مدیرکل انتقال خون استان تهران از کاهش میزان مراجعه تهرانی‌ها برای اهدای خون ابراز نگرانی کرد و تأکید داشت که اهدای خون با روزه‌داری هیچ‌گونه منافاتی ندارد. وی از شهروندان خواست تا با رعایت شرایط مناسب، در ماه رمضان نیز برای نجات جان بیماران نیازمند خون اقدام کنند.

درخواست مدیرکل انتقال خون تهران از مردم برای اهدای خون در ماه رمضان

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،مدیرکل انتقال خون استان تهران از کاهش شدید میزان مراجعه برای اهدای خون در ماه‌های اخیر خبر داد و از تهرانی‌ها درخواست کرد تا در این شرایط حساس، به مراکز انتقال خون مراجعه کنند. دکتر سید منتظر شبر اعلام کرد که در حال حاضر تنها حدود ۷۰۰ واحد خون در روز اهدا می‌شود، در حالی که پیش‌تر این رقم به ۱۱۰۰ واحد در روز می‌رسید. وی افزود: «اگرچه میزان مراجعه برای اهدای خون کاهش یافته است، اما نیاز مراکز درمانی به خون همچنان پابرجاست و روزانه حدود ۱۵۰۰ واحد خون در این مراکز توزیع می‌شود.»

دکتر شبر با اشاره به ماه مبارک رمضان، تصریح کرد: «اهدای خون در حالی که فرد روزه است، هیچ مشکلی برای روزه‌داران ایجاد نمی‌کند، به شرطی که شرایط مناسب رعایت شود. بسیاری از روزه‌داران با رعایت توصیه‌های پزشکی بدون هیچ مشکلی می‌توانند خون اهدا کنند. توصیه می‌شود افراد پس از افطار و در ساعات اولیه شب، برای اهدای خون اقدام کنند تا بدن فرصت بازیابی مایعات و انرژی را داشته باشد.»

وی در ادامه تأکید کرد که اهدای خون نه تنها به نجات جان بیماران کمک می‌کند، بلکه در ماه رمضان نیز از ارزش ویژه‌ای برخوردار است. او افزود: «اهدای خون یک عمل ارزشمند است که در این ماه مبارک اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.»

مدیرکل انتقال خون استان تهران همچنین گفت: «خون هیچ‌جایگزینی ندارد و برای ادامه حیات انسان‌ها ضروری است. از مردم می‌خواهم برای اهدای خون مراجعه کنند و در این اقدام انسان‌دوستانه، سازمان انتقال خون را یاری دهند.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha