چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶

سهم سالانه هزینه‌های پیوند مغز استخوان است که پیش از این از صندوق بیماری‌های صعب‌العلاج پرداخت می‌شد و از سال آینده به‌صورت 100درصدی توسط بیمه‌های پایه پرداخت خواهد شد.

بیمه این قشر رایگان شد

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، مدت‌هاست که کارشناسان از افزایش هزینه‌های درمانی و پرداخت از جیب مردم انتقاد می‌کنند. این وضعیت به‌ویژه درباره خانواده‌های با درآمد کمتر سخت‌تر است و گاهی آنها را از ادامه روند درمانی‌شان محروم می‌کند.

البته پیش از این، 3 دهک اول کشور تحت پوشش بیمه درمانی رایگان قرار داشتند و حالا خبر خوب اینکه براساس مصوبات جدید شورای‌عالی بیمه قرار است از ابتدای 1404 هزینه درمانی و بستری مددجویان بهزیستی، کمیته‌امدادی‌ها، جانبازان و زنان سرپرست خانوار معسر (جمعیتی حدود 8میلیون نفر) رایگان شود. مصوبه دوم هم صفرشدن هزینه‌های پیوند مغز استخوان و کبد است که تا پیش از این به‌ویژه درباره پیوند مغز استخوان، هزینه‌های گزافی را به بیماران نیازمند تحمیل می‌کرد.

آخرین مصوبه هم پوشش بیمه‌ای برخی داروهای بیماران خاص ازجمله SMA، پروانه‌ای و سیستیک فیبروسیس و... است. علاوه‌براین غربالگری آزمایش‌های تشخیصی این بیماری‌ها هم با هدف شناسایی سریع‌تر و جلوگیری از موارد ابتلای بعدی ازاین‌به‌بعد تحت پوشش بیمه خواهد بود.



200میلیارد تومان


 سهم سالانه هزینه‌های پیوند مغز استخوان است که پیش از این از صندوق بیماری‌های صعب‌العلاج پرداخت می‌شد و از سال آینده به‌صورت 100درصدی توسط بیمه‌های پایه پرداخت خواهد شد.



65ساله‌ها هم امتیاز گرفتند


نه تنها 4گروه جدید برای پوشش بیمه‌ای 100درصد رایگان که به‌گفته محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت برای افراد بالای ۶۵سال و بیماران خاص یک ارتقا درنظر گرفته شده است، یعنی اینکه از سال آینده هزینه‌های کمتری را بابت دریافت خدمات درمانی در مراکز دولتی پرداخت خواهند کرد.

به‌گفته ظفرقندی، مصوبات جدید شورای‌عالی بیمه یکی‌دو هفته آینده ابلاغ می‌شود و از سال 1404 زنان سرپرست خانوار معسر، افراد تحت پوشش بهزیستی، کمیته امداد و جانبازان معسر هیچ‌گونه فرانشیزی هم پرداخت نخواهند کرد.

ظفرقندی همچنین درباره مطالبات داروخانه‌ها که منجر به سهولت توزیع دارو و دسترسی بیشتر بیماران خواهد شد، عنوان کرد:  مبلغ ۲۵۰۰۰ میلیارد تومانی که سران سه قوه توافق کرده‌اند، از اعتبارات تامین اجتماعی است که قسمت عمده آن برای مطالبات پرسنلی بود و بخشی دیگر برای پرداخت مطالبات شرکت‌های دارویی است. او در پاسخ به سوال همشهری درباره افزایش قیمت دارو و پوشش بیمه‌ای آن عنوان کرد: پوشش بیمه برای افزایش قیمت داروها مصوب و ابلاغ شده است. این موضوع در جلسه ما مطرح نشده اما افزایش قیمت دارو تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha