-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
اوتیسم بیشفعال چیست؟
با استفاده از تکنیکهای بهروز در زمینه توانبخشی، به کودکان مبتلا به بیش فعالی و اوتیسم کمک میکنیم تا مهارتهای اجتماعی و رفتاری خود را تقویت کنند.
-
کیوی خشک شده چه فوایدی دارد؟
کیوی میوهای خوشمزه با طعمی منحصربهفرد و رنگی جذاب است. این میوه یک میانوعده سالم محسوب میشود و خشک شده آن نیز خواص بسیاری دارد.
-
ویتامین E و مشکلات پوستی: نشانهها و اهمیت این ویتامین در سلامت پوست
کمبود ویتامین E میتواند منجر به مشکلات پوستی مانند خشکی و اگزما شود. این ویتامین نقش حیاتی در حفظ سلامت پوست، چشمها و سیستم ایمنی بدن ایفا میکند.
-
کدام چربیها برای ورزشکاران مفیدند؟
ورزشکاران برای افزایش کارایی و سلامت بدن نیاز به مصرف چربی دارند، اما انتخاب نوع مناسب چربیها کلید دستیابی به عملکرد بهینه و پیشگیری از بیماریهاست.
-
ادویه های مخصوص از بین بردن چربی شکم
اگر بخواهیم در ساختار خانواده به این معضل بپردازیم، بیشترین گزارشها و آمارها از بروز این معضل در بین والدین حکایت دارد که مهمترین دلیل افزایش وزن از سنین میانسالی به بعد، کاهش سوخت و ساز بدن را شامل میشود.
-
خواصی از کره بادام زمینی که شگفتزدهتان میکند!
کره بادام زمینی یک ماده غذایی خوشمزه است که از بادام زمینی بو داده شده تهیه میشود. این ماده را می توان معمولاً همراه نان، کراکر و میوه استفاده کرد یا می تواند به عنوان یک ماده در دستورالعمل های مختلف مانند اسموتی ها، کوکی ها و سس ها ترکیب شود.
-
آلودگی تامپون ها با فلزات سمی/سلامت زنان در خطر است؟
اخیراً یک مطالعه نشان داد که برخی از برندهای تامپون حاوی مقادیر قابل توجهی از فلزات سنگین از جمله آرسنیک، کادمیوم و سرب هستند. با توجه به اینکه افراد به طور منظم از این محصولات استفاده میکنند و تامپونها در ناحیهای حساس از بدن قرار میگیرند، نگرانیهایی در مورد ایمنی این محصولات و تأثیرات بلندمدت آنها بر سلامت باروری به وجود آمده است. در این قسمت از پادکست، به بررسی این یافتهها و سوالات مرتبط با اثرات این فلزات بر سلامت زنان میپردازیم.
-
مغز مردان در طول روز کوچک میشود؟
مطالعات جدید نشان میدهند که تغییرات روزانه هورمونها در بدن مردان ممکن است موجب کاهش حجم مغز از صبح تا شب شود، اما مغز این تغییر را در طول شب جبران میکند. این پدیده میتواند بر عملکرد مغز اثر بگذارد، هرچند تأثیر دقیق آن هنوز مشخص نیست.
-
ضیافت بزرگ قارچها و باکتریها در رختخواب شما
رختخواب ما، جایی که یک سوم عمر خود را در آن سپری میکنیم، میزبان میلیونها باکتری، قارچ، کنهها و ویروسهاست. این موجودات در این محیط گرم و مرطوب با عرق، بزاق و سلولهای مرده پوست، رشد میکنند و مشکلاتی از جمله آلرژی و عفونتهای پوستی ایجاد مینمایند.
-
شناسایی ۱۰ مورد ابتلا به وبا در نیمه نخست سال جاری
وزارت بهداشت از شناسایی ۱۰ مورد ابتلا به وبا در شش ماهه اول سال خبر داد که ۹ نفر از مبتلایان به عنوان موارد وارده از سایر کشورها طبقهبندی شدهاند و هیچ موردی از فوت ناشی از این بیماری گزارش نشده است.
-
دلیل اصلی خشک شدن پوست در پاییز
گاهی تغییر آب و هوایی منجر به خشکی پوست میشود که ناشی از سرد شدن هوا، کاهش رطوبت و وزیدن باد است و میتواند پوست را دچار خارش کند.
-
چطور استراحت کاملی داشته باشیم؟
روزنامه سان، در گزارشی به طور مشروح به این ۷ شیوه موثر برای دستیابی به استراحت کامل پرداخته است.
-
وزیر بهداشت: کمبود دارو زیبنده مردم ایران نیست
وزیر بهداشت با انتقاد از کمبود دارو و بحرانهای موجود در این حوزه، بر ضرورت خودکفایی در تولید مواد اولیه دارویی و تلاش برای رفع مشکلات نقدینگی داروخانهها تأکید کرد.
-
گیاهخواران این توصیه دانشمندان را جدی بگیرند
اگر گیاهخوار هستید و یا از رژیم غذایی عمدتا گیاهی استفاده میکنید، باید بدانید بدن شما ممکن است با کمبود ویتامین و برخی مواد معدنی روبرو شود.
-
کلید کاهش وزن، تنها در چند هفته!
دکتر گلیز یئو، کارشناس دانشگاه کمبریج، معتقد است که یک صبحانه کامل میتواند کلید کاهش وزن شما باشد. او معتقد است که با تغییر دادن و تبدیل صبحانه به وعده اصلی در روز و سبک کردن شام میتوان به چربیسوزی موثرتر کمک کرد.
-
بررسی نتایج گزارش اخیر سازمان ملل نشان میدهد
هیچ کشوری نتوانسته به اهداف برابری جنسیتی دست یابد
در گزارش بخش زنان سازمانملل با عنوان «تصویری فوری از برابری جنسیتی در اهداف توسعه پایدار» آمده که پایان دادن به فقر شدید در میان زنان میتواند ۱۳۷ سال دیگر با نرخ فعلی تغییر طول بکشد. هیچ کشوری تمام قوانین مربوط به منع تبعیض، جلوگیری از خشونت مبتنی بر جنسیت، حمایت از حقوق برابر در ازدواج و طلاق، تضمین دستمزد برابر و دسترسی کامل به سلامت جنسی و باروری در سیستم قانونی خود جای نداده است. در این گزارش آمده است که برابری جنسیتی در پارلمانها ممکن است قبل از سال ۲۰۶۳ محقق نشود.
-
کنگره بینالمللی هوش مصنوعی در درمان ناباروری: تحولی نوین در پژوهشگاه ابن سینا
پژوهشگاه ابن سینا جهاد دانشگاهی میزبان کنگره بینالمللی «هوش مصنوعی، چالشها و چشماندازها در درمان ناباروری» خواهد بود که به بررسی تأثیرات و دستاوردهای هوش مصنوعی در این حوزه میپردازد.
-
خوردن خیار به این افراد توصیه نمیشود
خیار میوهای پرآب و سرشار از مواد مغذی است که برای بسیاری از افراد مفید است. اما برخی افراد باید در مصرف خیار احتیاط کنند، چرا که این میوه ممکن است در شرایط خاص سلامتی مشکلاتی ایجاد کند.
-
کمبود ویتامین D بهبود شکستگی در کودکان را کند میکند
تحقیقات جدید نشان میدهد که سطوح پایین ویتامین D در بیماران اطفال با شکستگیهای اندام تحتانی و نیاز به جراحی، به طور معناداری زمان بهبودی بالینی و رادیوگرافی را افزایش میدهد. این مطالعه که در نشست سالانه آکادمی اطفال آمریکا ارائه شد، بر لزوم توجه به سطح ویتامین D در روند درمان تاکید دارد.
-
فعالیتهای هیأت امنای صرفهجویی ارزی زیر ذرهبین منتقدین
هیأت امنای صرفهجویی ارزی در معالجه بیماران، با هدف تأمین خدمات پزشکی و حمایت از بیماران نیازمند، وارد حوزه تولید و توزیع تجهیزات پزشکی شده است. اما در سالهای اخیر، انتقادات و ابهامات زیادی درباره فعالیتهای این نهاد و تأثیر آن بر بخش خصوصی مطرح شده است. کارشناسان و فعالان حوزه بهداشت معتقدند که ورود این نهاد به بازار، زمینهساز رقابت ناعادلانه و مشکلات جدی برای تولیدکنندگان داخلی شده و لازم است تا وزارت بهداشت و دولت در نظارت بر عملکرد آن تجدیدنظر کنند.
