مدیرکل دفتر به آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: به طور کلی ۲۳ مرکز خانه امن در کشور کار حمایت و توانمندسازی زنان خشونت دیده به همراه فرزندانشان را بر عهده دارند.

از چه کسانی در «خانه امن» نگهداری می‌ شود؟

سلامت نیوز:مدیرکل دفتر به آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: به طور کلی ۲۳ مرکز خانه امن در کشور کار حمایت و توانمندسازی زنان خشونت دیده به همراه فرزندانشان را بر عهده دارند.


به گزارش سلامت نیوز، باشگاه خبرنگاران نوشت: رضا جعفری مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی و رئیس اورژانس اجتماعی درباره اقدامات اورژانس اجتماعی کشور در سال ۹۷ اظهار کرد: برنامه ما در سال ۹۷ بیشتر حول کیفی‌ سازی ارائه خدمات بود.

وی با بیان اینکه آموزش نیروی‌های انسانی تازه استخدام شده که شامل روانشناسان و مددکاران اجتماعی می‌شود، مدنظر بود، گفت: برای هر یک از افرادی که وارد اورژانس اجتماعی شده‌اند، ۱۳ دوره آموزشی برگزار شد.

جعفری ادامه داد: توسعه مراکز ساماندهی و توانمندسازی افراد تحت پوشش اورژانس اجتماعی از ابتدای سال جاری تاکنون، در دستور کار این نهاد قرار داشت.

وی با بیان اینکه به منظور توسعه شبکه‌های اورژانس اجتماعی برای همسران آزار دیده و کودکانی که مورد خشونت واقع می‌شوند، مراکزی پیش‌بینی شده است، افزود: شانزدهمین مرکز غیردولتی خانه امن کشور نیز به تازگی افتتاح شده است.

رئیس اورژانس اجتماعی تصریح کرد: ۷ مرکز دولتی «خانه امن» تحت نظر سازمان بهزیستی کشور راه‌اندازی شده است.

مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان سازمان بهزیستی با بیان اینکه به طور کلی ۲۳ مرکز خانه امن در کشور کار حمایت و توانمندسازی زنان خشونت دیده به همراه فرزندانشان را بر عهده دارند، خاطرنشان کرد: اگر اعتبارات سازمان بهزیستی اجازه دهد، می‌توانیم در سال جدید این مراکز را به کل کشور تعمیم دهیم.

 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha