سلامت نیوز:اضطراب پاییزی یکی از مشکلات فصلی است که میتوان آن را به وسیله برخی راهکارهای ساده درمان کرد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، تابستان فصلی است که بسیاری از مردم در آن استراحت بیشتری داشته و از آرامش آن لذت میبرند. با این حال، همزمان با پایان یافتن این فصل، برخی از مردم شاهد بروز اضطراب و نگران در خود هستند.
به گزارش لیندا کلافی،برخی تصور میکنند این اضطراب ناشی از کوتاه شدن طول روز است این در حالی است که ریشه این اضطراب به دلیل مجموعه وقایع و رویدادهایی است که برای فرد رخ میدهد. اضطراب پاییزی یک بیماری فصلی است که به طور معمول افراد را در اواخر ماه اوت (شهریور) تا اواسط سپتامبر (مهر ماه) به مدت چند هفته درگیر خود میکند.
براساس شرایط آب و هوایی که فرد در آن قرار دارد، این اضطراب فصلی میتواند به صورت متفاوتی افراد را درگیر کند. علائم اضطراب پاییزی میتواند به اشکال مختلف مانند تنگی نفس، به فکر فرو رفتن، اضطراب، اختلالات خواب، نگرانی، مشکلات گوارشی، و تنش عضلانی خود را نشان دهد.
دلایل متعددی برای بروز اضطراب پاییزی وجود دارد که مهمترین آنها شامل موارد ذیل میشود:
۱- پاییز فصل تغییرات است در طول تابستان سبک زندگی افراد ثابت و مشخص است، اما با آغاز پاییز تغییرات شروع میشود از بازگشایی مدارس تا تغییر ساعات کاری و کوتاه شدن طول روز همگی بر فرد تاثیر مستقیم میگذارد با سرد شدن هوا فعالیتهای خارج از خانه کاهش مییابد و فرد بیشتر در محیط بسته قرار خواهد داشت.
۲- وفق پذیری با تغییرات انرژی بر است همواره وفق کردن خود با شرایط جدید میتواند یک چالش جدی برای برخی افراد باشد که همین موضوع بر اضطراب آنها میافزاید.
۳- برخی افراد در این فصل ممکن است به تب پاییزی مبتلا شوند تب پاییزی یک اختلال روانی است که فرد طی آن بیشتر از حد توانش خود را درگیر مسائل مختلف میکند. برای مثال، ممکن است فرد بخواهد خواندن دهها جلد کتاب و رمان را آغاز کند و یا به طور همزمان در چند سازمان غیرانتفاعی داوطلب شود. این موضوع میتواند بر شدت اضطراب فرد بیافزاید.
متخصصان راهکارهای سادهای برای مقابله با اضطراب پاییزی ارائه میکنند. از آن جمله میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
۱- ذهن خود را با فعالیت کمتر استرس زا مشغول کنید.
۲- همواره به یاد داشته باشید که شما یک فرد با قدرت بی نهایت نیستند پس در انتخاب کارها دقت کرده و اقدامات ساده را انجام دهید.
۳- از انجام همزمان چند کار سخت خودداری کنید.
۴- تنفس عمیق و آرام را به صورت منظم تمرین کنید.
۵- به سلامت خود توجه کنید. برای مثال بروز آلرژی میتواند باعث تغییر احساسات و بروز اضطراب شود.
۶- مصرف ویتامین D و منیزیم را برای تقویت سیستم ایمنی بدن فراموش نکنید.
نظر شما