-
قاطعیت در مبارزه با قاچاق دارو: محکومیت یک قاچاقچی به پرداخت ۴۱۱ میلیارد ریال جزای نقدی
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی از محکومیت قاچاقچی دارو به پرداخت ۴۱۱ میلیارد و ۸۲۴ میلیون ریال جزای نقدی خبر داد، در پی کشف و ضبط مقادیر قابل توجهی داروهای قاچاق در مشهد.
-
آیا زیرساختهای لازم برای جمعیت 27 میلیونی سالمندان آماده است؟
با نزدیک شدن به سالهای بحرانی ۱۴۱۰ تا ۱۴۳۰، ایران با موجی از سالمندی مواجه خواهد شد که ۳۰ درصد جمعیت کشور را در بر میگیرد. درحالیکه تعداد سالمندان رو به افزایش است، کمبود زیرساختهای حمایتی، بیمههای تکمیلی، خدمات درمانی و منابع مالی پایدار به یکی از مهمترین چالشهای آینده تبدیل شده و نیازمند سیاستگذاریهای فوری و موثر است.
-
زنگ خطر همه گیری ویروس کُشنده زامبی!
ویروس ماربورگ یک تب خونریزی دهنده ویروسی است، همان نوع بیماری که ابولا به آن تعلق دارد، اما حتی کشندهتر است و از هر ۱۰ مبتلا ۹ نفر را میکشد.
-
کمبود ارز و تأمین مناسب: ماجرای واردات استامینوفن و متفورمین در کشور
سرپرست اداره مواد اولیه سازمان غذا و دارو از تأمین نیاز ۶ ماه آینده کشور به مواد اولیه استامینوفن و متفورمین خبر داد و تأکید کرد که هیچ ارزی در یک سال اخیر به واردات این داروها اختصاص نیافته است.
-
فرونشست مشهد؛ تهدیدی جدی برای میراث ملی و زیرساختهای اقتصادی
با وجود احداث چهار سد اطراف کلانشهر مشهد بهمنظور تامین آب کشاورزی، برداشتهای بیرویه از منابع زیرزمینی همچنان ادامه دارد و هیولای خفته فرونشست را بیدار کرده است. بر اساس گزارشها، مناطق اطراف مشهد از جمله شهرهای توس و چناران درگیر فرونشستی جدی هستند که زیرساختهای اقتصادی، فرهنگی و حتی بناهای تاریخی مانند آرامگاه فردوسی و حرم امام رضا (ع) را تهدید میکند.
-
۱۰ بیماری رایج نیمه ی دوم سال
ممکن است فکر کنید تغییر فصل چه ربطی به بروز بیماریها و عارضهها دارد، اما واقعیت این است که تغییرات دما مثل گرما و سرد شدن هوا و حتی رطوبت میتواند زمینهساز بروز برخی مشکلات جسمی و حتی روحی (مثل افسردگی فصلی، اضطراب و ...) شود.
-
شیب تند سالمندی در ایران/ وضعیت مبهم لایحه حمایت از حقوق سالمندان
با کاهش نرخ زاد و ولد، افزایش نرخ تجرد و عدم وجود برنامههای جامع حمایتی، بحران سالمندی به یکی از بزرگترین چالشهای اجتماعی، اقتصادی و بهداشتی آینده کشور تبدیل شده است. درحالیکه سند ملی سالمندی همچنان در انتظار اجرا است و لایحه حمایت از حقوق سالمندان به تأخیر افتاده، کارشناسان هشدار میدهند که ایران فرصت زیادی برای آمادهسازی زیرساختها ندارد.
-
چند عادت سالم برای پیشگیری از آلزایمر
برای استفاده کامل از ظرفیت حافظه و همچنین پیشگیری از بیماریهای مغزی، بهویژه زوال عقل و آلزایمر، باید همواره مغز را به کار بگیرید.
-
بررسی سبک زندگی کودکان: چالشها و راهکارها برای یک زندگی سالمتر
یک مطالعه جهانی نشان میدهد که بسیاری از کودکان خردسال به رغم داشتن خواب کافی، زمان زیادی را صرف تماشای صفحه نمایش میکنند و تحرک کافی ندارند. این وضعیت نگرانیهایی را درباره سلامت نسل آینده به وجود آورده است.
-
برگزیدههای مسابقه عکاسی اکولوژی 2024
این مسابقه توسط انجمن بومشناسی بریتانیا برگزار میشود و هدف آن برجسته کردن زیبایی و شکنندگی طبیعت است.