سلامت نیوز : ماهی و غذاهای دریایی بهترین منبع اسیدهای چرب امگا 3 و جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز هستند. برای کاهش کلسترول بد خون دست کم باید سه تا چهار بار در هفته ماهی خورد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از سلامانه ؛ نتایج بررسی های دانشمندان دانشگاه ساوت همپتون نشان داده، افرادی که دست کم یک کیلو گرم ماهی در هفته می خورند - عمدتا کنسرو ماهی تن - 40 درصد کمتر از اشخاصی که چنین نمی کنند در معرض حمله قلبی قرار دارند.
روغن درون کنسرو ماهی تن حاوی یک چهارم اسیدهای چرب امگا 3 ماهی است. هرگز آن را دور نریزید.
توصیه های مفید درباره مصرف ماهی
1- کنسرو ماهی تن فوق العاده است. همچنین می توانید از کنسرو ماهی ساردین نیز استفاده کنید. ماهی ساردین سرشار از کلسیم است و به افزایش تراکم استخوان های بدن تان کمک می کند.
2- سعی کنید ماهی تازه مصرف کنید. هنگام خرید ماهی به بوی آن، براق بودن پوستش و ... توجه کنید.
3- بهترین روش طبخ ماهی، گریل و کباب کردن است. فیله ماهی مزه دار شده را درون آلومینیوم فویل بپیچید و پس از 30 دقیقه از مزه بی نظیرش لذت ببرید.
4- میگو سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 و حاوی مقادیر اندکی چربی های اشباع است. بهتر است این آبزی را سرخ کرده به همراه سالاد و مقدار اندکی نان بخورید.
پیشنهاد سردبیر
-
خمیازه از آنچه فکر میکنید نگرانکنندهتر است
آیا زیاد خمیازه میکشید و برای گذراندن بعدازظهر کاری به فنجان سوم یا چهارم قهوه نیاز دارید؟ چنین نشانههایی از خوابآلودگی ممکن است هشداری جدی درباره کمبود خواب باشند؛ مشکلی که میتواند شما را در معرض خطر بیماریهای مختلف قرار دهد و در بلندمدت، به سلامتی شما آسیب بزند.
-
آیا دوقلوها به یک چیز آلرژی دارند؟
آلرژی، یا همان حساسیت، چه عطسههای بهاری ناشی از گرده گلها باشد، چه مشکل در تنفس ناشی از مصرف یک خوراکی خاص، به دلیل ترکیب دو عامل اصلی یعنی ژنهای فرد و محیطی که آنجا زندگی میکند، ایجاد میشوند. هرچه دو نفر چیزهای مشترک بیشتری داشته باشند، احتمال اینکه به همان آلرژیها مبتلا شوند، بیشتر است.
-
محققان در مورد مواد شیمیایی مضر در تشک نوزادان هشدار دادند
طبق مطالعهای که روز سهشنبه در نشریه «علوم و فناوری محیط زیست» (Environmental Science & Technology) منتشر شد، بالاترین سطح مواد شیمیایی در نزدیکی تخت کودکان پیدا شد.
-
مرد درختی و هزاران بیمار فراموششده؛ رنجی که نادر است اما واقعی
بیماریهای نادر اگرچه در ظاهر کمیاباند، اما رنجی که برای مبتلایان به همراه دارند، عمیق و طولانیست؛ از «مرد درختی» سیستان و بلوچستان تا هزاران بیمار ناشناخته دیگر، بسیاری از مبتلایان در ایران با چالشهای جدی در تشخیص، درمان، تأمین دارو و پوشش بیمهای دست و پنجه نرم میکنند؛ در حالی که همچنان آگاهی عمومی و حتی تخصصی نسبت به این بیماریها بسیار پایین است.
-
حساسیت فصلی یا سرماخوردگی؟ فرقشان را بدانید!
با شروع فصل گردهافشانی، عطسه، آبریزش بینی و خستگی سراغ بسیاری میآید. اما آیا این علائم مربوط به حساسیت فصلیست یا سرماخوردگی؟ شناخت تفاوتها میان این دو میتواند راه درست درمان را مشخص کند.
-
وقتی مصرف خودسرانه گیاهان دارویی فاجعه میآفریند
چیدن و فروختن این گیاهان کوهی و صحرایی به غیر از آسیبی که به محیط زیست میزند، ممکن است با مسمومیت و بیماری همراه شود و حتی تا سقط جنین زنان باردار هم جلو برود.
-
روشهای محافظت از بدن در برابر سرطان پوست
معاینات منظم پوست بهطور شخصی و معاینات سالانه پوست توسط پزشک برای تشخیص زودهنگام ضروری است.
-
فرار از سرطان با راهکارهای جادویی
بیشتر متخصصان حوزه سلامت معتقدند استرس،ازعوامل پیشرفت بیماریهاست؛ استرسی که اگربه شکل موقت و لحظهای باشد، آنقدر نمیتواند دردسرساز باشد اما اگر همین استرس مزمن و همیشگی شود، خطرهایی جدی با خود به همراه دارد
نظر شما