مشاور عالی وزیر بهداشت با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر در زیرساخت‌های درمانی کشور و بی‌نیازی ایران از اعزام بیماران به خارج، از انجام بیش از ۱۷ هزار پیوند مغز استخوان در داخل کشور خبر داد. وی همچنین بر نقش حیاتی هیأت امنای ارزی در تأمین تجهیزات پزشکی پیشرفته و جلوگیری از خروج ارز تأکید کرد.

توسعه پیوندهای درمانی در ایران؛ ۱۷ هزار پیوند مغز استخوان و بی‌نیازی از اعزام بیماران به خارج

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،دکتر علی جعفریان اظهار کرد که در گذشته، بیماران برای انجام پیوند کبد مجبور بودند به خارج از کشور بروند و هزینه‌های هنگفتی را متقبل شوند. اما اکنون ایران توانسته است با توسعه ظرفیت‌های درمانی، بیش از ۱۱ هزار پیوند کبد را در داخل کشور انجام دهد.

جعفریان با اشاره به تأسیس هیأت امنای صرفه‌جویی ارزی در سال ۱۳۶۴ و نقش آن در گسترش خدمات درمانی، افزود: این نهاد با تأمین هزینه آموزش پزشکان و واردات تجهیزات پزشکی پیشرفته، کمک شایانی به رفع نیازهای درمانی کشور کرده است. وی همچنین اشاره کرد که ایران اکنون نه تنها دیگر نیازی به اعزام بیماران به خارج ندارد، بلکه پذیرای بیماران خارجی برای انجام پیوند کبد نیز است.

در زمینه پیوند مغز استخوان، مشاور وزیر بهداشت اعلام کرد که تاکنون ۱۷ هزار پیوند موفق در کشور انجام شده است. این پیوندها که برای بیماران مبتلا به سرطان و بیماری‌های خونی ضروری است، جان بسیاری از بیماران را نجات داده است.

جعفریان همچنین به موفقیت‌های کشور در زمینه کاشت حلزون شنوایی اشاره کرد و گفت که تاکنون ۲۰ هزار کاشت حلزون شنوایی در ایران انجام شده است. این فناوری پیشرفته که پیش از این برای عموم مردم در دسترس نبود، اکنون با حمایت‌های هیأت امنای صرفه‌جویی ارزی در دسترس افراد نیازمند قرار گرفته است.

در پایان، مشاور وزیر بهداشت تأکید کرد که تأمین تجهیزات بیمارستانی و حمایت از درمان‌های پیشرفته همچنان در دستور کار این نهاد قرار دارد و این اقدامات نقش مهمی در ارتقای سطح سلامت کشور و نجات جان بیماران ایفا کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha