-
گلایهها از بی کیفیتی نان در کردستان
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان با تأیید اینکه مردم استان از کیفیت نان رضایت ندارند میگوید: «دلیل اصلی کیفیت پایین را عدم فرآوری مناسب و کمکاری خبازان میدانم به همین خاطر برای نظارت بهتر بر روند تولید و عرضه کارگروهی متشکل از دستگاهها و سازمانهای مسئول در این بخش تشکیل شده است.»
-
آیا خبر جیره بندی آب واقعیت دارد؟
معاون بهرهبرداری شرکت آبوفاضلاب استان تهران گفت: «مصرف آب استان تهران در ۱۰ اسفندماه به سهمیلیون و ۲۰۰ هزار مترمکعب رسید که اگر این روند ادامه داشته باشد، تابستان سختی در پیش رو خواهیم داشت.
-
مسئولیت گیاهان بومی با شهروندان
در طرح «یک میلیارد درخت» که با هدف گسترش پوشش گیاهی کشور اجرا میشود، شهروندان میتوانند با دریافت نهال رایگان از منابع طبیعی و کاشت گونههای بومی مانند بلوط، بادام کوهی، بنه، انجیر وحشی و ارغوان نقش مؤثری در احیای طبیعت ایفا کنند، به این شرط که برای 3 سال آینده مسئولیت نگهداری از آن گونه را برعهده بگیرند.
-
راهکارهایی برای ارتقاء جمعیت میش مرغها
میشمرغ سنگینترین پرنده قادر به پرواز جهان است که از گزند آسیبها درامان نیست.میشمرغ پرندهای نادر است که لابهلای مزارع گندم زندگی و جوجهآوری میکند.
-
افزایش بیماریهای نوپدید عفونی و شیب بالای کم شنوایی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی میگوید: کمشنوایی حتی میتواند فرد را در معرض خطرات بیشتری همچون تصادفات قرار دهد.
-
وقتی جراحی لاغری ضروری میشود
افرادی که تحت یکی از جراحیهای کاهش وزن قرار گرفتند، در مقایسه با افرادی که وزن مشابهی داشتند، 16درصد کمتر در معرض خطر مرگ به هر دلیلی بودند.
-
بررسی دلایل کمبود علاقه جنسی در روابط زناشویی
همه ما احتمالاً داستان هایی در مورد شوهرانی شنیده ایم که همیشه می خواهند رابطه جنسی داشته باشند، اما آنچه کمتر رایج است شکایت از شوهری است که به رابطه جنسی علاقه ای ندارد.
-
فروش حلیم در تعمیرگاهها
شرایط اقتصادی به گونهای شده که رفراد برای امرارمعاش دست به کارهای دیگری در کنار حرفه اصلی خود هم میزنند یکی از عجیب ترین آنها فروش حلیم و آش توسط تعمیرکاران است.!
-
آیا هویج برای نوزادان مفید است؟
هویج یکی از مفیدترین سبزیجات برای همه، از جمله نوزادان، محسوب میشود. این سبزی مغذی سرشار از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل میشود. ویتامین A برای سلامت چشم، پوست و سیستم ایمنی بدن ضروری است.
-
گفتوگو با بهراد آزادی، مدیرعامل دکترِتو
چگونه فناوری در حال متحول کردن صنعت سلامت است؟
فناوریهای دیجیتال در حال دگرگونی صنعت سلامت هستند و پلتفرمهایی مانند دکترِتو نقشی کلیدی در این تحول ایفا میکنند. همزمان با برگزاری ششمین کنگره بینالمللی سلامت همراه با بهراد آزادی مدیرعامل و همبنیانگذار دکترِتو درباره نقش این پلتفرم در توسعه سلامت دیجیتال، تأثیر هوش مصنوعی در پزشکی، چالشهای پذیرش این فناوری در ایران و آینده خدمات پزشکی آنلاین گفتوگو کردهایم.
-
8 ترفند نگهداری آجیل عید (راز تازه ماندن)
عید نوروز با تمام زیباییهایش فرا میرسد و سفرههای رنگارنگ آن، پر از خوراکیهای خوشمزه و خاطرهانگیز میشود. در میان این خوراکیها، آجیلهای نوروزی یکی از محبوبترین و جدانشدنیترین اجزای پذیرایی عید است که با طعمهای متنوع و خواص بینظیرش، دل هر کسی را میبرد. اما آیا تا به حال به این فکر کردهاید که چگونه میتوان تازگی و طعم بینظیر آجیل را برای مدت طولانی حفظ کرد؟ نگهداری نامناسب آجیل میتواند باعث از بین رفتن کیفیت و حتی فاسد شدن آن شود. در این مقاله، با روشهای اصولی و موثر برای نگهداری آجیل عید آشنا خواهیم شد تا بتوانید از این خوراکی خوشمزه و سالم برای مدت بیشتری لذت ببرید.
-
راهکاریی برای کاهش بوی بدن دهان در روزه داری
روزهداران بهدلیل اینکه ساعات طولانی در طول روز از هیچ خوردنی و آشامیدنی استفاده نمیکنند، بزاق دهانشان به حداقل میرسد و همین مسئله ممکن است باعث ایجاد بوی بد دهان میشود.
-
نمایندگان مجلس با درخواست افزایش ظرفیت پزشکی، بحران نظام سلامت را تشدید میکنند!
درحالیکه نمایندگان مجلس بر لزوم افزایش ظرفیت پزشکی تأکید دارند، کارشناسان حوزه سلامت هشدار میدهند که این سیاست بدون تأمین زیرساختهای لازم، تنها به ازدحام بیمارستانها، افت کیفیت آموزش پزشکی و بحران جدید در نظام درمانی منجر خواهد شد. کمبود پزشک بیش از آنکه بفارغالتحصیلان پزشکی مربوط باشد، ناشی از توزیع نامناسب پزشکان و کمبود امکانات در مناطق محروم است. آیا افزایش ظرفیت راهحل واقعی است یا صرفاً اقدامی برای جلب رضایت عمومی؟
-
پنج توصیه ساده برای حفظ سلامت مغز
با کمک تکنیک های زیر می توانید از سلامت مغز خود اطمینان حاصل کنید.
-
روند پرداخت یارانه دارو تغییر میکند
رئیس سازمان غذا و دارو میگوید: در راستای اصلاح فرآیندهای تأمین مالی دارو، یارانه این حوزه از این پس مستقیم در اختیار وزارت بهداشت قرار میگیرد و مدیریت آن به شورای عالی بیمه واگذار شده است.
-
تصادفات جادهای؛ زخمی فراتر از جسم و نیاز به همافزایی برای سلامت روان بازماندگان
سرپرست دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت بر لزوم توجه به پیامدهای روانی تصادفات رانندگی برای بازماندگان و شاهدان حوادث تاکید کرد و خواستار همکاری ملی برای ارائه خدمات روانشناختی به آسیبدیدگان این حوادث شد.
-
روزهداری؛ تقویت سلامت جسم و روان با فواید علمی ثابتشده
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به تحقیقات علمی، روزهداری را نه تنها مفید برای سلامت بدن، بلکه عامل تقویت روح و روان دانست و تاکید کرد که این فرآیند میتواند به کاهش چربی، بهبود سلامت گوارش و کاهش استرس کمک کند.
-
آیا روشهای خانگی درمان چروک جایگزین بوتاکس میشوند؟
تا جایی که میدانیم استفاده از بوتاکس برای پیشگیری از خطوط و چین و چروک تنها را اثبات شده است اما اخیرا در فضای مجازی شاهد تبلیغات روشهای خانگی در درمان چروک هستیم.
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
با رتینول اوردینری، ساعت پوستتان را به عقب برگردانید! راهی بینظیر برای جوانسازی
رتینول اوردینری با خاصیت جوانسازی و بازسازی سلولی، یکی از بهترین گزینهها برای داشتن پوستی شفاف و جوان است.
-
کنجدی که میخورید سالم است؟ این نکات را حتما بدانید!
کنجد، این دانه کوچک و خوشطعم، مهمان همیشگی سفرههای ایرانی است. از ارده و حلوا ارده گرفته تا انواع نان و شیرینی، کنجد با طعم و عطر منحصربهفردش خودنمایی میکند. اما آیا تا به حال به این فکر کردهاید که پشت این طعم لذیذ، چه خطراتی ممکن است پنهان باشد؟ آیا هر کنجدی که در بازار موجود است، برای مصرف مناسب است؟ متاسفانه پاسخ منفی است! کنجد نیز مانند بسیاری از محصولات غذایی دیگر، میتواند در معرض آلودگی به سموم خطرناک قرار بگیرد و سلامتی ما را تهدید کند. یکی از مهمترین این سموم، آفلاتوکسین است که در ادامه به طور مفصل به آن میپردازیم. اما قبل از آن، بیایید با خواص شگفتانگیز کنجد آشنا شویم و ببینیم چرا این دانه روغنی تا این حد ارزشمند است.
-
اطلاع رسانی تبلیغاتی
انواع روش های دفع سنگ کلیه
سنگ کلیه، یکی از مشکلات شایع دستگاه ادراری است که به تشکیل تودهای سخت از مواد معدنی و نمکها در کلیهها اشاره دارد. این سنگها میتوانند به اندازهای کوچک باشند که در ادرار دفع شوند یا آنقدر بزرگ شوند که نیاز به درمان پزشکی داشته باشند.
-
آلودگی صوتی و استفاده نادرست از هدفونها، عامل افزایش کم شنوایی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به روند افزایشی عارضه کم شنوایی در کشور، تاکید کرد که عواملی مانند بیماریهای نوپدید عفونی، استفاده بیرویه از آنتیبیوتیکها، و آلودگی صوتی به ویژه اصوات بلندتر از ۸۵ دسیبل و هدفونها، عامل اصلی این افزایش هستند.
-
جذاب ترین خوراکی های موثر در کنترل اشتها
«شاخص گلیسمی آووکادو فقط ۵ است و به طور فوقالعادهای آرام هضم میشود و انرژی ثابتی فراهم میکند، بدون اینکه به افزایش قند خون منجر شوند؛ آنچه اغلب باعث هوس خوردن میشود.»
-
بررسی خبر آلوده شدن خونهای آلوده به هپاتیت سی به بیماران تالاسمی
رنج افزوده بیماران مبتلا به تالاسمی
زمزمههایی از بروز بیماری هپاتیت سی در برخی از بیماران مبتلا به تالاسمی است؛ ماجرایی که معاون درمان وزارت بهداشت هم آن را تأیید کرد، اما با رد مسئله آلودگی خونی، موضوع ابتلا به هپاتیت سی را به آلودگی محیطی نسبت دادهاست.
-
شبزندهداری سلولهای ایمنی بدن را تهدید میکند!
بیخوابی با بیماریهای مزمن مانند دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی عروقی که معمولا تحت تاثیر التهاب مداوماند، ارتباط دارد
-
انتخاب آگاهانه مکملها در زمان روزهداری
سرپرست اداره کل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به تغییرات تغذیهای روزهداران در ماه مبارک رمضان، مصرف مکملهای تغذیهای از جمله مولتیویتامینها، املاح معدنی و فرآوردههای طبیعی افزایش مییابد.
-
معاون بهداشت وزارت بهداشت:
مشارکت بخش خصوصی در حوزه سلامت باید تقویت شود
معاون وزیر بهداشت در آیین گرامیداشت روز ملی بهداشت محیط بر اهمیت مشارکت بخش خصوصی در حوزه سلامت تأکید کرد و گفت: "در دنیا حتی امنیت هم به بخش خصوصی واگذار میشود، پس چرا از واگذاری خدمات بهداشتی به بخش خصوصی بترسیم؟" او همچنین از کمبود نیروی انسانی و تجهیزات در حوزه بهداشت محیط سخن گفت و خواستار رفع مشکلات این بخش شد.
-
آلودگی هوا و خطرات پنهان آن برای مغز؛ عامل جدید بروز آلزایمر و اختلالات عصبی
آلودگی هوا که عمدتاً بهعنوان تهدیدی برای ریهها و قلب شناخته میشود، حالا به عنوان یک عامل مهم در ایجاد اختلالات مغزی و بیماری آلزایمر نیز مطرح شده است. پژوهش جدید نشان میدهد که ذرات آلاینده میتوانند بهطور مستقیم بر فعالیت سلولهای مغزی تأثیر گذاشته و باعث ایجاد تغییرات شیمیایی مضر در مغز شوند که به از دست دادن حافظه و بروز اختلالات عصبی منجر میگردد.
-
درخواست سازمان غذا و دارو از شهروندان: تخلفات در خرید تجهیزات پزشکی و محصولات آرایشی را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهید
سرپرست دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد سازمان غذا و دارو اعلام کرد که شهروندان برای گزارش تخلفات در خرید تجهیزات پزشکی، فرآوردههای آرایشی و محصولات تقلبی میتوانند به سامانه ۱۹۰ مراجعه کنند. وی همچنین به راهکارهای مقابله با گرانفروشی و اهمیت بررسی اصالت کالا اشاره کرد.
-
زخم مجازات اعدام بر روان جامعه
امروز مردم برای تأمین غذا و خوراکی با مشکلات عدیده و تورم بالا مواجه هستند. قطعا در چنین شرایطی بیشتر از هر مسئلهای به آشتی ملی نیاز داریم تا روان جامعه اندکی احساس امنیت کند.