-
روش های درمانی سرطان دهانه رحم
دهانه رحم قسمت پایینی رحم است، جایی که رحم به واژن می رسد. سرطان دهانه رحم (سرطان سرویکس) زمانی اتفاق میافتد که سلولهای طبیعی در دهانه رحم، به سلولهای غیرطبیعی تبدیل میشوند و خارج از کنترل، رشد میکنند. اکثر افرادی که در مراحل اولیه، سرطان دهانه رحم آنها تشخیص داده می شود و درمان می شوند؛ پیامد بسیار خوبی دارند.
-
اورژانس تهران در هفته گذشته بیش از ۲۰ هزار مأموریت انجام داد
رئیس سازمان اورژانس استان تهران از ثبت ۲۰ هزار و ۷۸۵ مأموریت توسط نیروهای اورژانس در هفته گذشته خبر داد.
-
کمبود کدام ویتامین باعث استرس می شود؟
مطالعات متعدد، ارتباط میان کمبود ویتامینهای خاص و اختلالات اضطراب و استرس را ثابت کرده است. شاید یک مشاوره ساده با پزشک و استفاده از مکملهای ویتامین میتواند راه سادهای برای درمان این اختلالات باشد.
-
هوای تهران در وضعیت قابل قبول: تنفس در شرایط بهتری
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای پایتخت در تاریخ ۲۸ مهر در وضعیت قابل قبول قرار دارد و آلودگی هوا به حدی نیست که برای عموم شهروندان خطرساز باشد.
-
آغاز طرح ارتقای کدینگ تجهیزات پزشکی: گامی به سوی یکپارچگی و بهبود مدیریت
مدیرکل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو از آغاز طرح ارتقای کدینگ نسخهنویسی تجهیزات پزشکی خبر داد و بر اهمیت کدینگ یکپارچه برای حل چالشهای موجود در این حوزه تأکید کرد.
-
بارش پراکنده در شمال و شمال غرب کشور؛ کاهش دما و وزش باد شدید
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از احتمال بارش پراکنده در برخی مناطق شمال و شمال غرب کشور تا فردا (۲۹ مهر) خبر داد و وضعیت جوی ناپایدار را در روزهای آینده پیشبینی کرد.
-
بوفه مدارس؛ نقطه شروع بیماری کبد چرب در کودکان
بوفههای مدارس با عرضه غذاهای پرکالری و کمفیبر به تهدیدی جدی برای سلامت کودکان تبدیل شدهاند. کارشناسان به نقش این بوفهها در بروز بیماری کبد چرب و چاقی در نوجوانان اشاره میکنند و به ضرورت تغییر الگوهای تغذیهای در این فضا تأکید دارند.
-
مکملهای غذایی؛ سلاحی موثر در مبارزه با سرطان مغز
تغذیه سالم و استفاده از مکملهای غذایی میتواند نقش حیاتی در پیشگیری و درمان سرطان داشته باشد. بیماران سرطانی که به سوءتغذیه دچار هستند، باید بهطور ویژه به این موضوع توجه کنند، زیرا مکملها میتوانند به تقویت سیستم ایمنی و کاهش خطر پیشرفت بیماری کمک کنند. در این مقاله به مهمترین مکملهایی که میتوانند در مبارزه با سرطان مغز مؤثر باشند، پرداخته میشود.
-
شیرمادر؛ غذای کامل نوزاد و اهمیت بانکهای شیر
شیرمادر به عنوان کاملترین غذای نوزاد تا دو سالگی شناخته میشود و میتواند نقش مهمی در ایمنی آنها در برابر بیماریها ایفا کند.
-
جراحی: آخرین گزینه درمان چاقی؛ خطرات داروهای لاغری و عوارض مخرب آنها
دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی، دکتر محمد هاشمی، به بررسی افزایش چاقی در کودکان و نوجوانان، عوارض ناشی از چاقی، و راهکارهای درمانی شامل جراحی و خطرات داروهای لاغری پرداخت.
-
غذاهای مفید برای تقویت سیستم ایمنی و درمان آنفلوآنزا
کارشناس دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، مهشید چایچی، با اشاره به اهمیت تغذیه مناسب در پیشگیری و درمان آنفلوآنزا، بر لزوم اصلاح سبک زندگی و مصرف غذاهای مقوی تأکید کرد.
-
آلودگی هوا: عامل اصلی افزایش آسم در کشور
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علیرضا زالی، از ارتباط مستقیم آلودگی هوا با افزایش بیماری آسم در کشور خبر داد و بر ضرورت توجه به این بحران سلامت تأکید کرد. بر اساس برآوردها، حدود ۹ تا ۱۳ درصد از جمعیت کشور به این بیماری مبتلا هستند که بخش عمدهای از آن را کودکان تشکیل میدهند.
-
افزایش نزدیکبینی در کودکان: راهکارهای ساده برای استفاده ایمن از دستگاههای دیجیتال
با افزایش استفاده از گوشیهای هوشمند و تبلتها، مشکل نزدیکبینی یا میوپیا در میان کودکان به یک نگرانی جدی تبدیل شده است. بررسیهای اخیر دولت ژاپن نشان میدهد که این وضعیت بهسرعت در حال رشد است و نیاز به اقدامات پیشگیرانه فوری دارد. در ادامه به راهکارهای مؤثر برای کاهش خطر نزدیکبینی در کودکان خواهیم پرداخت.
-
چرا بعد از ازدواج پریودها نامنظم میشود؟
ازدواج تغییرات متعددی در زندگی و حتی سلامتی به همراه دارد. زنان ممکن است متوجه تغییرات در وزن بدن و چرخه قاعدگی نیز شوند. بله، قاعدگی های منظم شما ممکن است به یک چرخه قاعدگی نامنظم تبدیل شود، اما ممکن است همیشه باعث نگرانی شما نباشد!
-
4 چیزی که باعث ایجاد چین و چروک می شود
ایجاد خطوط ظریف و چین و چروک بخشی طبیعی از روند پیری است.
-
فشار نمایندگان مجلس به وزیر بهداشت در انتصابات
درحالیکه رهبر انقلاب توصیه ای اکید مبنی بر عدم دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات دولتی، مقامات و کارشناسان حوزه سیاست دارد به گفته علی تاجر نیا عده ای از نمایندگان مجلس به وزیر بهداشت برای عزل و نصب ها فشار می آورند.
-
ضرورت توجه به هزینه بالای درمان در سبد خانوار؛ چالش بیمهها باید حل شود
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با اشاره به فشار ناشی از هزینههای بالای درمان بر سبد خانوار، بر ضرورت رسیدگی به این مسأله تأکید کرد. علیرضا منادی سفیدان همچنین بیمهها را چالشی جدی دانست که باید با همکاری دولت و مجلس حل شود.
-
ظرفیت بالای ایران در تأمین و نظارت بر دارو و تجهیزات پزشکی
رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به تواناییهای گسترده ایران در تولید و نظارت بر دارو و تجهیزات پزشکی، از پیشنهاد ایجاد کانال ویژهای بین ایران و ارمنستان برای تأمین سریع نیازهای اضطراری بیماران خبر داد. وی همچنین بر اهمیت همکاریهای دارویی دو کشور در تسهیل پیوستن ایران به اتحادیه اقتصادی اوراسیا تأکید کرد.
-
امکان ردیابی علائم حیاتی از طریق پوست الکترونیکی
دانشمندان دانشگاه کمنیتس آلمان موفق به ساخت نوع جدیدی از پوست الکترونیکی شدهاند که با بهرهگیری از موهای ریز مغناطیسی، قادر به تشخیص دقیق لمس و جهت حرکت آن است. این فناوری پیشرفته، گامی بزرگ در تقلید حس لامسه انسان در رباتها و پیوندهای پوستی محسوب میشود.پزشکان ممکن است تنها چند سال با ردیابی علائم حیاتی شما از طریق پوست الکترونیکی که روی بدن پوشیده میشود فاصله داشته باشند.
-
سد غیرقانونی «ماندگان»؛ تخریب طبیعت دنا برای صنایع تشنه اصفهان!
با احداث غیرقانونی سد «ماندگان» بر رودخانه ماربُر در دامنه دنا، نگرانیها درباره نابودی محیطزیست و منطقه حفاظتشده دنا افزایش یافته است. این سد که بدون مجوزهای زیستمحیطی در حال ساخت است، به جای حل بحران آب اصفهان، آسیبهای جبرانناپذیری به اکوسیستم منطقه و حتی خلیج فارس وارد خواهد کرد. فعالان محیطزیست هشدار میدهند که این طرح نه تنها به زایندهرود آبی نمیرساند، بلکه به تخریب بیشتر منابع طبیعی منجر خواهد شد.
-
چرا حقوق رزیدنت ها در نظام سلامت نادیده گرفته می شود؟
یادداشت دکتر بابک زمانی به مسئله مهمی در حوزه آموزش پزشکی اشاره دارد: تعریف دوره دستیاری بهعنوان دورهای آموزشی و نه دوره کاری. با وجود بار سنگین درمانی بر دوش پزشکان رزیدنت، آنان همچنان بهعنوان دانشجو شناخته میشوند و از حقوق و مزایای لازم محروماند. دکتر زمانی تأکید میکند که شناسایی این دوره بهعنوان مرحلهای از کار پزشکی و پرداخت حقوق بر اساس ساعات کاری، نه تنها مشکلات معیشتی پزشکان را کاهش میدهد، بلکه به بهبود مناسبات کاری و کیفیت آموزش در سیستم بهداشت و درمان کشور کمک خواهد کرد.
-
۵ ویتامین ضروری برای رشد سریع مو
کمبود ویتامین می تواند منجر به ریزش مو شود که یک مشکل رایج است. بنابراین، مطمئن شوید که خوب غذا بخورید و ویتامین های لازم برای رشد مو را در رژیم غذایی خود داشته باشید.
-
جواهرات خانه پدربزرگ سبب قتل چند نفر شد
۱۱ اکتبر امسال (۲۰ مهر)، پلیس شهر بورسا در ترکیه، در جریان قتل ۳ نفر در منطقه اورهانلی قرار گرفت. جنایت در خانه مردی ۷۰ ساله به نام مصطفی رخ داد بود و او و همسرش ۲ نفر از مقتولان بودند.
-
فیلم/صدور احکام کیفری جزای تخلفات هیات امنای صرفهجویی ارزی
6 حکم تعقیب کیفری برای مدیران هیات امنای صرفه جویی ارزی صادر شده است.
-
خواص باورنکردنی روغن کرچک برای سلامتی بدن
روغن کرچک یکی از قدیمیترین مواد مورد استفاده بشر در زمینههای خوارکی و درمانی است که امروز با توجه به توسعه و پیشرفت علم خواص بیشتری در زمینه زیبایی، سلامت پوست و مو و حتی درمان برای آن شناسایی شده است.
-
پرداختِ آنلاین هزینه های عاشقی
این روایتی است از قصه بهروزهایی که همه چیزشان بر باد رفته است؛ آن هم به خاطر اعتماد به معشوقه ای نادیده در فضای مجازی. آری، این روزها هزینه عشق های هوس آلود را، دیجیتالی پرداخت می کنیم.
-
مصرف متفورمین برای مردانی که قصد پدر شدن دارند ایمن است
مطالعات جدید نشان میدهد که داروی متفورمین، که معمولاً برای کنترل دیابت تجویز میشود، برای مردانی که قصد فرزندآوری دارند، بیخطر است و هیچ ارتباطی بین مصرف این دارو و بروز نقصهای مادرزادی در فرزندان آنها وجود ندارد. این یافتهها پس از بررسی بیش از ۳ میلیون بارداری در نروژ و تایوان به دست آمده و نگرانیها در مورد تأثیر متفورمین بر سلامت نوزادان را برطرف میکند.
-
۷ عادت برای جوانتر به نظر رسیدن
آیا تا به حال فکر کردهاید چرا برخی افراد بهطور معکوس پیر میشوند؟ این به انتخابهای روزانه و عادات خاصی برمیگردد که میتواند به جوانتر به نظر رسیدن و احساس بهتر کمک کند. در اینجا به هفت عادت کلیدی میپردازیم که میتواند شما را سرزندهتر و شادابتر کند.
-
تصمیم برای نجات دریاچه ارومیه
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست گفته است که برای وضعیت دریاچه ارومیه تصمیمگیری میشود.
-
کمتر از یک ماه دیگر زمان رسمی قشلاق آغاز میشود، اما برخی عشایر برای سنجش وضعیت مراتع زودتر کوچ را آغاز کردهاند
چالشهای جدی کوچ عشایر: از بین رفتن ایلراهها و خشکسالی شدید
عشایر به دلیل از بین رفتن ایلراهها و کمبود بارش با مشکلات جدی در روند کوچ و تأمین علوفه برای دامهای خود مواجهاند. این وضعیت، به فلج شدن اقتصاد عشایری و نیاز به اجاره زمینهای کشاورزی منجر شده است.