شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹
کد خبر: 383248

درواقع علاوه بر تغذیه، سبک زندگی از جنبه‌های دیگری نیز بر سلامت تأثیرگذار است.حتی شرایط استرس‌زاورفتارهای غیراخلاقی ماننددروغگویی و کلاهبرداری، باعث ضعف سیستم ایمنی و کاهش میکروبیوم‌های مفید بدن می‌شود.

سرکوب سیستم ایمنی با نادیده گرفتن اخلاقیات!

به گزارش سلامت نیوز به نقل از جام جم،  یکی از مسائل مهم در حوزه سلامت، مقدم‌دانستن پیشگیری بر درمان است. برای تحقق این هدف لازم است سبک زندگی و الگوی مصرف غذایی اصلاح شود.

خوب است بدانید که بسیاری ازبیماری‌ها، ازتغذیه نامناسب،مصرف موادغذایی ناسالم وعادات نادرست زندگی نشأت می‌گیرند.واقعیت این است که اصلاح سبک زندگی، شامل تغییر در عادات تغذیه‌ای، کاهش مصرف مواد غذایی مضر و افزایش استفاده از محصولات سالم و مفید است.

برای مثال، باید از مصرف مواد غذایی حاوی نگه‌دارنده‌ها و سموم شیمیایی کاسته شود و در مقابل، مصرف مواد طبیعی و ارگانیک افزایش یابد.مواد غذایی پروبیوتیک مانند کفیر و سایر فرآورده‌های سنتی که در گذشته رواج داشتند، نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی و سلامت بدن دارند.

متأسفانه، امروزه بسیاری از افراد به مصرف فست‌فودها و نوشابه‌های مضر روی‌آورده‌اند که بر سلامت عمومی تأثیر منفی دارد.اما آنچه که لازم است به آن توجه جدی داشته باشید، این است که همه جنبه‌های زندگی، می‌تواند در سلامت ما نقشی اساسی داشته باشند.

درواقع علاوه بر تغذیه، سبک زندگی از جنبه‌های دیگری نیز بر سلامت تأثیرگذار است.حتی شرایط استرس‌زاورفتارهای غیراخلاقی ماننددروغگویی و کلاهبرداری، باعث ضعف سیستم ایمنی و کاهش میکروبیوم‌های مفید بدن می‌شود.

در مقابل، کاهش استرس و بهبود روابط اجتماعی می‌تواندتأثیر مثبتی برسلامت فردی و اجتماعی داشته‌باشد.بدیهی است که سازمان‌های دولتی ونهادهای مرتبط باسلامت بایددرزمینه ترویج سبک زندگی سالم،فرهنگ‌سازی وارائه محصولات سالم به مردم گام‌بردارند.

علاوه‌براین، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و تولیدکنندگان داخلی برای عرضه محصولات سالم، می‌تواند تأثیر بسزایی در بهبود وضعیت سلامت جامعه داشته باشد.در این میان، یکی از مسائل مهم در این حوزه، لزوم کاهش تصدی‌گری دولت و واگذاری امور به بخش خصوصی و نهادهای مردمی است.

دولت باید نقش نظارتی خود را تقویت و فضا را برای فعالیت انجمن‌ها، صنایع و سندیکاهای مرتبط فراهم کند. در این صورت، اقدامات انجام‌شده اثرگذاری بیشتری خواهد داشت و سلامت عمومی جامعه بهبود خواهد یافت.به نظر می‌رسد که همگرایی نهادهای مختلف، حمایت از تولید داخلی، فرهنگ‌سازی مناسب و اصلاح سبک زندگی می‌تواند به کاهش بیماری‌ها و افزایش سلامت عمومی منجر شود.

این یک مسئولیت همگانی است که نیازمند همکاری دولت، صنعت و مردم است. درواقع یک مثلث که ضعف در هرکدام از اضلاع آن، نمی‌تواند نتیجه مورد نظر را رقم بزند. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha