به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،دکتر حسین کرمانپور اظهار داشت: «تصادفات جادهای دومین عامل مرگ و میر در کشور پس از بیماریهای قلبی و عروقی هستند، و سهم قابلتوجهی از قربانیان این حوادث را کودکان تشکیل میدهند. حدود ۱۲ تا ۱۵ درصد از افرادی که در تصادفات جان خود را از دست میدهند، کودکان هستند.»
وی افزود: «در حالی که کشور به دنبال جوانی جمعیت و افزایش تولدها است، متأسفانه در تصادفات بخش عمدهای از جمعیتی که میتوانستند در آینده نقش مولد و سازنده داشته باشند، از دست میدهیم.»
کرمانپور همچنین با اشاره به نقش مهم اورژانس در کاهش تلفات و عوارض ناشی از تصادفات گفت: «نیروهای اورژانس، در خط مقدم خدمت به جامعه و نجات جان مصدومان حوادث ترافیکی هستند و میتوانند در حفظ سلامت جوانان و جلوگیری از مرگ و میر آنان نقش حیاتی ایفا کنند.»
رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به افزایش خشونت علیه کادر درمانی، گفت: «نیروهای اورژانس بهطور دائم در صحنههای پرخطر مانند تصادفات، مشاجرات خانوادگی و دعواها حضور دارند و متأسفانه در این موقعیتها با خشونتهای لفظی و فیزیکی روبرو میشوند. این در حالی است که آنان فقط با هدف نجات جان مردم وارد این صحنهها میشوند.»
وی حادثه تلخ شهادت شهید نورا، یکی از کارکنان اورژانس، را یادآور شد و افزود: «شهید نورا در تلاش بود تا در جریان یک مشاجره خانوادگی به مصدومان کمک کند، اما توسط اشرار به شهادت رسید. چنین حوادثی نهتنها دردناک بلکه غیرقابلپذیرش است.»
دکتر کرمانپور در پایان گفت: «مردم باید با آگاهی از این مسائل، از خشونت علیه کادر درمانی جلوگیری کنند، چراکه جایگزین کردن نیروهای انسانی در این حوزه زمانبر است. پویش "زخم سپید" میتواند در کاهش خشونتها مؤثر باشد و امیدواریم در سال آینده حداقل ۵۰ درصد از خشونتها علیه کادر درمانی کاهش یابد.»
نظر شما