سلامت نیوز:رئیس مرکز بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه تاکنون موردی از ابتلای انسانی به آنفلوآنزای پرندگان در کشور گزارش نشده است، گفت: هرچند احتمال انتقال ویروس آنفلوآنزای پرندگان به انسان بسیار ناچیز است، اما لازم است که مردم از تماس و شکار پرندگان وحشی خودداری کنند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، دکتر محمدمهدی گویا با بیان اینکه تاکنون موردی از ابتلای انسانی به آنفلوآنزای پرندگان در کشور گزارش نشده، گفت: به هموطنان توصیه میکنیم که از تماس با پرندگان مهاجر و وحشی خودداری کنند.
گویا افزود: اگر موردی از این بیماری مشاهده شود، بلافاصله اقدامات درمانی لازم صورت خواهد گرفت و مردم مطمئن باشند تمام اقدامات لازم در این باره انجام شده است.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت همچنین توصیه کرد: مردم باید از تماس با پرندگان وحشی و شکار آنها خودداری کنند و این موضوع را جدی بگیرند. علاوه بر آن اگر مواردی از تلفات پرندگان را مشاهده کردند به سازمان دامپزشکی گزارش کنند.
بنابراعلام شبکه خبر، گویا تاکید کرد: احتمال انتقال ویروس آنفلوآنزای پرندگان «H5N6» به انسان بسیار ناچیز است، اما همچنان لازم است که مردم از تماس و شکار پرندگان وحشی خودداری کنند و این موضوع را جدی بگیرند.
رئیس مرکز بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه تاکنون موردی از ابتلای انسانی به آنفلوآنزای پرندگان در کشور گزارش نشده است، گفت: هرچند احتمال انتقال ویروس آنفلوآنزای پرندگان به انسان بسیار ناچیز است، اما لازم است که مردم از تماس و شکار پرندگان وحشی خودداری کنند.

نظر شما