به گزارش سلامت نیوز به نقل از هلث دی نیوز،یک تحقیق جدید نشان میدهد که بیماران سکته مغزی در صورت انجام تمرینات پیادهروی پیشرونده به مدت نیم ساعت در روز، میتوانند با وضعیت بهتری بیمارستان را ترک کنند. این مطالعه که توسط محققان کانادایی انجام شده است، به وضوح نشان میدهد که افزودن پیادهروی به برنامه توانبخشی بیماران سکته مغزی باعث بهبود کیفیت زندگی، تعادل و تحرک آنان میشود.
پروفسور جانیس انج، متخصص توانبخشی سکته مغزی و استاد فیزیوتراپی دانشگاه بریتیش کلمبیا، در این باره گفت: «اگرچه توصیه به انجام ورزش ساختاریافته پس از سکته مغزی وجود دارد، هنوز درک کاملی از چگونگی پذیرش این روشها در برنامههای توانبخشی وجود ندارد. تمرینات پیادهروی که به تدریج چالشبرانگیزتر میشوند، میتوانند به بیماران کمک کنند تا سطوح شدت ایمن را برای بهبود نوروپلاستیسیته مغزی حفظ کنند.»
در این مطالعه، بیش از ۳۰۰ بیمار سکته مغزی که در ۱۲ بیمارستان کانادا تحت توانبخشی بودند، مورد بررسی قرار گرفتند. بیماران به طور متوسط توانستند ۱۵۲ متر در آزمایش پیادهروی شش دقیقهای طی کنند. نیمی از آنها به طور تصادفی انتخاب شدند تا به برنامه توانبخشی خود ۳۰ دقیقه پیادهروی روزانه اضافه کنند که با گذشت زمان شدت این فعالیتها افزایش مییابد.
هدف این برنامه، انجام ۲۰۰۰ قدم در روز با شدت متوسط به مدت پنج روز در هفته بود. محققان متوجه شدند که بیماران پیادهرویکننده در زمینههای کیفیت زندگی، تعادل، سرعت راه رفتن و تحرک پیشرفت قابل توجهی داشتند.
پروفسور انج افزود: «در ماههای ابتدایی پس از سکته مغزی، مغز بیشترین توانایی را برای تغییر و ترمیم دارد. نتایج مطالعه ما نشان میدهد که پیادهروی میتواند در این دوره حساس تاثیرات مثبتی داشته باشد.»
این مطالعه نشان میدهد که پیادهروی میتواند به عنوان یک روش ساده و مؤثر در برنامههای توانبخشی بیماران سکته مغزی گنجانده شود و به آنها کمک کند تا سریعتر و بهتر بهبود یابند.
نظر شما