سلامت نیوز:رئیس اداره غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی دریایی سازمان غذا و دارو گفت: در برخورد با تخلفات غذایی هیچگونه حکم قضائی نداریم و فقط می توانیم تخلفاتی که مشاهده می کنیم، اطلاع رسانی و دستور جمع آوری بدهیم.
به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس هومن محمد رئوفی افزود: روغن پومیس( روغن تفاله زیتون) هیچ گونه مجوزی ندارد و در صورت مشاهده برخورد جدی خواهد شد.
وی با اشاره به موضوع قاچاق روغن پومیس که در رسانه ها مطرح شده است، گفت: متولی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز است که در این راستا اگر لازم باشد همکاری های لازم را انجام خواهیم داد.
رئوفی اظهار داشت: اگر چه ما متولی مبارزه با قاچاق نیستیم ولی اگر در بازرسی ها و نظارت ها موارد تخلف مشاهده شود، اطلاع رسانی و برخورد خواهد شد.
وی افزود: در یک سال گذشته علاوه بر نظارت های مستمر سازمان غذا و دارو برنامه تشدید نظارت بر واحدهای لبنی را داشته ایم که در موارد معدودی هم که متخلفان شناسایی شده اند بر اساس مستندات آزمایشگاهی به مراجع قضائی ذی صلاح معرفی شده اند تا با آنها برخورد شود.
رئیس اداره غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی دریایی سازمان غذا و دارو، گفت: به لحاظ جایگاه قانونی متولی سلامت در جامعه هستیم و هیچگونه حکم و دستور قضایی به همراه نداریم و فقط می توانیم مواردی از تخلفات را که مشاهده می کنیم اطلاع رسانی کنیم و دستور جمع آوری بدهیم، ولی برای توقیف و معدوم کردن سازمان های قضائی می توانند اقدام کنند. البته در سال های گذشته نیز در برخوردهایی که داشتیم و یا خواهیم داشت تعامل لازم را با سازمان های قضائی و تعزیرات حکومتی خواهیم داشت.
پیشنهاد سردبیر
-
آب لیمو؛ نوشیدنی ساده، با فوایدی شگفتانگیز
نوشیدن آب لیمو نه تنها به شما کمک میکند که بدنتان هیدراته بماند، بلکه میتواند به کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی و بهبود گوارش شما نیز کمک کند. اگر هنوز این نوشیدنی خوشمزه را در رژیم غذاییتان ندارید، حتماً از امروز آن را امتحان کنید!
-
تشخیص بیماری آلزایمر از وضعیت چشم
پژوهشگران دریافتهاند که برخی مشکلات چشمی ممکن است به عنوان هشدارهای زودهنگام زوال عقل عمل کنند.
-
رژیمهای پرپروتئین چه بلایی سر روده شما میآورند؟
مطالعهای جدید نشان میدهد که تنها با تغییر منبع اصلی پروتئین در رژیم غذایی، ساختار و عملکرد میکروبیوم روده میتواند ظرف یک هفته دگرگون شود.
-
کشف ارتباط ژنتیکی میان اوتیسم و دیستروفی میوتونیک نوع 1
تحقیقات جدید دانشمندان بیمارستان SickKids و دانشگاه نوادا (UNLV) ارتباط ژنتیکی نادری را میان اختلال طیف اوتیسم (ASD) و دیستروفی میوتونیک نوع 1 (DM1)، یک بیماری ارثی عصبی-عضلانی، شناسایی کردهاند.
-
خطر تشخیص دیرهنگام بیماری قلبی در زنان
تنگی نفس، خستگی شدید و دردهای غیرمعمول در نواحی فک یا شانه، میتوانند نشانههای سکته قلبی باشند که بهسادگی با بیماریهای دیگر اشتباه گرفته میشوند. دکتر محمود افتخارزاده، متخصص قلب و عروق، ضمن هشدار درباره تأثیر یائسگی، دیابت و سبک زندگی کمتحرک بر سلامت قلب زنان، بر اهمیت تشخیص زودهنگام و اصلاح رفتارهای روزمره برای پیشگیری از عوارض جدی تأکید میکند.
-
داروهای بیش فعالی اعتیادآور نیستند
تشخیص بیشفعالی در کودکان افزایش یافته و درمان آن با دارو و تربیت درست والدین ممکن است؛ خوددرمانی به شدت نهی شده است.
-
عوارض جدی مصرف بیش از حد منیزیم
منیزیم برای تولید انرژی و تقویت استخوانها ضروری است، اما زیادهروی در مصرف آن ممکن است مشکلساز شود.
-
فعالیت بدنی در نوجوانی؛ سپری در برابر افسردگی
یک مطالعه طولی بلندمدت نشان میدهد نوجوانانی که سطح فعالیت بدنی خود را حفظ کرده یا افزایش میدهند، کمتر در معرض ابتلا به علائم افسردگی قرار میگیرند.
نظر شما