-
با وجود کمبود متخصص اطفال سرنوشت طرح درمان رایگان کودکان چه خواهد شد؟
طرح درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال با هدف کاهش بار مالی خانوادهها و بهبود خدمات بهداشتی از اسفند ۱۴۰۲ آغاز شد؛ اما کمبود پزشکان متخصص اطفال و استقبال کم از این رشته در آزمونهای دستیاری، آینده این طرح را در هالهای از ابهام قرار داده است. اگر برای جذب و تربیت پزشکان متخصص اطفال چارهای اندیشیده نشود، نهتنها طرح درمان رایگان کودکان شکست خواهد خورد، بلکه جان کودکان ایرانی نیز در خطر خواهد بود.
-
اصلاح سبک زندگی برای داشتن قلبی سالم
به مناسبت روز جهانی قلب، 29 سپتامبر (هشتم مهر)، متخصصان بر اهمیت اصلاح سبک زندگی بهعنوان راهی برای پیشگیری از بیماریهای قلبی تأکید کردند.
-
واریس چیست؟ دلایل، علائم واریس
واریس، شایعترین عارضه عروقی است که در سیاهرگها اتفاق میافتد. سیاهرگهای واریسی، خودشان را به صورت رگهای متورم و پیچخورده نشان میدهند و به رنگ سرخ، آبی یا بنفش درمیآیند. دلیل اصلی واریسی شدن سیاهرگها، ضعیف شدن دریچههای لانه کبوتری هستند که در سیاهرگها واقع شدهاند. از سویی ضعیف شدن دیواره سیاهرگها هم در شکلگیری واریس نقش دارد. در صورتی که شما هم در هر قسمت از بدن خود دچار واریس شدهاید و در پی فهمیدن دلایل، علائم و روشهای درمان این عارضه هستید، پیشنهاد میشود که چند دقیقه زمان بگذارید و تا انتهای این مقاله با ما همراه شوید.
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
احتمال برگشت دندان بعد از ارتودنسی چقدره؟ چیکار کنیم برنگرده؟
آیا احتمال برگشت دندان بعد از ارتودنسی وجود دارد؟ این یکی از سوالات رایج بیماران و والدین آنها پس از شروع درمان ارتودنسی است. ثبات نتایج درمان یکی از دغدغههای اصلی افرادی است که ارتودنسی انجام میدهند. اما آیا واقعاً امکان دارد که پس از پایان ارتودنسی، دندانها به موقعیت قبلی خود بازگردند؟برای پاسخ به این سوال، باید به عوامل مختلفی که بر حرکت و ثبات دندانها تأثیر میگذارند، توجه کنیم. در ادامه، به بررسی این عوامل و راهکارهای موثر برای حفظ نتایج ارتودنسی خواهیم پرداخت.
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
اولودنیز فتحیه ترکیه را بهتر بشناسید
اولودنیز فتحیه ترکیه یک دهکده ساحلی در جنوب غربی این کشور است. این منطقه در استان موغله واقع شده و زیبایی مدیترانه با عظمت کوههای باباداغ در آن ترکیب میشود. اولودنیز، با ساحل فیروزهایاش، به عنوان بهشتی روی زمین شناخته میشود. این دهکده کوچک تفریحی، با آبهای آبی و کوههای اطراف، مقصدی منحصر به فرد برای گردشگران است.
-
عوارض داروی محبوب اوزمپیک و خطرات احتمالی
داروی اوزمپیک (سماگلوتید) بهعنوان یکی از گزینههای جدید در درمان چاقی و بهبود قند خون در دیابت نوع ۲ شناخته میشود.
-
نسخههای گیاهی ناباروری: آیا درمانهای مجازی مؤثرند؟
در سالهای اخیر، درمان ناباروری و مسائل جنسی از طریق روشهای گیاهی به یکی از موضوعات داغ در شبکههای اجتماعی و برنامههای تلویزیونی تبدیل شده است.
-
روش های پیشگیری و درمان رفلاکس معده نوزاد
نوزادان به دلیل رشد ناکافی عضلات مری ممکن است دچار رفلاکس اسید شوند که منجر به تف کردن و استفراغ، امتناع از تغذیه، مشکل در خواب و رشد و عفونتهای مکرر ریه میشود.
-
آخرین نفسهای جنگل های بکر در ایران
اگر بخواهیم گزارش را با جملهای غمانگیز شروع کنیم باید بگوییم: «در ایران کنونی تقریباً جنگل بکری باقی نمانده است.» سالها تخریب، بهرهبرداری بیرویه، قاچاق چوب و تغییرات اقلیمی، جنگلهای کشور را به مرز نابودی کشانده و زنگ خطر برای طبیعت ایران به صدا درآمده است.
-
پروتئینهای ارزان قیمت برای عضلهسازی: قهرمانان کمهزینه در سفر به سوی تودههای عضلانی
در دنیای ورزش و تناسب اندام، پروتئین به عنوان یک عنصر کلیدی در ساخت و ترمیم بافتهای عضلانی شناخته میشود. با توجه به هزینههای بالا برای برخی منابع پروتئینی، شناخت پروتئینهای ارزان قیمت که میتوانند در روند عضلهسازی مؤثر باشند، اهمیت زیادی دارد.
-
کدام نوع خرما مناسب افراد دیابتی است؟
خرمای رطب به دلیل بالا بودن قند در افراد دیابتی باعث تغییر بالانس قند خون آنها میشود از این رو ما به این افراد توصیه میکنیم که خرمای خارک که در نواحی سیستان و بلوچستان رشد میکند و دارای قند کمتری است و دیرتر در بدن آزاد میشود را مصرف کنند.
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
بهترین زمان سفر به آفریقای جنوبی چه فصلی است؟
چیزی تحت عنوان بهترین زمان سفر به آفریقای جنوبی وجود ندارد. آفریقای جنوبی کشوری خارقالعاده با سواحل جذاب، طبیعت بکر و دیدنی، شهرهای زنده و حیاتوحش فوقالعاده است و مقصدی بسیار محبوب در میان گردشگران محسوب میشود. مسلما برای لذت بردن از زیباییهای این کشور، باید با آبوهوای آن آشنا باشید و بدانید چه زمانی برای سفرتان بهتر است.
-
۸ راهکار فوق العاده برای تقویت ذهن
آیا برای به یاد آوردن اینکه کلیدهای خود را کجا گذاشته یا اینکه با کدام کلید باید در را باز کنید یا برای به خاطر آوردن نام همسایه جدید به مشکل میخورید و ناگزیر به ذهن خود فشار میآورید؟
-
حفاظت مشارکتی، کلید حفظ و احیای غارها
از غار علیصدر که روزانه 15هزار گردشگر دارد تا غارهای بکر و صعبالعبور، همگی درگیر یک مصیبت مشترکاند؛ زباله.
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
بازی و تفریح در باغ جوانان در سفر اصفهان
شهر اصفهان به تاریخ و ابنیهاش معروف است؛ اما لقب نصف جهان تنها به این موضوع اشاره ندارد. اصفهان، جزء معدود شهرهای کویری ایران است که در کنار حفظ تاریخ، با شتاب به سمت مدرنیته هم پیش میرود. یکی از مکانهای نمایندۀ این موضوع، باغ جوان اصفهان است. پیش از سفر به اصفهان و پیش از مراجعه به باغ جوانان این شهر، ابتدا با آن آشنا شوید.
-
خواستگار قلابی دختران پولدار به دام پلیس افتاد
اواسط مرداد، دختر جوانی با ورود به شعبه ششم دادسرای ویژه سرقت، از مردی شکایت کرد که تحت عنوان خواستگار، وسایل با ارزش او را به سرقت برده بود. او در تحقیقات گفت: مدتی قبل در کانال تلگرامی با مرد جوانی به نام آریا آشنا شدم، او خودش را خلبان پروازهای خارجی معرفی کرد و بعد از مدتی که از دوستیمان گذشت، با آریا قرار گذاشتم.
-
ناوگان فرسوده امدادی نیازمند کمکهای مالی و قوانین حمایتی
در حالی که نیاز به خدمترسانی اورژانس در ایران به دلیل حوادث مختلف، آلودگی هوا، تصادفات جادهای و رویدادهای بزرگ، روزبهروز افزایش مییابد، کمبود آمبولانسهای جدید و فرسودگی ناوگان امدادی به یک بحران جدی تبدیل شده است. با وجود کمکهای خیرین و برنامههای حمایتی دولت، همچنان بخش زیادی از آمبولانسهای اورژانس کشور بیش از 15 سال عمر دارند و کارایی خود را از دست دادهاند. برنامههای جدید و قانونهای حمایتی برای بهروزرسانی این ناوگان در حال بررسی است، اما آیا به موقع عملیاتی خواهند شد؟
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
فرودگاه مارماریس کجاست و چقدر با شهر فاصله دارد؟
مارماریس یکی از زیباترین و محبوبترین مقاصد گردشگری ترکیه است که با سواحل زیبا و طبیعتی دلانگیز گردشگران بسیاری را به خود جذب میکند. اگر قصد خرید تور مارماریس را دارید، ممکن است هنگام تهیه بلیط پرواز خود به دنبال فرودگاه مارماریس گشته باشید. اگر برای شما هم سوال شده است که مارماریس فرودگاه دارد یا خیر، در این مقاله به تمامی سوالات شما درباره فرودگاه مارماریس پاسخ خواهیم داد.
-
هشت علامت خطرناک سرطان که هنگام غذا خوردن باید جدی بگیرید
بسیاری از ما هنگام صرف غذا به واکنشهای بدنمان توجهی نمیکنیم، اما ممکن است برخی از این واکنشها نشانههایی از بیماریهای جدی مانند سرطان باشند.
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
5 نکته ای که پیش از انجام اسکراب صورت و بدن باید به آن دقت کنید
برای داشتن یک پوست صاف و یکدست، لایه برداری پوست اهمیت زیادی دارد و استفاده از اسکراب یکی از بهترین روشهای لایه برداری پوست است. اسکراب یک روش فیزیکی برای حذف سلولهای مرده سطح پوست محسوب میشود که میتواند پوست شما را شفافتر و شادابتر کند. انواع اسکراب که برای پوست صورت استفاده میشوند، با اسکرابهای بدن تفاوت دارند و دلیل آن حساستر بودن پوست صورت است. اما چگونه میتوان از اسکرابهای پوستی استفاده کرد و رعایت چه نکاتی پیش از استفاده از اسکراب اهمیت دارد؟
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
راهنمای خرید ترامپولین مناسب برای خانه: از مبتدی تا حرفهای
امروزه، ترامپولینها به عنوان یک ابزار ورزشی و تناسب اندام نیز بسیار محبوب شدهاند. اگر شما هم به دنبال خرید ترامپولین خانگی هستید، این راهنما به شما کمک میکند تا بهترین انتخاب را داشته باشید.
-
رئیس کل سازمان نظام پزشکی: شیب مهاجرت پزشکان رو به افزایش است، اصلاح تعرفهها ضروری است
رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، محمد رئیسزاده، با تأکید بر صعودی بودن شیب مهاجرت پزشکان، هشدار داد که حتی مهاجرت یک پزشک متخصص میتواند آسیبزا باشد. او تأکید کرد که برای جلوگیری از این پدیده، نیاز به اصلاح تعرفههای پزشکی و توجه به کرامت پزشکان داریم.
-
بیصدایی کارگران در برابر بیتوجهی مسئولان
در پی انفجار فاجعهبار در معدن زغالسنگ "معدنجو" طبس که منجر به جانباختن 50 کارگر شد، فعالان صنفی، مسئولان و احزاب کارگری با انتقاد از بیتوجهی به مسائل ایمنی و نظارتی، این حادثه را نتیجه ضعف مدیریت و عدم رعایت اصول ایمنی دانستند. در مراسم یادبود جانباختگان، خواستار اجرای طرحهایی برای بهبود شرایط ایمنی و نظارت دقیقتر در معادن و محیطهای کاری شدند تا از تکرار چنین فجایع تلخی جلوگیری شود.
-
این ۸ علامت هنگام غذا خوردن نشانه سرطان است
اگر موقع صرف غذا با هریک از علائم زیر روبرو شدید از آن ساده نگذرید و حتما به پزشک متخصص گوارش مراجعه کنید تا سلامت جسمانی خود را بررسی کنید.
-
شگفتیهایپلهایمعلق ایران
پلی سیمانی که فقط یک خودرو قابلیت تردد از روی آن را دارد در روستای پشگر شهرستان بهبهان در استان خوزستان، این روزها در فضای مجازی حسابی پر بیننده شده.
-
لزوم چاره اندیشی برای کاهش هزینههای مراقبتی سالمندان
شاید در این گزارش نتوان به همه معضلات و مشکلات دوره سالمندی پرداخت. مسائلی که دوران پیری یک فرد سالخورده را تحتالشعاع قرار میدهد و دراین بین توجه خانواده و اطرافیان بیشتر ازهرنیاز دیگری، کمک کننده آنان است. حالا که آمار جمعیتی سالمندان کشور رو به افزایش است، میبایست مسئولان تدابیری بیندیشند تا بتوان علاوه بر فراهم کردن شرایط زندگی مطلوب دوران سالمندی، از هزینههای مراقبتی سالمندان هم کاست.
-
چای بنوشید تا آلزایمر نگیرید!
محققان مشاهده کردند شرکتکنندگانی که بالاترین مصرف فلاونوئید را داشتند و به طور متوسط روزانه ۶ وعده اضافی از غذاهای غنی از فلاونوئید مصرف میکردند، ۲۸ درصد کمتر از افرادی که کمترین میزان مصرف را دریافت میکردند به زوال عقل مبتلا شدند. در مورد غذاهای خاص، مصرف حداقل دو مورد شامل پنج وعده چای یا نصف وعده توت بیشترین مزیت محافظتی را داشته و خطر زوال عقل را تا ۳۸ درصد در مقایسه با افرادی که اینها را مصرف نکردهاند کاهش میداد.
-
مدیر گروه مبارزه با بیماریها: آمار حیوان گزیدگی در حال افزایش است، ۱۵ توصیه برای پیشگیری
مدیر گروه مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از افزایش آمار حیوان گزیدگی و مرگهای ناشی از هاری در کشور خبر داد و ۱۵ توصیه برای کاهش خطر ابتلا به این بیماری ارائه کرد.
-
چطور روز بهتری داشته باشیم؟
یک روال مثبت صبحگاهی به عنوان بخشی ضروری از یک زندگی متعادل ظاهر میشود، اما به سادگی نیز میتوانیم پس از بیدار شدن به کارهایی عادت کنیم که سلامت ما را به خطر میاندازند.
-
وزیر بهداشت: شهادت سید حسن نصرالله نماد پیروزی حق بر باطل است
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با صدور پیامی به شهادت سید حسن نصرالله، دبیر کل حزبالله لبنان واکنش نشان داد و این واقعه را نشانهای از پیروزی حق بر باطل دانست.