از افراد ساعات طولانی خود را در محیطهای اداری میگذرانند. نشستنهای طولانیمدت پشت میز کار، بهخصوص اگر مبلمان مناسب نباشد، میتواند باعث بروز مشکلات فیزیکی نظیر دردهای عضلانی، گردن درد و حتی مشکلات جدیتر مانند اختلالات اسکلتی-عضلانی شود. به همین دلیل، طراحیهای ارگونومیک در مبلمان اداری اهمیت زیادی پیدا کردهاند. این نوع مبلمان بهگونهای طراحی شدهاند که با آناتومی بدن انسان سازگاری داشته و کمک میکنند تا فشار کمتری بر روی عضلات و مفاصل وارد آید
-
یک هشتگ تا نجات تهران
شرایط تهران با همه ویژگیهای مثبت و منفی آن، بگونهای است که علاوه بر مسئولان شهری، مردم هم باید تلاش کنند تا شهری سبز و هوای قابل تنفس و پاک داشته باشیم.
-
هوش مصنوعی و توانایی آن در شناسایی سرطان پستان شش سال پیش از ابتلا
الگوریتم هوش مصنوعی توانست پیشبینی کند کدام زنان در معرض خطر بالاتر ابتلا به سرطان پستان قرار دارند و حتی مشخص کند کدام پستان در معرض خطر است، آن هم چهار تا شش سال پیش از تشخیص بیماری!
-
باورهایی درباره نقش مکملها در پیشگیری از بیماریها
تا به امروز هیچ محصولی وجود ندارد که از نظر علمی ثابت شده باشد که از عفونت ویروسی یا باکتریایی جلوگیری کند. حداکثر، آنچه میتوان به طور منطقی از این محصولات انتظار داشت، کاهش مدت و یا شدت علائم سرماخوردگی است."
-
آیا رنگ غذاها میتواند طعم آنها را تغییر دهد؟
بیش از یک قرن است که تولیدکنندگان غذا در ایالات متحده با هدف بازاریابی و فروش بیشتر، از رنگهای مصنوعی در محصولاتشان استفاده کردهاند. این کار اغلب با هدف جعل ظاهر تازه و طبیعی انجام میشود تا محصول نهایی شبیه مواد اولیه خامی که در تولید آن استفاده شده است، به نظر برسد.
-
وقتی غذا منشاء سرطان میشود
سرطان روده یکی از شایع ترین سرطانهای این روزهاست گفته میشود تغذیه غلط یکی از علل ایجاد آن است.
-
شکست عشقی چه بلایی بر سر مغز میآورد؟
یک روانشناس بالینی میگوید: وقتی یک رابطهی عاطفی عمیق به پایان میرسد، سیستم عصبی ما دچار اختلال میشود و ما احساس تنهایی، طرد شدن و رهاشدگی میکنیم. در دوران باستان این احساسات میتوانستند حکم مرگ داشته باشند.»
-
معجزه رنگدانههای گوجه فرنگی و هندوانه در پیشگیری از افسردگی
لیکوپن، عصاره گیاهی طبیعی که به میوهها و سبزیجاتی مانند گوجهفرنگی و هندوانه رنگ قرمز و صورتی میبخشد، میتواند با بهبود ارتباط سلولهای مغزی، به کاهش علائم افسردگی کمک کند
-
افزایش بیرویه مراکز ترک اعتیاد؛ درمان یا تجارت؟
شواهد و قرائن حاکی است باوجود ترس خانوادهها نسبت به درمان فرد معتاد، بازار وسوسهانگیزی درخصوص مراکز ترک اعتیاد شکل گرفته است.در حالی که مراکز ترک اعتیاد با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی راهاندازی شدند، افزایش ناگهانی تعداد این مراکز در سالهای اخیر، نگرانیهایی درباره نظارت، کیفیت درمان و سوءاستفاده از بازار متادون ایجاد کرده است. کارشناسان معتقدند نبود سیاستگذاری دقیق و نظارت کافی، این مراکز را از هدف اصلی خود دور کرده و به جای حل معضل اعتیاد، ممکن است بحران جدیدی در حوزه درمان و سلامت عمومی رقم بزند.
-
وقتی کمردرد نشانه سرطان است
یک عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهدمیگوید: اگر کمردرد همراه با کاهش وزن غیرقابل توجیه (به معنای کاهش وزن بیش از یک کیلوگرم در ماه) باشد، این کاهش وزن یک علامت هشدار در کمردرد بوده و باید جدی گرفته شود و یا فردی که سابقه سرطان دارد و دچار کمردرد شود، این علائم میتواند نشانهای از متاستاز یا انتشار سرطان به ستون فقرات باشد.
-
رئیس جمعیت هلال احمر:
از سفرهای غیرضروری پرهیز کنید
رئیس جمعیت هلالاحمر تأکید کرد: افراد از سفرهای غیرضروری حداقل در ۲۴ ساعت آینده پرهیز کنند.
-
اعلام سهم پرداختی بیمه سلامت برای درمان اعتیاد
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: سهم پرداختی سازمان بیمه سلامت برای معتادان بی بضاعت و کودکان معتاد، معادل ۹۰ درصد تعرفه مصوب بخش دولتی است.
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
7 راز داشتن یک خانواده شاد و موفق + راهکارهای ساده و عملی
زندگی خانوادگی پر از فراز و نشیبهایی است که میتواند روابط میان اعضا را تقویت یا تضعیف کند. خانوادهای که در آن عشق، تفاهم و همدلی وجود دارد، میتواند به عنوان یک پناهگاه امن برای اعضای خود باشد. در این مقاله، ۷ راز داشتن یک خانواده شاد و موفق را بررسی خواهیم کرد.
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
ایمپلنت دندان و اوردنچر: راهی نوین برای بهبود کیفیت زندگی
ایمپلنت دندان و اوردنچر روشهای پیشرفتهای برای جایگزینی دندانهای از دست رفته هستند که به فرد کمک میکنند تا ظاهر و عملکرد طبیعی دندانهای خود را بازیابد. این درمانها شامل ایمپلنت تک دندان، ایمپلنت تمام فک و ایمپلنت فوری میشود. کلینیک تخصصی دندانپزشکی ماکان با بهرهگیری از متخصصین برجسته و تجهیزات پیشرفته، بهترین خدمات ایمپلنت را ارائه میدهد.
-
تقویت سیستم ایمنی و گوارش باراهکاری نوین
شرکت دانشبنیان ایرانی با تولید عصاره مخمر، راهکاری کارآمد برای تقویت سیستم ایمنی و ارتقای سلامت جسمی و روحی ارائه کرده است. این محصول با ترکیبات غنی از ویتامینهای گروه B، اسیدهای آمینه، پروتئین و فیبر، علاوه بر بهبود عملکرد دستگاه گوارش، سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت میکند.
-
آتروفی مغز چیست؟
چه کسانی در معرض خطر کوچک شدن مغز هستند؟
در روند کوچک شدن مغز یا آتروفی مغزی، نورونها از بین میروند و ارتباط بین سلولهای مغزی و حجم مغز اغلب کاهش مییابد. این اتفاق میتواند منجر به مشکلات تفکر، حافظه و اختلال در انجام کارهای روزمره شود.
-
روزنه امید در دل نخستین دانشجوی پزشکی کم بینا
نخستین دانشجوی پزشکی کمبینا در کلاسهای مرتبط با پزشکی حاضر میشود.
-
پرسه زدن در شبکههای اجتماعی به سلامت روان آسیب می زند
دبیر علمی هفدهمین کنگره دانش اعتیاد گفت: پرسه زدن در شبکههای اجتماعی میتواند اعتیادآور بوده و سلامت روان افراد را تهدید کند.
-
اردوهای بی بازگشت دانش آموزی
رئیس مرکز اطلاعرسانی و روابطعمومی وزارت آموزشوپرورش،درباره حادثه اردوی کرمان عنوان میکند: «آنچه که رخ داد، ظاهرا به دلیل نقص فنی اتوبوس بوده است. اگرچه ما در مرجعی نیستیم که بتوانیم درباره این موضوع گفتوگو کنیم. مراجع ذیصلاح قطعا علت نهایی حادثه را اعلام میکند».
-
به مناسبت برپایی کنگره اعتیاد
ریشه یابی اعتیاد و لزوم توجه بیشتر به درمان
کنگره دانش اعتیاد از سالها پیش در کشورمان راهاندازی شده و امسال ۲۴ تا ۲۶ بهمن ماه هفدهمین دوره آن در مرکز همایشهای رازی برگزار خواهد شد
-
علتها و روشهای درمان ترک گوشه لب
ترک گوشه لب نوعی عارضه دهانی به شمار رفته که در محل تلاقی لبها التهابهایی بروز آمده و با عوارضی مانند درد و سوزش همراه است. این نوع التهاب میتواند در یک یا هر دو طرف لب نمایان شده و شرایط سختی را برای شما رقم بزند.
-
چه زمانی سنگ کیسه صفرا به جراحی نیاز دارد؟
فوق تخصص گوارش و کبد گفت: سنگ کیسه صفرا یکی از بیماریهای شایع گوارشی است که معمولاً بدون علائم خاصی ایجاد میشود.
-
چرا باید از نرم افزار مطب استفاده کنیم؟
نرمافزار مطب یک ابزار هوشمند برای مدیریت کارهای روزانه پزشکان است. با استفاده از این نرمافزار، امکان مدیریت آسان وقتها، پروندههای بیماران و حسابداری فراهم میشود. سلاک طب به عنوان یکی از بهترین نرمافزارهای مطب در ایران، با امکانات جامع و پشتیبانی عالی، انتخابی مطمئن برای پزشکان است.
-
معرفی مواد ممنوعه خطرناک در مکملهای ورزشی
سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآوردههای سلامت محور سازمان غذا و دارو، نسبت به عوارض خطرناک مصرف مواد ممنوعه در مکملهای ورزشی غیرمجاز هشدار داد.
-
بر اساس مطالعات جدید
واکنش ورزش بر افراد چاق بیشتر است
بدن افراد دارای اضافه وزن یا چاقی به ورزش واکنش متفاوتی نشان میدهد؛ درست است که ورزش کردن همیشه جزوبهترین روشهای برای زندگی سالم بوده اماانگاربر افراددارای اضافه وزن،تاثیرات بیشتری دارد
-
عوارض جراحی چال مصنوعی گونه
ایجاد چال گونه در چهره یکی از درخواستهای زیباجویان از جراحان زیبایی است که عوارض بسیاری دارد.